Şu para mevzusu kişiden kişiye değişiyor bence
Eşim evlenmeden önce ev almış
Daha sonra biz evlenirken ev aldık bana sordu altınlarını verir misin diye bende veririm dedim daha sonra arabayı değiştirdik şimdi
3 kredi var 2si evin 1 i arabanın
Geçen hafta çok gezdik dün balık istedi canım hayır hayatım alamam bütçeyi zorladik dedi
Yada ondan önceki hafta hem annesine hem bana pardesü aldı annesine almasıydı ben bu ayakkabi da alacaktım onu iptal ettik
Bazen bir abla dışarda kahve içmeye çağırır bazı durumda abla kusura bakma şuan gelemem sen gel bizde içelim derim ki eşimin geliri çok iyi gbi duruyor dışarıdan mesela ama ben yeri geldi 3 hafta pazar yapmadım buzluktan yedim.
Çalışanın maaşını ödemek için bilezik bozdurdum gbi....
Hani satıcıları bilemem bazen bana da bir kaç kişi diyor biz borca girdik ona göre ayar çekiyoruz bu 10 liraymis bunu da al demez eşim daha sonraya atar he buna rağmen şükür adam Ocak ayında nakliyesi doğalgazı osu bişi en az 5 bin cebinden para çıkacak yüklenemem ama dışarıdan biri temizlikçi tut der mesela ama eşimde tutamam ama yine duruma bakalım demisti.
Hani satıcının evini onu bunu bilmem ama ben iki taraflı da anlattım mesela benim borcumu görmezler ama kocanda çalışıyor maşallah diyip yemek ismartlatmaya çalışırlar
Satıcılar biraz kullanıyor gibime geldi çünkü durumu olmayan insan söylemez gururundan bana kalırsa