Annem şiddet görüyor

Annenin telefonundan mesajı atanda odur muhtemelen, tam bir piskopat ya hareketlere bak tam agzinin üzerine çarpmalık.

Annesi oğlunun zorla kapatılmasını, polis zoruyla alınmasını istemiyor babasınin da bişey yapmasını engelliyor çünkü kalbi sıkışıyor, tansiyonu çıkıyor...

ne diyeyim
o zaman çekecek
kızını öne sürmeyecek

Annenin telefonundan mesajı atanda odur muhtemelen, tam bir piskopat ya hareketlere bak tam agzinin üzerine çarpmalık.
Annemin tlfnundan çoğu zaman o yazıyormuş zaten, benim merak ettiğüm bunların hepsi mi hastalıktan, yani onun karakterinde de sorun varıdr belki

İşte çok yazık çocuklar böyle böyle mahvoluyor.
kardeşinizinki de genetik geçiş demek ki, drlarla va görüştunuz mu hiç gizli gizli ilacini verseniz vs bir şekilde olmuyor mu öyle

İşte çok yazık çocuklar böyle böyle mahvoluyor.
kardeşinizinki de genetik geçiş demek ki, drlarla va görüştunuz mu hiç gizli gizli ilacini verseniz vs bir şekilde olmuyor mu öyle
Görüştğk doktor ilacı onun üzerine yazmam gerekiyor demiş o da doktora bana ilaç yazma şimdi demiş elimizde ilaç yok, biz babamın üzerine yazmasınu ve ona bi şekilde içirmeyi düşündük ama yasal değilmiş doktor bunu yapamam dedi

Annemin tlfnundan çoğu zaman o yazıyormuş zaten, benim merak ettiğüm bunların hepsi mi hastalıktan, yani onun karakterinde de sorun varıdr belki
Karakteride ayrıca bozuk bence, hani lisede şiir defterleri olur ya kızların kaç yasindasiniz bilmiyorum.
Bizim zamanimizda vardı, bende sene sonu butun kiz arkadaslarima defterimi verip hepsinin hatira birer şiir yazmalarini istemistim isimleride altında olacak şekilde.
İlerde açıp okudukca hatirlarim vs diye halada durur o defterim.
Birgün mahallede bir arkadaşım aradı, babam almış benim o defteri 20 senedir oturdugumuz mahallede butun komşuları tek tek dolaşıp şiir defterimi göstermiş hep kizlar yazmış aşk şiiri yazmış ben lezbiyenmişim.
Kızlarını benden uzak tutsunlarmış pis herif kendi zihniyeti karakteri o kadar pisdiki herkeside kendisi gibi zannediyordu demek ki

Kusura bakmasinda bile isteye şiddet uyguluyor hastalık bahane bipolar olarak kötü günleri olur o da kendine zarar verirler manik dönemde bu anne dövmek nasıl olur. Kendi başının çaresine bakabilir siz kendinizi kurtarın bundan

Ya bu ne sacmalik bana ilac yazma sımdi diyince yazilmiyormuymuş hasta sonucta, o yazsaydida siz caktirmadan alsaydınız hayret bir şey.

Ya bu ne sacmalik bana ilac yazma sımdi diyince yazilmiyormuymuş hasta sonucta, o yazsaydida siz caktirmadan alsaydınız hayret bir şey.
Doktora dayım kucaklayarak zorla götürdü hadi oğlum aslansın kaplansın sadece hatırım için konuş diye, doktor da fazla üzerine gitmemiş ikna etmeye pek çalışmamış

Anlattıklarınız hayatın olağan akışının bayağı dışında farkında mısınız? Uçağa binip İzmir'e gidip konum atmak ne demek? Benzer durumda sıfır şiddet olan bir yakınım var. Ruh ve sinir hastanesinde yattı bir kaç kez. Yakında tekrar girecek ve şiddet eğilimi asla yok. Savcılığa başvurup mahkeme yoluyla kısıtlı raporu alınır. Tüm imza yetkisi vs elinden alıp yatarak tedavi edilir. İlaç dozlarını artrıyorlar sıkı takip ediyorlar orada. Daha sakin çıkar. İlaç dozunu düşürmeden devam edersiniz. Rabbim yardımcınız olsun

