Evlenince çok çok az görüşmeyi düşünüyorum. Tepkimi koyuyorum bu sefer nişanlıma sarıyor. Nişanlımda diyor evlenince bir süre hiç görüşmeyiz sonra az görüşürüz diye.Anneye ciddi bir tepki koyman gerekiyor. Yoksa evlenince çok daha iyi ciddi sorunlar seni bekleyecek.
Evlenince çok çok az görüşmeyi düşünüyorum. Tepkimi koyuyorum bu sefer nişanlıma sarıyor. Nişanlımda diyor evlenince bir süre hiç görüşmeyiz sonra az görüşürüz diye.Anneye ciddi bir tepki koyman gerekiyor. Yoksa evlenince çok daha iyi ciddi sorunlar seni bekleyecek.
Annemle kötü olmak istemiyorum ama her akşam aynı kavga eve gitmek istemiyorum.nişanlında senin farketmediğin bişeyler mi görüyor acaba hani ondan mı bu tepkisi ama bilemedim çok sağlıklı gelmedi bana da.. el adamı için anneyle kötü olunmaz.
Annemle babam bile başa çıkamıyor. Beni karıştirmayın ne yaparsanız yapın diyor.Babanız nerede, o müdahele etmiyor? Sizin göremediğiniz şeyleri görüp uyarmak istiyor diyeceğim ama öyle değil sanırım. Umarım nişanlınız bunları biriktirip evlendikten sonra koz olarak kullanmaz.
Herkesin annesi keşke sizin ki gibi olsa. Melekmiş anneniz.Oyy canım annem.Eşimle bir yıl görüşüp evlendik.O bir yılda en büyük destekçim annemdiBeni çok idare etti.Anlaşıyorsan seviyorsan benlik bir şey yok dedi hep.Annenizin belki tedavilik bir durumu vardır
İnşallah evlendikten sonra toparlar kendini yoksa o zamanda ne kadar az görüşülürsr o kadar görüşceğimmSadece görüşmek mevzusu olsaydı.Biraz daha az gorusun diyecektim ama konular çok fazla.neyse az kalmış evlenene kadar biraz daha idare edin ama inşallah evlendikten sonrada aynı şekilde olmaz
Sadece bize değil gelinine de öyledir.Yengem hakkında ağzından olumsuz tek kelime ettiğini duymadım.Rabbim başımızdan eksik etmesinHerkesin annesi keşke sizin ki gibi olsa. Melekmiş anneniz.
Annenizin hasta olduğunu söylememize gerek yok sanırım. Acil tedavi olması gerekiyor, olmamak için direniyorsa aynı evde yaşamazdım ben olsam. Zaten evinizi tutmuşsunuz gidin kendi evinize. Böyle bir kv ile kimse uğraşmak istemez. Nişanlınızın yerinde kim olsa yüzüne bakmaz.İyi akşamlar öncelikle herkese.10 ay önce biriyle iliskiye başladım. Tanıştıktan 5 ay sonra nişan yaptık. Nişanlımın memleketi normalde başka bir yer benim yaşadığım şehirde askerliğini yaparken tanıştık. Askerliği bittikten sonra kendi memleketine dönecekti ama ben çıktım karşısına. Burada bir iş buldu çalışıyor. İlk başta her şey çok güzel gidiyordu. Nişanlımla aramız hala çok güzel sıkıntı yok. Haftanın 2 3 günü bize geliyordu nişanlım. Ama annem bu gelmeleri sırasında 2 kez kavga çıkardı nişanlımla. Nişanlım eskisi kadar gelmiyor doğal olarak ayda 1 kez falan geliyor artık. Nişanlımın burada çevresi arkadaşları ailesi olmadığı için benimle her gün buluşmak istiyor doğal olarak. Haftanın 4 ya da 5 günü görüşüyoruz bizde. Nişanlanmadan önce akşamustü 18:00 da evde opacksın derdi. Nişamlanınca istersen 22:00 da gel umrumda olmaz derdi. Nişanlandık her gün buluşamazsınız haftada en fazla 2 gün ve en geç 20:00 da evde olacaksın diyor. Nişanlımdan önce de böyleydi arkadaşlarımla 1 kez dışarı çıktım haberi varken 20 kez aradı telefonla artık eve gel diye. Nişanlıma özel bir hareket değil bu. Annemin tek istediği evde oturmam sürekli dizinin dibinden ayrılmamam. Ama artık bunaldım bu davranışlarından. Psikiyatriye git diyorum randevu alıyorum gitmiyor. Arada bir evden de