Annem şiddet görüyor

Babamda narsist kişilik bozukluğu olan bir adamdı bunlar düzelmiyor,ilaç falan boş iş bu hastalıktaki insanlar düzelmiyor.Onun yanında kalanıda hasta ediyor,hepiniz uzaklaşın yolunuza bakın.Hepsi mi aynı olur,bizimkide annesini kardeşlerini herkesi döverdi.

Annem otobüse bindi az önce, gece boyu senelerdir beni neden korumadıklarını düşündüm, kalbim çok hızlı atıyor midem bulanıyor, annemin onu terk ettiğini anlayınca beni arayacak, ne zaman bu kadar korkak oldum ben annem beni neden bu kadar ezdirdi zorla manipülasyonla herkese çok öfkeliyim

Telefonunu kapat ve hattını değiştlr. Ya da ikinci bir hat al. Yeni numaranı anne baba ve kardeşin bilmesin.
Annen bu hale getirmiş.
Buyuk ihtimal madde kullanıyor kardeşiniz.

Babam diyor ki senin hatan defol git deseydin kardeşine bizi düşünmeseydin, yazıklar olsun sana dedim, delirtecekler beni dayanamıyorum kanser hastası diye ses etmemeye çalışıyorum, mağdur olan benim siz suçlusunuz siz anne babasınız beni korumadınız beni ezdirdiniz elimden paramı aldı karın ona verdirdi kaç kere beni dövüyor diye bu son diye diye benim ne suçum var diyorum ananı da boşver hepimiz suçluyuz diyor, sabahın köründe bas bas bağırttı beni ben suçlu değilim mağdurum kabul edeceksiniz dedim

Hiç uyumadin di mi?

Telefonunu kapat ve hattını değiştlr. Ya da ikinci bir hat al. Yeni numaranı anne baba ve kardeşin bilmesin.
Annen bu hale getirmiş.
Buyuk ihtimal madde kullanıyor kardeşiniz.
Yok bazen aylarca evden çıkmıyor madde kullanmıyor yani

Tatlım bırak artık bu kavgaları, asla kabul etmeyecekler sana verdikleri zararı, bu tip ana-babaların kafasında senin yerin asla değişmez,onlar icin bütün yaptıkların, katlandiklarin bir süre sonra "bize ne yapmasaydın" olur. Canını versen "bu kız bizim için öldü" demezler." Ölmeseydi" derler...Bu çok basit bir gerçek aslında, kimseyi ikna etmene gerek yok, o yüzden diyoruz sana uzak dur, sil hepsini, kendini koru.

Son düzenleme:
Neden böyle yapıyorlar ne biçim insanlara düştüm

Neden böyle yapıyorlar ne biçim insanlara düştüm
Bilmiyorum tatlım, benimkiler de aşağı yukarı böyle, ben 40 ımdan sonra aydinlandim, bu kadar keskin olaylar yoktu bizde erkek kardeşimle ilgili ama seninkilere benzer şekilde beni yavaş yavaş tukettiler yillarca. Aydınlanma anım çok komikti sonra bı ara anlatırım, ama sonuçta degismiyorlar, senin onlar için zerre değerin olmuyor, olmayacak da...

Hatırlıyorum sanırım tuvalet fırçalarkendi
Çok öfkeliyim gençliğimi çaldılar çocukluğumu çaldılar

Hatırlıyorum sanırım tuvalet fırçalarkendi
Çok öfkeliyim gençliğimi çaldılar çocukluğumu çaldılar
Hatirliyorsun aynen öyle, seni çok iyi anlıyorum çünkü terapistim, eşim, dostum uyarmasına rağmen çekememistim onlardan kendimi, sözde akıllı eğitimli felan da bı kadınım baksan ama kökaile söz konusu olunca kitlenip kalıyorsun gerçekten....Sonra bir gün gerçek anlamda tükendim ve sorgulamaya başladım, benim aydınlanma metaforum klozet oldu

Ben aydınlanalı çok oldu aslında, ameliyat oldum ve o süre boyu rapor paramı elimden aldı annem bana bakıyor diye, evde tekim aç mı kalayım öleyim mi gelir annemi alır diye, o süre güç kaybettim annem de ona s., çekmek yerine tamam kızım az daha para veriver zaten hep veriyorsun dedi yoksa bana bu kadar bulaşamazdı, zor durumumu kullandı

Sana bişey diyeyim mi abin belki ağır hasta bile değil, dışarıda normal bir insan olabilmesı, doktorların ilaç ve tedavi konusundaki tavrı , anne babanın tepkileri bana abinin daha cok yetiştirilme biçimi yüzünden bu halde olduğu izlenimini verdi. Yani annenin sırf "erkek evlat" olduğu için kendi elleriyle yaratip tepenize cikardıgi sıradan bir toplum zararlısı sadece...

Küçük benden ama evet, neler yaptı babam çocukken o erkek diye, erkek çocuğuyla sen bir misin kızım tabi ona harçlık vereceğim demişti, bende bugün ona erkek çocuğuyla ben bir miyim bak gelir benim yanıma sığınırsın dedim

Babanızı da annenizin yanına gönderin. Sonra hepsini engelleyin ya da numaranızı değiştirin. Operatörün müşteri hizmetlerini arayıp son iki hanesini değiştirebiliyordunuz en son, hala öyledir büyük ihtimalle.
Evinizi taşıyıp yapabiliyorsanız iş yerinizi de değiştirdiniz mi kurtuluyorsunuz. Kimseniz yok varsayın. Bu yükleri siz omuzunuzdan atmazsanız kimse size neler yaptığını asla görmeyecek. Kimse size sen de çok yoruldun, üzüldün, yıprandın demeyecek. Anneniz bile ben neler çektim diyecek de sana da neler çektirdik hakkını helal et demeyecek.
Lütfen silkelenin ve kendinize yardım eli uzatın.

Söylemek içini soğutuyorsa söyle, hatta daha agirlarini söyle ama şunu bil ki sen kendini kullandırdığın sürece sozlerinin onlara etkisi sıfır...Benim babam hala yüzüme "o bizim elimiz ayağımız, tek oğlumuz" diyor . Bu arada oglunun tek yaptığı babamın hesaplarını ve mülklerini yönetmek geri kalan bütün fiziksel , ekonomik, medikal hizmetlerini kendi kesemden kendi zamanimdan kendi sagligimdan çalıp hala ben goruyorum.

Doğru söylemekten anlasalardı senelerdir ben bunları yaşamazdım zaten, bazı insanlar aileden çok çekiyor sınav mıdır nedir, yoksa şansızlık mı off

Çok üzgünüm ama her yorumu okurken niye geberip gitmez bu kafadan hastalar dedim durdum. Tez zamanda Allah selamet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…