Annen ve babanin yaşlı olması, abinle yeteri kadar ilgilenememeleri, babanin da bipolar oluşu, annenin siddet gormesi ve saglikli kararlar alamamasi, aldigin tehdit mesajlari, abinin daha onceki raporlari, uzaklastirma kararlari varsa vs bütün herseyi sunarak abine vasi olmak üzere asliye hukuk mahkemesine vesayet davasi actin mi? Annen baban yanasmazsa cevrendeki insanlari akrabalari da yanik gostereceksin. Abinin vasisi olursan gerisi kolay. Seni bu sekilde maasa baglicam ben ölürsem evim arabam vs senin olur dersin kendisine de. Senin yerine ben düşünürüm vs.

Merhaba Özge
Sınavınız zor.
Ben tüm sorumluluk sizin desem bana kızarsınız muhtemelen.. hırsızın hiç mi suçu yok diye sorarsınız. “ Özge bu oyundan çıksa oyun kalmaz” desem iyice hırslanırsınız.. ama

Ama işte - artı olmasa eksi mümkün mü - kurban olmasa can yakan can yakmaya devam edebilir mi?

Önce bilinç. Kurban değilim cümlesini tüm ruhunuzla dile dökmeniz gerekecek. Kim bilir - belki derinlerde bir yerlerde kurban olma durumu işime geliyor mu? - sorusunu soracak kadar haddinizi aşmalısınız kendinizde.

Tüm aileniz tarafından kurban ediliyorsunuz.

Bu halden bu bilinçten sıyrılmadıkça değil başkasına kendinize bile faydanız dokunamaz.

İşte sırf bu sebeple tüm aile üyelerine uzaklaştırma uygulayın. Yaklaşamasınlar. İletişimi sıfırlayın. Bu kısım çok önemli. Direkt engelleyin herkesi. Sizin oyundan çıktığınızı tümüyle idrak edebilsinler.

Bu aşamayı geçebilirseniz ağacı değil ormanı görmeye başlayacaksınız. Çünkü burası zirve. Artık kurban değilsiniz. Artık kimse kurban olmasın diye şiddete uğramasın diye üzülmesin diye vs vs sebeplerle KENDİNİZİ KURBAN ETMEKTEN vazgeçtiniz.

Haliyle artık daha net görür düşünür karar verirsiniz.

en acısı da kurban olanla kurban edilen arasında bir farkın olmadığını anladığınız An-dır.

Sevilmek için kendimizden geçmek zorunda değiliz. Kimseyi kurtarmak zorunda değiliz. -Kendimizden başka. -

En sonunda ne olur : ya anne babanız sizden başka yeni kurtarıcı arar ve bulur. Ya kardeşiniz için dengeler alt üst olacağı için yeni denge kurulur. Ki belki kurban olması sırası ondadır. Ya en kötü çocuk ilan edilirsiniz( büyük ihtimal) Ya da artık sizin için - belki herkes için- filmin bir anlamı kalmamıştır.

Sadece kendinizi kurtarın. Sonra dünya kurtulur.
Kolaylıklar diliyorum.

Ben bunları çok düşündüm
Yazdıklarınız beni çok etkiledi

O kadar üzüldüm ki kızcağızın yaşadıklarına… Özge bu mesajı 1 kere değil 5-10 kere oku lütfen, iyice anla. Yoksa sende karanlıkta kaybolup gidersin. Sakince düşün çok mantıklı fikirler var değerlendir lütfen. Çok kolaylıklar diliyorum…

Evet yaşadıklarım sanki rüyaymış gibi geliyor bazen, benim hayatıma ne oldu nelerle uğraşıyorum, annesi kıyamıyor diye deli saçmalarına bir gençlik tükettim

Bu annelerin sorunlu evlada karşı pasifliği, diğer evladı öyle bir tüketiyor ki. Farklı sebeplerden aklım erdiğinden beri aynı durumu yaşıyorum sizi çok iyi anlıyorum .

Aynenn öyle . Aynı anne modeli başımda. Ben artık diyorum ki yıllar sonra diyebiliyorum ; abim bir çeşit hasta evet ama annem de hasta .

Ay okudukça şaşkınım aynı benim anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…