kovuluyorum. Evimizi tuttuk eşyalarımızı aldık Ağustosta düğünümüz var inşallah. Ama her şeye bir kusur buluyor. Niye koltuklarınız bu renk niye böyle aldınız eşyaları çok zevksizsin vs. Nişanlıma ismiyle hitap etmiyor arkasından sürekli enik diyor. İnşallah ayrılırsınız diye dua ediyor her gün. Ve beni sürekli düğünüme gelmemekle tehdit ediyor. Seni öyle bir rezil edeceğim ki diyor sürekli. Sürekli beddua ediyor sen çok mutsuz olacaksın sürüneceksin diyor. O enik seni çok üzecek diyor. Abim ve nişanlısının ilişkisine de sürekli karışıyordu onlar evlenemediler ayrıldılar. Abim annemin benim ilişkime karıştığını öğrendi kızmış. 1 hafta falan karışmadı yine karışmaya başladı. Annem çok değişik bir insan normal değil işyerinde toplantı oluyor eve geç gidiyorum bazen sen o enikle buluştun deyip kavga çıkartıyor. Sadece bana yapsa neyse nişanlımı arıyor mesaj atıyor hakaret ediyor. Nişanlımın numarasını siliyorum nişanlım kızıyor bu seferde silme numaramı diye. Bu aralar ev yerleştiriyoruz diye 6 gün buluşuyorduk. Nişanlımda alıştı her gün görüşmek istiyor benimle. Ona da söylüyorum bugün eve erken gideyim evde sıkıntı oluyor diyorum. O da yeter artık bıktım ailenden diyor. Evlenene kadar hiç görüşmeyelim madem diyor. Ya da ayrılmamızı istiyorlarsa bilelim diyor. Çok arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. Alıp başımı gidesim var kimseye haber vermeden. Ben 30 yaşındayım nişanlım 25 ilk başta yaşına takmışlardı annem hala takıyor. Sen evde kalmışsın kendinden küçüğe kapak attın diyor sürekli. Annemle nişanlımın 2. kavgasının ertesi günü buluştuk aramızdaki sorunu halletmek için çünkü ayrılığın eşiğine kadar geldik. Ben onu ilk kez ağlarken gördüm. Annem onu aradı hakaret etti yüzüne enik dedi. Beni aradı hakaret etti. Polisle kapıya dayanmakla tehdit etti. Annem hiç bir zaman hatalarını görmüyor ders almıyor hatalarından. Hep kendini haklı görüyor. Benim gibi bir insan sizin elinize nasıl düştü diyor. Hepiniz pisliksiniz diyor.
Neden yaşayamazsın zaten nişanlısın. Ayrıca evlilik öncesi aynı evde yaşayıp müstakbel eşinin evde nasıl biri olduğunu görmek güzel bir fırsat olur senin için.Biraz daha sabretmem gerekecek evlendikten sonra yaşayacağımiz evde nişanlım yaşıyor orada yaşayamam malesef.
Allah başınızdan eksik etmesin gerçekten. Dağ gibi bir annen var arkanda.Sadece bize değil gelinine de öyledir.Yengem hakkında ağzından olumsuz tek kelime ettiğini duymadım.Rabbim başımızdan eksik etmesin
Kesinlikle haklısınız. Evlendikten sonra çok görüşmeyi düşünmüyoruz.Annenizin hasta olduğunu söylememize gerek yok sanırım. Acil tedavi olması gerekiyor, olmamak için direniyorsa aynı evde yaşamazdım ben olsam. Zaten evinizi tutmuşsunuz gidin kendi evinize. Böyle bir kv ile kimse uğraşmak istemez. Nişanlınızın yerinde kim olsa yüzüne bakmaz.
Abimden dolayı yaşayamıyorum. Annem yaklaşık 1 ay önce evlenmeden aynı eve çıkacaklar demiş ortada öyle bir şey yokken. Abim küplere bindi.Neden yaşayamazsın zaten nişanlısın. Ayrıca evlilik öncesi aynı evde yaşayıp müstakbel eşinin evde nasıl biri olduğunu görmek güzel bir fırsat olur senin için.
Nikah gününü erkene alamaz mısınız? Böyle bir ortamda yaşanmaz çünkü. Nişanlı olmasanız ayrı eve çıkın derim ama zaten yakında düğününüz var.Abimden dolayı yaşayamıyorum. Annem yaklaşık 1 ay önce evlenmeden aynı eve çıkacaklar demiş ortada öyle bir şey yokken. Abim küplere bindi.
