- 17 Aralık 2015
- 26.658
- 48.603
- 598
Annenin telefonundan mesajı atanda odur muhtemelen, tam bir piskopat ya hareketlere bak tam agzinin üzerine çarpmalık.Bir gün sana geleceğim diye tutturdu ben de iş için İzmirdeyim dedim tamam konum at dedi, atamam işim var dedim, annemle babamı salona oturtmuş o konum atana kadar bana kızınız ne iş çeviriyor anlatacaksınız demiş, annem bana mesaj attı kızım nerdesin diye, eğer izmirden konum atmazsan olacakalrdan sen sorumlusun yazdu şarjım biityor atıcam bir dk işim bitsin bi dedim, uçağa bindim ağlaya zırlaya kusa kusa izmire gidip konum attım, şimdi diyorum ki neden o zaman önlem almadılar neden
Ve bu kişi aptal mı o kadar sürede izmire gittiğim zaten belli değil mi ne saçma şeyler yaşadım
Annesi oğlunun zorla kapatılmasını, polis zoruyla alınmasını istemiyor babasınin da bişey yapmasını engelliyor çünkü kalbi sıkışıyor, tansiyonu çıkıyor...
Annemin tlfnundan çoğu zaman o yazıyormuş zaten, benim merak ettiğüm bunların hepsi mi hastalıktan, yani onun karakterinde de sorun varıdr belkiAnnenin telefonundan mesajı atanda odur muhtemelen, tam bir piskopat ya hareketlere bak tam agzinin üzerine çarpmalık.
İşte çok yazık çocuklar böyle böyle mahvoluyor.Yol umarım yakındır, babanın yapması biraz daha ağır geliyor, benim babamda bipolar ve ben çocukken nöbet geçirdi, neler yaptı anlatsam ağlarım anlatmayacağım, o tedaviyi kabul etti kendine gelinve özürler diledi vr ağladı size bidaha bunu yaşatmayacağım dedi ve yaşatmadı da, ama işte bir gün salona toplayıp bu gece burda uyayacaksınız dedi ben de sandım ki kafamızı kesecek de kurtulayacağız, meğer dışarsa silahlı adamlar varmış da ona gçre bizi koruyacakmış
Görüştğk doktor ilacı onun üzerine yazmam gerekiyor demiş o da doktora bana ilaç yazma şimdi demiş elimizde ilaç yok, biz babamın üzerine yazmasınu ve ona bi şekilde içirmeyi düşündük ama yasal değilmiş doktor bunu yapamam dediİşte çok yazık çocuklar böyle böyle mahvoluyor.
kardeşinizinki de genetik geçiş demek ki, drlarla va görüştunuz mu hiç gizli gizli ilacini verseniz vs bir şekilde olmuyor mu öyle
Karakteride ayrıca bozuk bence, hani lisede şiir defterleri olur ya kızların kaç yasindasiniz bilmiyorum.Annemin tlfnundan çoğu zaman o yazıyormuş zaten, benim merak ettiğüm bunların hepsi mi hastalıktan, yani onun karakterinde de sorun varıdr belki
Ya bu ne sacmalik bana ilac yazma sımdi diyince yazilmiyormuymuş hasta sonucta, o yazsaydida siz caktirmadan alsaydınız hayret bir şey.Görüştğk doktor ilacı onun üzerine yazmam gerekiyor demiş o da doktora bana ilaç yazma şimdi demiş elimizde ilaç yok, biz babamın üzerine yazmasınu ve ona bi şekilde içirmeyi düşündük ama yasal değilmiş doktor bunu yapamam dedi
Doktora dayım kucaklayarak zorla götürdü hadi oğlum aslansın kaplansın sadece hatırım için konuş diye, doktor da fazla üzerine gitmemiş ikna etmeye pek çalışmamışYa bu ne sacmalik bana ilac yazma sımdi diyince yazilmiyormuymuş hasta sonucta, o yazsaydida siz caktirmadan alsaydınız hayret bir şey.
Nerede yaşıyorsun?Doktora dayım kucaklayarak zorla götürdü hadi oğlum aslansın kaplansın sadece hatırım için konuş diye, doktor da fazla üzerine gitmemiş ikna etmeye pek çalışmamış
İstanbuldaNerede yaşıyorsun?
