Annem nişanlımla görüşmeme kızıyor sürekli kavga çıkartıyor ne yapabilirim?

Anneye ciddi bir tepki koyman gerekiyor. Yoksa evlenince çok daha iyi ciddi sorunlar seni bekleyecek.
Evlenince çok çok az görüşmeyi düşünüyorum. Tepkimi koyuyorum bu sefer nişanlıma sarıyor. Nişanlımda diyor evlenince bir süre hiç görüşmeyiz sonra az görüşürüz diye.

Anneye ciddi bir tepki koyman gerekiyor. Yoksa evlenince çok daha iyi ciddi sorunlar seni bekleyecek.
Evlenince çok çok az görüşmeyi düşünüyorum. Tepkimi koyuyorum bu sefer nişanlıma sarıyor. Nişanlımda diyor evlenince bir süre hiç görüşmeyiz sonra az görüşürüz diye.

Babanız nerede, o müdahele etmiyor? Sizin göremediğiniz şeyleri görüp uyarmak istiyor diyeceğim ama öyle değil sanırım. Umarım nişanlınız bunları biriktirip evlendikten sonra koz olarak kullanmaz.
Annemle babam bile başa çıkamıyor. Beni karıştirmayın ne yaparsanız yapın diyor.

Oyy canım annem.Eşimle bir yıl görüşüp evlendik.O bir yılda en büyük destekçim annemdi Beni çok idare etti.Anlaşıyorsan seviyorsan benlik bir şey yok dedi hep.Annenizin belki tedavilik bir durumu vardır
Herkesin annesi keşke sizin ki gibi olsa. Melekmiş anneniz.

Sadece görüşmek mevzusu olsaydı.Biraz daha az gorusun diyecektim ama konular çok fazla.neyse az kalmış evlenene kadar biraz daha idare edin ama inşallah evlendikten sonrada aynı şekilde olmaz
İnşallah evlendikten sonra toparlar kendini yoksa o zamanda ne kadar az görüşülürsr o kadar görüşceğimm

Annenizin hasta olduğunu söylememize gerek yok sanırım. Acil tedavi olması gerekiyor, olmamak için direniyorsa aynı evde yaşamazdım ben olsam. Zaten evinizi tutmuşsunuz gidin kendi evinize. Böyle bir kv ile kimse uğraşmak istemez. Nişanlınızın yerinde kim olsa yüzüne bakmaz.

Biraz daha sabretmem gerekecek evlendikten sonra yaşayacağımiz evde nişanlım yaşıyor orada yaşayamam malesef.
Neden yaşayamazsın zaten nişanlısın. Ayrıca evlilik öncesi aynı evde yaşayıp müstakbel eşinin evde nasıl biri olduğunu görmek güzel bir fırsat olur senin için.

Kesinlikle haklısınız. Evlendikten sonra çok görüşmeyi düşünmüyoruz.

Neden yaşayamazsın zaten nişanlısın. Ayrıca evlilik öncesi aynı evde yaşayıp müstakbel eşinin evde nasıl biri olduğunu görmek güzel bir fırsat olur senin için.
Abimden dolayı yaşayamıyorum. Annem yaklaşık 1 ay önce evlenmeden aynı eve çıkacaklar demiş ortada öyle bir şey yokken. Abim küplere bindi.

Abimden dolayı yaşayamıyorum. Annem yaklaşık 1 ay önce evlenmeden aynı eve çıkacaklar demiş ortada öyle bir şey yokken. Abim küplere bindi.
Nikah gününü erkene alamaz mısınız? Böyle bir ortamda yaşanmaz çünkü. Nişanlı olmasanız ayrı eve çıkın derim ama zaten yakında düğününüz var.

Kıyamam sana ya o kadar üzüldüm ki anlattıklarına. Benim annem belki seninki kadar değildir ama bana da tüm nişan ve düğün sürecimi zehir etmişti. Kına videomu izleyip hatırlamamak için gidip de teslim almadım bile.

Abin kim oluyor da karışıyor yahu. Ne saçmalık. Evleneceksin bu adamla. İstersen dünyanın öbür ucuna gidersin. Hayatın hakkında bu kadar söz sahibi olmalarına izin verme yaşın 30. Hani 20lerinde olsan hadi bir derece. Yani evlenmesen bile abin kim oluyor. Tövbe tövbe.

Anneniz net hasta. Anladığım kadarıyla şu an tedavi ettiremiyorsunuz. Sen evden cikmalisin düğünden önce gerekirse bir apart tut kendine ya da tek yaşayan bir arkadaşın varsa kabul ederse ona ev arkadaşı ol yine de çık. Düğün yaklastikca daha da sapitacak belli karşı taraf bir yere kadar çeker. Nisanlinla açık açık annenin hasta olduğunu tedavi görmezse gorusmeyecegini, onu da muhattap etmeyeceğini söyle.

Adam bi yerden sonra seninle annen arasında kalmaktan korkup vazgeçebilir. Ki bunu erkegin annesi yapsa kıza arkana bakmadan kac deriz öyle düşün.
Senin net sınırların olmalı ve olduğunu nişanlına kanitlamalisin yoksa üzgünüm ki bu is bozulur. Annen düğüne mi gelmeyecek gelmesin o zaman. Normal davranmadgin sürece telefonlarını bile acmayacagim sen bilirsin beni yalnız bırakırsan da de. Birsey yaparsan da kendin rezil olursun yalnız kalırsın de. Ama evden ayrilman lazim kesinlikle.

Tekrar tekrar yazmak istiyorum bak idare etmekle olmaz bu iş. Nişanlına aldırma vs demekle de olmaz. Karşı tarafın yerine koyun kendinizi annesi size böyle şeyler dese ne yaparsınız. Ben mesela hala arada kaldığı için evlenince ailesi yüzünden asla huzur bulamayacagimi düşünür baslarim senin annene deyip arkama.bile bakmam. Birbini seven iki insan ve sorunsuz bir ilişkiniz varsa hastalıklı ya da saf kötü anneniz yüzünden bitmesin istiyorsanız üzgünüm ama annenize sırtınızı döneceksiniz. Cunku yenilir yutulur degil tavırları. Tedavi için elinizden geleni yaparsınız ama kabul etmezse de sizi artik bağlamaz anneniz bile olsa. Siz net bir tavir koymazsaniz üzgünüm ama asla huzurununz olmaz ve yine üzgünüm abin gibi seni de evlenemeden biter ilişkin.

Bu yazdiklarinizin tamami psikiyatrik bir probleme isaret, uzun uzun yazmak istemem, ilac destekli terapi almasi gerekiyor.

Sizinde kulaklarinizi tikamaniz lazim.

Sunu soracagim, halusinasyon, sesler duyma gibi daha spesifik belirtiler var mi? Sadece siz nisanlandiktan sonra mi isler cigrindan cikti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…