Kıyamam sana ya o kadar üzüldüm ki anlattıklarına. Benim annem belki seninki kadar değildir ama bana da tüm nişan ve düğün sürecimi zehir etmişti. Kına videomu izleyip hatırlamamak için gidip de teslim almadım bile.İyi akşamlar öncelikle herkese.10 ay önce biriyle iliskiye başladım. Tanıştıktan 5 ay sonra nişan yaptık. Nişanlımın memleketi normalde başka bir yer benim yaşadığım şehirde askerliğini yaparken tanıştık. Askerliği bittikten sonra kendi memleketine dönecekti ama ben çıktım karşısına. Burada bir iş buldu çalışıyor. İlk başta her şey çok güzel gidiyordu. Nişanlımla aramız hala çok güzel sıkıntı yok. Haftanın 2 3 günü bize geliyordu nişanlım. Ama annem bu gelmeleri sırasında 2 kez kavga çıkardı nişanlımla. Nişanlım eskisi kadar gelmiyor doğal olarak ayda 1 kez falan geliyor artık. Nişanlımın burada çevresi arkadaşları ailesi olmadığı için benimle her gün buluşmak istiyor doğal olarak. Haftanın 4 ya da 5 günü görüşüyoruz bizde. Nişanlanmadan önce akşamustü 18:00 da evde opacksın derdi. Nişamlanınca istersen 22:00 da gel umrumda olmaz derdi. Nişanlandık her gün buluşamazsınız haftada en fazla 2 gün ve en geç 20:00 da evde olacaksın diyor. Nişanlımdan önce de böyleydi arkadaşlarımla 1 kez dışarı çıktım haberi varken 20 kez aradı telefonla artık eve gel diye. Nişanlıma özel bir hareket değil bu. Annemin tek istediği evde oturmam sürekli dizinin dibinden ayrılmamam. Ama artık bunaldım bu davranışlarından. Psikiyatriye git diyorum randevu alıyorum gitmiyor. Arada bir evden de kovuluyorum. Evimizi tuttuk eşyalarımızı aldık Ağustosta düğünümüz var inşallah. Ama her şeye bir kusur buluyor. Niye koltuklarınız bu renk niye böyle aldınız eşyaları çok zevksizsin vs. Nişanlıma ismiyle hitap etmiyor arkasından sürekli enik diyor. İnşallah ayrılırsınız diye dua ediyor her gün. Ve beni sürekli düğünüme gelmemekle tehdit ediyor. Seni öyle bir rezil edeceğim ki diyor sürekli. Sürekli beddua ediyor sen çok mutsuz olacaksın sürüneceksin diyor. O enik seni çok üzecek diyor. Abim ve nişanlısının ilişkisine de sürekli karışıyordu onlar evlenemediler ayrıldılar. Abim annemin benim ilişkime karıştığını öğrendi kızmış. 1 hafta falan karışmadı yine karışmaya başladı. Annem çok değişik bir insan normal değil işyerinde toplantı oluyor eve geç gidiyorum bazen sen o enikle buluştun deyip kavga çıkartıyor. Sadece bana yapsa neyse nişanlımı arıyor mesaj atıyor hakaret ediyor. Nişanlımın numarasını siliyorum nişanlım kızıyor bu seferde silme numaramı diye. Bu aralar ev yerleştiriyoruz diye 6 gün buluşuyorduk. Nişanlımda alıştı her gün görüşmek istiyor benimle. Ona da söylüyorum bugün eve erken gideyim evde sıkıntı oluyor diyorum. O da yeter artık bıktım ailenden diyor. Evlenene kadar hiç görüşmeyelim madem diyor. Ya da ayrılmamızı istiyorlarsa bilelim diyor. Çok arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. Alıp başımı gidesim var kimseye haber vermeden. Ben 30 yaşındayım nişanlım 25 ilk başta yaşına takmışlardı annem hala takıyor. Sen evde kalmışsın kendinden küçüğe kapak attın diyor sürekli. Annemle nişanlımın 2. kavgasının ertesi günü buluştuk aramızdaki sorunu halletmek için çünkü ayrılığın eşiğine kadar geldik. Ben onu ilk kez ağlarken gördüm. Annem onu aradı hakaret etti yüzüne enik dedi. Beni aradı hakaret etti. Polisle kapıya dayanmakla tehdit etti. Annem hiç bir zaman hatalarını görmüyor ders almıyor hatalarından. Hep kendini haklı görüyor. Benim gibi bir insan sizin elinize nasıl düştü diyor. Hepiniz pisliksiniz diyor.