Merhaba ÖzgeKardeşim bipolar,narsist, okb ve epilepsi tedaviyi reddediyor yine, bir süredir anneme tokat atıyormuş, babam kanser hastası yeni iyileşti sayılır, buna ek olarak kardeşim beni de tehdit etmeye başladı seni de döveceğim bana aylık para vereceksin diye, vermezsen anneni burda döverim dedi bende tamam yarın veririm dedim, annem polise gitmeye korkuyor veya çekiniyor daha sonra ne olacak diyor ve onu terk etmeye karar verdi, sabah valizini alıp annesinin evine gidecek ona da kadın sığınma evine gittim diyecek, kardeşim 30 yaşında kendine bakamıyor kendi başına evde kalamıyor,harçlığını babamdan benden alıyor ona tüm maddi yardımı sona erdireceğiz, bana gelmeye çalışacak ama beni tehdit ettiği mesajlarla yarın kendisine uzaklaştırma aldırcağım, bu sefer de intihar ediyorum diyecek edersen et diyeceğim, peki annemi ilaç içtim düzeldim diye kandırır annemi eve döndürdükten sonra daha kötü birşey yaparsa diye endişe ediyorum, nasıl emin olacağız ilaç içtiğine, doğru yolda mıyız aklım durdu, annem polise gitmiyorsa o evi terk edeceksin diye baskı yapan hergün annemle kavga eden benim çünkü, babam şimdi benim yanımda ama onu da annemin yanına yollayacağım annem gidince, aklım durmuş durumda durmadan titriyorum, anneme bu kadar bekleme diye yalvardım her seferinde bu son tamam gideceğim dedi ve gitmedi eğer yarın da gitmezse polise ben şikayet edeceğim
Ben bunları çok düşündümMerhaba Özge
Sınavınız zor.
Ben tüm sorumluluk sizin desem bana kızarsınız muhtemelen.. hırsızın hiç mi suçu yok diye sorarsınız. “ Özge bu oyundan çıksa oyun kalmaz” desem iyice hırslanırsınız.. ama
Ama işte - artı olmasa eksi mümkün mü - kurban olmasa can yakan can yakmaya devam edebilir mi?
Önce bilinç. Kurban değilim cümlesini tüm ruhunuzla dile dökmeniz gerekecek. Kim bilir - belki derinlerde bir yerlerde kurban olma durumu işime geliyor mu? - sorusunu soracak kadar haddinizi aşmalısınız kendinizde.
Tüm aileniz tarafından kurban ediliyorsunuz.
Bu halden bu bilinçten sıyrılmadıkça değil başkasına kendinize bile faydanız dokunamaz.
İşte sırf bu sebeple tüm aile üyelerine uzaklaştırma uygulayın. Yaklaşamasınlar. İletişimi sıfırlayın. Bu kısım çok önemli. Direkt engelleyin herkesi. Sizin oyundan çıktığınızı tümüyle idrak edebilsinler.
Bu aşamayı geçebilirseniz ağacı değil ormanı görmeye başlayacaksınız. Çünkü burası zirve. Artık kurban değilsiniz. Artık kimse kurban olmasın diye şiddete uğramasın diye üzülmesin diye vs vs sebeplerle KENDİNİZİ KURBAN ETMEKTEN vazgeçtiniz.
Haliyle artık daha net görür düşünür karar verirsiniz.
en acısı da kurban olanla kurban edilen arasında bir farkın olmadığını anladığınız An-dır.
Sevilmek için kendimizden geçmek zorunda değiliz. Kimseyi kurtarmak zorunda değiliz. -Kendimizden başka. -
En sonunda ne olur : ya anne babanız sizden başka yeni kurtarıcı arar ve bulur. Ya kardeşiniz için dengeler alt üst olacağı için yeni denge kurulur. Ki belki kurban olması sırası ondadır. Ya en kötü çocuk ilan edilirsiniz( büyük ihtimal) Ya da artık sizin için - belki herkes için- filmin bir anlamı kalmamıştır.
Sadece kendinizi kurtarın. Sonra dünya kurtulur.
Kolaylıklar diliyorum.️ ️ ️
O kadar üzüldüm ki kızcağızın yaşadıklarına… Özge bu mesajı 1 kere değil 5-10 kere oku lütfen, iyice anla. Yoksa sende karanlıkta kaybolup gidersin. Sakince düşün çok mantıklı fikirler var değerlendir lütfen. Çok kolaylıklar diliyorum…Merhaba Özge
Sınavınız zor.
