Hayır evlenmeden önce edinilen mallarda eşin hakkı yok diye biliyorum. Ancak evlendikten sonra gayrimenkul yahut para yada başka birşeyde hakkı var. Yanlış mı biliyorum?
Onun cözümünü bulmus anneme diyormuski Yazlik evini satarsin izmirden ev aliriz oraya yerlesiriz evlendikten sonra.
Size cok bomba haberim var kizlar!!!
Bana haberler gelmeye basladi bile, aranizda izmirden olup herhangi bir sekilde yardimci olabilecek biri varsa bana özelden yazsin bu adamin kendisinin, kizinin ve abisinin ismini isyerini ne biliyorsam veririm bunlar zaten tanidik insanlardir, belkide annemi arayip onu taniyan biri konusursa cok daha iyi olur diye düsündüm. Hatta adamin eski hanimi yada sevgilisine ulasmiya calisacagim, bence seve seve anlatirlar ne mal oldugunu. Hatta Müge Anliyi arasam diyorum belki hakkinda cok sikayet vardir zaten?!?
Su an daha sabirli davraniyorum ama daha nekadar kendimi tutacagim bilemiyorum.
Neyse, ben pesine birakmiycagim annemle tanistigi güne lanet edecek!!!
Bomba HABERLER:
Dolandirici anneme sadece 2 büyük kizim var biri evli biri üniverstede ikisiylede görüsmüyorum anneleri gibi menfaatci ve paracilar demisti.
1. KÜCÜK BIR KIZI DAHA VAR!!! Henüz 5 yaslarinda, elimde görüntülü ispatimda var, kendide canim kizim demis sekilde!!!!
2. FETÖDEN bir sene hapis yatmis insan!!!
Annem blokladigi icin ona sms yoluyla yazdim ve kardeslerime yolladim. Adamin ya sevgilisi var yada hala evli, ama kesin olan sey Y A L A N C I ve D O L A N D I R I C I
Almanyada evlilik vaadiyle kandirmak isteyenlere dolandiriciliga tesebbüsden dava acilabiliyor, türkiyeden avukatla konusacagim bugün ne gibi imkanlar var ben hersey yapacagim, anneme saygimdan kendimi frenliyordum ama kadin laf söz dinlemeyip bana hakaret edip birde beni blokluyor, rezil olmasin diye bu dolandiriciyami teslim edeyim annemi? Ben dolandirici diyorum, belki sicilinde tecavpzcü yada katil yazacak, belki af dan faydalanip cikti vesaire.
Müge Anliyada cikacagim kizlar gerekirse, siz burdan yaziyordunuz bakin dogru olacak gülermisin aglarmisin!!!