Ay kusura bakma ama koskoca iki insanın evlatlariyla ilgili bu derece önemli bir konuda beraberce saf saf oturup yabancılardan veya diğer cocuklarindan medet umma luksleri yok bebeğim. Ben bile biliyorum senin ne kadar zarar gördüğünü, sırf seni korumak için bile olsa yıllar önce harekete geçmiş olsalardı abin bugun böyle olmazdıEvet annemle babam artık saf gibi olmuşlar, psikolojik şiddetten, bir yardım eli bekliyorlar onlara defalarca kimse birşey yapamaz siz adım atacaksınız dedim
O seviyede değil dedi doktor, bir gün zorla hastaneye götürsek ikinci gün eve geri gelirse annem daha fazla zarar verebilir korkuyorum diyorBence de polise sikayet edin, zorla yatiramaz misiniz?
Evet hepsini defalarca söyledim, bizi boşver naprsak yaparız dediler, ama bu bir manipülasyon değil miAy kusura bakma ama koskoca iki insanın evlatlariyla ilgili bu derece önemli bir konuda beraberce saf saf oturup yabancılardan veya diğer cocuklarindan medet umma luksleri yok bebeğim. Ben bile biliyorum senin ne kadar zarar gördüğünü, sırf seni korumak için bile olsa yıllar önce harekete geçmiş olsalardı abim bugun böyle olmazdı
Lutfen ankara abisine yaz. Bence o cozum bulur. Baska turlu anneni babani kurtaramassin. Allahim yardim etsin yaEvet annemle babam artık saf gibi olmuşlar, psikolojik şiddetten, bir yardım eli bekliyorlar onlara defalarca kimse birşey yapamaz siz adım atacaksınız dedim
Bir araştorayom kim olduğunuLutfen ankara abisine yaz. Bence o cozum bulur. Baska turlu anneni babani kurtaramassin. Allahim yardim etsin ya
Hem de tek mağdur sensin...Sağol piraye, eskiden beri bana çok destek mesajı yazdın, bu hikayede mağdur benim sanırım
Bir araştorayom kim olduğunuLutfen ankara abisine yaz. Bence o cozum bulur. Baska turlu anneni babani kurtaramassin. Allahim yardim etsin ya
evet baya araştordılar hastaneye gidip konuştular kesin bir cevap alamadılar, annem zaten polis zoruyla yapılmasına kalbim dayanmıyor tansiyonım 20lere çıkıyor diyorVaktinde polise gidilmiş ve şikayetçi olunmuş olsaydı, zorunlu yatış konusunda belki bir şeyler yapılabilirdi. Anne babalar evlatlarına kıyamıyorlar hasta o, ne yaptığını bilmiyor diye ama bu tutum tedaviyi geciktirdiği için aslında bilmeden kötülük yapmış oluyorlar maalesef. Savcılığa şikayette bulunulsa, oradan heyet raporu istenebilir gibime geliyor. Sonuca göre de anne vasi tayin edilir ve tedaviye direndikçe doktorla konuşulup yatış yapılır diye düşünüyorum.
Daha önce de bir konuda denk gelmiştik. Hiç araştırma fırsatınız oldu mu bunları? Ben de emin bir şekilde konuşamıyorum, bilgilerim güncel değil maalesef. Bizim zamanımızda direkt bir doktorun kararı ile zorunlu yatış verilir, aile de vasi konumuna geçerek yerine yatışı imzalardı. İşler değişmiş sanırım.
Bir araştorayom kim olduğunu
Da hiç bilmiyorum teşekkürler
evet baya araştordılar hastaneye gidip konuştular kesin bir cevap alamadılar, annem zaten polis zoruyla yapılmasına kalbim dayanmıyor tansiyonım 20lere çıkıyor diyor
Ben aslında 3 kere annemin yanında kriz geçirdim, anlamsız çığlıklar atıp kendimi tokatladım ellerim uyuştu, öldüğümü nefes alamadığımı düşündüm, bunlaro gördü ve yine de zorla hastaneye yatırmadıAma başka çözümü de yok görünüyor. Dayansın o kalbi yoksa çocuk elden gidecek iyice ve diğer evladını da düşünmek zorunda.
Aynen öyle. Sen habire abiye para ver, annene siper ol, babanı kolla, her dakka korkuyla yaşa, yeter ki onlar sorumluluk alıp oğullarını zaptetmek için risk almasınlar, ugrasmasinlar....Evet hepsini defalarca söyledim, bizi boşver naprsak yaparız dediler, ama bu bir manipülasyon değil mi
Gece beni 12de arıyor kardeşim babanı gebertirim dediğümi yapacaksınız diye, bana zehir ettiler bu hayatı, iyilik dönüp dolaşıp sahibini s…miş bunu çok iyi anladımAynen öyle. Sen habire abiye para ver, annene siper ol, babanı kolla, her dakka korkuyla yaşa, yeter ki onlar sorumluluk alıp oğullarını zaptetmek için risk almasınlar, ugrasmasinlar....
Sen yeter dedikçe "ay aman naparsak yaparız " demek, sus devam et tampon olmaya, bizim keyfimiz yerinde demek....Bı de biliyorlar senin yumuşak yüzünü, söylenecek çok şey var da işte...
Senin o haline kalbi dayanıyor ama abinin polis zoruyla tedavi olmasına kalbi dayanmiyor öyle miBen aslında 3 kere annemin yanında kriz geçirdim, anlamsız çığlıklar atıp kendimi tokatladım ellerim uyuştu, öldüğümü nefes alamadığımı düşündüm, bunlaro gördü ve yine de zorla hastaneye yatırmadı
Ona şüphem yok zaten, hatta bana diyor ki ben yapamıyorum polisi arayamıyorım siz arayın diyor, ben de çocuk senin ya hani sen alacaksın bu sorumluluğu dedimSenin o haline kalbi dayanıyor ama abinin polis zoruyla tedavi olmasına kalbi dayanmiyor öyle miBak ben sana diyeyim abin sana bişey yaparsa annenin umru olmaz ama abinin tedaviye giderken ayağı taşa takılsa annen senden bilecek....Kendini buna hazırla...
Annem hep mağdur babandan çektim zorla evlendirdiler şimdi bunla uğraşıyorum napim diyor, yapılacakları söyleyinve burnunun dikine gidiyor, ben durmadan kavga ediyprum hastayım diyor, ve hasta da bir sürü hastalığı da varSenin o haline kalbi dayanıyor ama abinin polis zoruyla tedavi olmasına kalbi dayanmiyor öyle miBak ben sana diyeyim abin sana bişey yaparsa annenin umru olmaz ama abinin tedaviye giderken ayağı taşa takılsa annen senden bilecek....Kendini buna hazırla...
Ha bı de polisi arayan sen olduğun için çıkışta delirip sana saldırsın iyiceOna şüphem yok zaten, hatta bana diyor ki ben yapamıyorum polisi arayamıyorım siz arayın diyor, ben de çocuk senin ya hani sen alacaksın bu sorumluluğu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?