Annem nişanlımla görüşmeme kızıyor sürekli kavga çıkartıyor ne yapabilirim?

çoğu aile yol yordam bilmeyebiliyor maalesef (

Çok sevindim sizin adınıza. Umarın bende sizin gibi çok mutlu olabilirim.

Doktora randevu alıyorum gitmiyor malesef. Gitsem ne değişecek geri bu eve döneceğim diyor. Nişanlımı ilişkinin başından beri sevemedi malesef. Yaşını öğrendikten sonra oldu tüm olanlar. İlişki başlamadan önce nişanlımı beğenmişti aslında yakışırsınız diyordu. İlişki başlayınca yaşını öğrendi ve tepki koydu malesef

Bu nasil anne anlamadim ya düsman gibi Allah sabir versin keske annenizden uzak bi sehre tasinsaniz çünkü bu kafayla evliliginizde de huzurunuzu kacıracak belli. Yaptigi tehditlere aldirmayin dugune gelmezse ancak kendini rezil eder, beddualari da kendine döner üzmeyin caninizi. Onu da öyle kabul edeceksiniz normal bir anne degil annelik beklemeden uzak duracaksiniz baska caresi yok

Anneniz geçmiste bununla alakalı bir tramva vs yaşamışsa ondan ötürü bunlar olmuş olabilir. Yaptığı yanlış ama eski kafa insanı işte. Umarım tedaviyi kabul eder, Allah yardımcınız olsun. Sevdiğinizle mutluluklar dilerim.

Nişanlım kpss ye hazırlanıyor bir yandan atanırsa başka şehire gideceğiz inşallah.

Umarım dediğiniz gibi tedaviyi kabul eder. Dayanamıyorum artık. Sabrım kalmadı.

Aynısı annemde yaptı bırak buluşmayı yarım saat arkadaşımın düğününe gidip geldim diye o.. ilan edildim gece 22 de eve gelmek mi dördü geçeyim birdaha eve alınmazdım ki evden çıkamazsım ben neler neler etti ama evlenince düzeldi annem inşallah seninkide düzelir kıymete binersin merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…