Annem, oglum, kreş

ya evet bizimki halinden pek mutlu, ilk gün beni hiç aramadığı gibi bitince de gelmek istemedi 1 saat diye gittik tam 3.5 saat kaldı. oğlan açısından sorun yok da ben takılıyorum bazı şeylere...mesela bu kreşin sahibini, müdürünü, öğretmenlerinden bazılarını tanıdığım için içim rahat gönderirim sanmıştım ama bir gün geçirince bir sürü şey gözüme battı...gerçekten güvenilir,içe sinen bir kreş bulmak çok zor galiba.

Bu kreş konusunda bir anne olarak sisteme söylemek istediğim çok şey var da siz zaten kararınızı vermişsiniz kreşe göndermelisin diyenlerden destek bekliyorsunuz.
Çocuk sizin karar sizin tabiki. Ben sadece tecrübe etmiş bir anne olarak fikrimi yazdım. Evde bakacak biri varken ben acele etmezdim..

Bence de hijyen önemli
Bu konuyu öğretmene sorabilirsin

Benim oğlum 20 aylık
Kendi grubunda beş kişiler
Ama öğretmeni özel vakti ayırdı bugğn 2 saat boyunca
20 aylık oğlunuz haftada kaç kez kreşe gidiyor her gün 2 saat mi ? fiyatı ne kadar çok özel olmazsa sorabilir miyim ? ben de 18 aylıkken birkaç saatlik program bulursam başlatmayı düşünüyorum

20 aylık oğlunuz haftada kaç kez kreşe gidiyor her gün 2 saat mi ? fiyatı ne kadar çok özel olmazsa sorabilir miyim ? ben de 18 aylıkken birkaç saatlik program bulursam başlatmayı düşünüyorum
Tam zamanlı vereceğiz
Şuan alışma süreci sadece iki saat beş gün BÖyle
Haftaya 8:30-17:30
Fiyat aylık 2200

Bende gonderme taraftariyim cok katkisi oluyo. ama pahaliymis

Ben de önümüzdeki eylülde vermeyi düşünüyorum o zaman 2,5 yaşında olacak. Ama saatler düşündürücü biz saat 07.45 gibi evden çıkıyoruz ben 8:30 da işe başlıyorum. Çocuğun kreşi de aynı saattte olursa onu kreşe bırakırken geç kalırım, onu nasıl bırakıcaz bu bir sorun sanki . Bir de ben 18:30 da evde oluyorum o 17:30 da kreşten çıkınca o 1 saat noolcak bu da ayrı bir sorun

Benim olduğum yerde genelde 7 ye kadar tutuyorlar çocukları isteyen veliler için. Sabah da okul 7 de açılıyor isteyenler erken bırakıyor. Ama okulun normal saati 08.30 17.00 arası.

Valla büyük konuşmayayım henüz hamileyim ama annemin kayınvalidemin çenesini çekeceğime güvendiğim düzgün bir kreşe verirdim çocuğumu. 3 yaşından önce kreşe verilmemeli diyenlere de katılmıyorum. Çocuğun anneyle arasında güvenli bağlanma varsa gayet de verilebilir. Ama covidden çekiniyorsanız o konuda haklısınız bir şey diyemem. Beni de bu konu epey düşündürürdü.

Çocuğunuzu başkasına baktırıyorsanız kör ve sağır rolünü oynayacaksınız yapamıyorsanız işten çıkıp çpvuğunuza kendiniz bakacaksınız kime baktırırsan baktır hep sıkıntı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…