Ben tüm sorumluluk sizin desem bana kızarsınız muhtemelen.. hırsızın hiç mi suçu yok diye sorarsınız. “ Özge bu oyundan çıksa oyun kalmaz” desem iyice hırslanırsınız.. ama
Ama işte - artı olmasa eksi mümkün mü - kurban olmasa can yakan can yakmaya devam edebilir mi?
Önce bilinç. Kurban değilim cümlesini tüm ruhunuzla dile dökmeniz gerekecek. Kim bilir - belki derinlerde bir yerlerde kurban olma durumu işime geliyor mu? - sorusunu soracak kadar haddinizi aşmalısınız kendinizde.
Tüm aileniz tarafından kurban ediliyorsunuz.
Bu halden bu bilinçten sıyrılmadıkça değil başkasına kendinize bile faydanız dokunamaz.
İşte sırf bu sebeple tüm aile üyelerine uzaklaştırma uygulayın. Yaklaşamasınlar. İletişimi sıfırlayın. Bu kısım çok önemli. Direkt engelleyin herkesi. Sizin oyundan çıktığınızı tümüyle idrak edebilsinler.
Bu aşamayı geçebilirseniz ağacı değil ormanı görmeye başlayacaksınız. Çünkü burası zirve. Artık kurban değilsiniz. Artık kimse kurban olmasın diye şiddete uğramasın diye üzülmesin diye vs vs sebeplerle KENDİNİZİ KURBAN ETMEKTEN vazgeçtiniz.
Haliyle artık daha net görür düşünür karar verirsiniz.
en acısı da kurban olanla kurban edilen arasında bir farkın olmadığını anladığınız An-dır.
Sevilmek için kendimizden geçmek zorunda değiliz. Kimseyi kurtarmak zorunda değiliz. -Kendimizden başka. -
En sonunda ne olur : ya anne babanız sizden başka yeni kurtarıcı arar ve bulur. Ya kardeşiniz için dengeler alt üst olacağı için yeni denge kurulur. Ki belki kurban olması sırası ondadır. Ya en kötü çocuk ilan edilirsiniz( büyük ihtimal) Ya da artık sizin için - belki herkes için- filmin bir anlamı kalmamıştır.
Sadece kendinizi kurtarın. Sonra dünya kurtulur.
Kolaylıklar diliyorum.️ ️ ️
Evet yaşadıklarım sanki rüyaymış gibi geliyor bazen, benim hayatıma ne oldu nelerle uğraşıyorum, annesi kıyamıyor diye deli saçmalarına bir gençlik tükettimAnlattıklarınız hayatın olağan akışının bayağı dışında farkında mısınız? Uçağa binip İzmir'e gidip konum atmak ne demek? Benzer durumda sıfır şiddet olan bir yakınım var. Ruh ve sinir hastanesinde yattı bir kaç kez. Yakında tekrar girecek ve şiddet eğilimi asla yok. Savcılığa başvurup mahkeme yoluyla kısıtlı raporu alınır. Tüm imza yetkisi vs elinden alıp yatarak tedavi edilir. İlaç dozlarını artrıyorlar sıkı takip ediyorlar orada. Daha sakin çıkar. İlaç dozunu düşürmeden devam edersiniz. Rabbim yardımcınız olsun
Aynenn öyle . Aynı anne modeli başımda. Ben artık diyorum ki yıllar sonra diyebiliyorum ; abim bir çeşit hasta evet ama annem de hasta .Senin o haline kalbi dayanıyor ama abinin polis zoruyla tedavi olmasına kalbi dayanmiyor öyle miBak ben sana diyeyim abin sana bişey yaparsa annenin umru olmaz ama abinin tedaviye giderken ayağı taşa takılsa annen senden bilecek....Kendini buna hazırla...
Ay okudukça şaşkınım aynı benim anneAnnem beni neden böyle görüyor buna hiç anlam veremedim
Geçenlerde dedeme para lazım olmuş benden istedi ağlayarak, ben nasıl benden isteyebilirsin o dayılarıma ev verdi kuzenlerime baktı bize bsy yapmadı, oğluna verdiklerim yetmiyor şimdi baban mı başladı sen kendini ne sanıyorsun beni de Allah başka bir insan olarak yarattı, senin kolun bacağın değilim ben kendine gel dedim
Ay ben kardeşin yüzünden saflaştım özür dilerim düşünemedim dedi, e dedemin ihtiyacı olan parayı nasıl düşündün dedim, ne olur yapma düşünemedim çok özür dilerim salağım ben malım çünkü dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?