Annem saf mı iyi niyetli mi çözemiyorum

Aslında benim anlatmak istediğim tam da buydu iyi nşyetini kullanıyorlar içinden geliyor vicdan meselesi bugun konustum hatta durumu daha kötü olanlara yardım et dedim.
Benimde arkadaşım öyle eşi asgari ucretten fazla alıyor evi var arabası var 3 çocuk bahçeleri var mallrı yani tavukları felan satarlar.Her zaman aglardı paramız yok diye daha önce ben de gurbetteyken inanırdım her geldiğimde hediyeler vs bana kendi malından olan seyi bile satmaya calısırdı o zaman anladım tabi ki.
Üstelik yıllar sonra eşim işten ayrıldı işssizdi hala aglardı sanki ben çok zenginim dedim ki şükret bak basını sokacak çatın var.Malesef bazıları şükür bilmiyor.

Tesekkğr ederim beraberiz yakınız hatta ama ben yokken kendi kahve içmeye gidiyor mesela hemen katolog çıkarıyorlar.

Haklısınız aslında bu insanları ben yıllardır tanıyorum.Annemin de durumu aşırı kötü değil babam emekli ama babam para vermez pek kendisine almıyor hep dışarıya öylesine alıyor keşke kendi ihtiyacını alsa.
Biz de sizin durumdaydık dışardan durmu iyi denirdi eşim askerdi önceden halbuki ekmek bile alamzdık krediden.
Şimdi şükür biraz düzeldik.

İnsanlar a yaranma çabası,sevgi eksikliği.. bunları biraz sorgula

Bı de hep en iyiyi en doğruyu kendilerini bilir iddiası..önce can da demezlee,önce elalem... elalem için yaşar dururlar..

Canım.annenin yanında ol sen devamlı

Zaten para yok diyenlerde para cok oluyo.. sesi cikmayan garibanlarda asgari ucrete devam :)

Annendeki yanliz kalma korkusu..bu sekilde kendine eglence ariyo olabilir.. yoksa gitsin o parayi pazarda harcasib.. pazardaki saticininda colugu cocugu ihtitaci var nihayetinde..

Bole bj tanidigim var... surekli butun islerine kosar 1-2 ailenin. Yapma etme dedim olmadi cunku kiymet bilmeyip birde kadinin dedikodusunu yapiyolar.. dinlemedi saf biride degil ztn bu kisi 60 yasinda :) birdaha solemem.. gelip sikayet edersede he he der gecerim... o da kalbi kirilmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…