Abin kim oluyor da karışıyor yahu. Ne saçmalık. Evleneceksin bu adamla. İstersen dünyanın öbür ucuna gidersin. Hayatın hakkında bu kadar söz sahibi olmalarına izin verme yaşın 30. Hani 20lerinde olsan hadi bir derece. Yani evlenmesen bile abin kim oluyor. Tövbe tövbe.Abimden dolayı yaşayamıyorum. Annem yaklaşık 1 ay önce evlenmeden aynı eve çıkacaklar demiş ortada öyle bir şey yokken. Abim küplere bindi.
İyi akşamlar öncelikle herkese.10 ay önce biriyle iliskiye başladım. Tanıştıktan 5 ay sonra nişan yaptık. Nişanlımın memleketi normalde başka bir yer benim yaşadığım şehirde askerliğini yaparken tanıştık. Askerliği bittikten sonra kendi memleketine dönecekti ama ben çıktım karşısına. Burada bir iş buldu çalışıyor. İlk başta her şey çok güzel gidiyordu. Nişanlımla aramız hala çok güzel sıkıntı yok. Haftanın 2 3 günü bize geliyordu nişanlım. Ama annem bu gelmeleri sırasında 2 kez kavga çıkardı nişanlımla. Nişanlım eskisi kadar gelmiyor doğal olarak ayda 1 kez falan geliyor artık. Nişanlımın burada çevresi arkadaşları ailesi olmadığı için benimle her gün buluşmak istiyor doğal olarak. Haftanın 4 ya da 5 günü görüşüyoruz bizde. Nişanlanmadan önce akşamustü 18:00 da evde opacksın derdi. Nişamlanınca istersen 22:00 da gel umrumda olmaz derdi. Nişanlandık her gün buluşamazsınız haftada en fazla 2 gün ve en geç 20:00 da evde olacaksın diyor. Nişanlımdan önce de böyleydi arkadaşlarımla 1 kez dışarı çıktım haberi varken 20 kez aradı telefonla artık eve gel diye. Nişanlıma özel bir hareket değil bu. Annemin tek istediği evde oturmam sürekli dizinin dibinden ayrılmamam. Ama artık bunaldım bu davranışlarından. Psikiyatriye git diyorum randevu alıyorum gitmiyor. Arada bir evden de kovuluyorum. Evimizi tuttuk eşyalarımızı aldık Ağustosta düğünümüz var inşallah. Ama her şeye bir kusur buluyor. Niye koltuklarınız bu renk niye böyle aldınız eşyaları çok zevksizsin vs. Nişanlıma ismiyle hitap etmiyor arkasından sürekli enik diyor. İnşallah ayrılırsınız diye dua ediyor her gün. Ve beni sürekli düğünüme gelmemekle tehdit ediyor. Seni öyle bir rezil edeceğim ki diyor sürekli. Sürekli beddua ediyor sen çok mutsuz olacaksın sürüneceksin diyor. O enik seni çok üzecek diyor. Abim ve nişanlısının ilişkisine de sürekli karışıyordu onlar evlenemediler ayrıldılar. Abim annemin benim ilişkime karıştığını öğrendi kızmış. 1 hafta falan karışmadı yine karışmaya başladı. Annem çok değişik bir insan normal değil işyerinde toplantı oluyor eve geç gidiyorum bazen sen o enikle buluştun deyip kavga çıkartıyor. Sadece bana yapsa neyse nişanlımı arıyor mesaj atıyor hakaret ediyor. Nişanlımın numarasını siliyorum nişanlım kızıyor bu seferde silme numaramı diye. Bu aralar ev yerleştiriyoruz diye 6 gün buluşuyorduk. Nişanlımda alıştı her gün görüşmek istiyor benimle. Ona da söylüyorum bugün eve erken gideyim evde sıkıntı oluyor diyorum. O da yeter artık bıktım ailenden diyor. Evlenene kadar hiç görüşmeyelim madem diyor. Ya da ayrılmamızı istiyorlarsa bilelim diyor. Çok arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. Alıp başımı gidesim var kimseye haber vermeden. Ben 30 yaşındayım nişanlım 25 ilk başta yaşına takmışlardı annem hala takıyor. Sen evde kalmışsın kendinden küçüğe kapak attın diyor sürekli. Annemle nişanlımın 2. kavgasının ertesi günü buluştuk aramızdaki sorunu halletmek için çünkü ayrılığın eşiğine kadar geldik. Ben onu ilk kez ağlarken gördüm. Annem onu aradı hakaret etti yüzüne enik dedi. Beni aradı hakaret etti. Polisle kapıya dayanmakla tehdit etti. Annem hiç bir zaman hatalarını görmüyor ders almıyor hatalarından. Hep kendini haklı görüyor. Benim gibi bir insan sizin elinize nasıl düştü diyor. Hepiniz pisliksiniz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?