Annem nişanlımla görüşmeme kızıyor sürekli kavga çıkartıyor ne yapabilirim?

Sizde çok zor şeyler yaşamışsınız. Yaralarımız aynı yerden açılmış. Umarım şimdi çoooook mutlusunuzdur.

Abime bu rahatlığı annem ve babam verdi. Abim sadece bana değil annemle babamın bile gideceği yerlere karışıyor.

Size kesinlikle katılıyorum. Annemin tedavi olması lazım. Nişanlımla artık muhattap etmiyorum annemi. Birine bir şey söyleyeceksen bana söyleyeceksin nişanlıma değil dedim. Telefonlarını açmıyorum artık. Tavrımı belli ediyorum.

Yok annemle hiç bir şekilde bir araya getirmiyorum nişanlımı. Nişanlım evde sorun olduğunh bile bilmiyor şu anda her şey yolunda sanıyor. Bilmesine bilip üzülmesine gerek yok çünkü. Evlendikten sonra da mesafemi koruyacağım.

Ben nişanlandıktan sonra işler çığırından çıktı. Eskiden gayet normal davranıyordu bana. Nişanlandım bana cephe aldı.

Sizde çok zor şeyler yaşamışsınız. Yaralarımız aynı yerden açılmış. Umarım şimdi çoooook mutlusunuzdur.
Çok şükür çok mutluyum eşimle. Annemin de benden asla memnun olmayacağını kabul ettim. O yüzden onu mutlu etmeye çalışmayı bıraktım. Eşime işime arkadaşlarıma odaklandım. Sen de öyle yap. Anneni terk etmesen de onun sevgisinden vazgeç. Vermeyecek asla istediğin sevgiyi. Annemin beni öptüğünü hiç bilmem. Kayınvalidem öper durup durup. Ne acı değil mi insanın annesinden göremediği sevgiyi elden görmesi. En iyisi kabul etmek kendi psikolojini kurtarmak

Babanizlada kotu bir iliskisi var, annenizin emeklisi var mi? Kendi kisisel geliri var mi? Aileden kalacak miras gibi dayanaklari var mi?

Cevaplariniz hayirsa muhtemelen yalniz kalmaktan korkuyor.
Cevaplarım hayır ama aslında korkmasına gerek yok benim biraz birikmişim var onlar senin diyorum hayır istemem diyor.

Farke
nişanlında senin farketmediğin bişeyler mi görüyor acaba hani ondan mı bu tepkisi ama bilemedim çok sağlıklı gelmedi bana da.. el adamı için anneyle kötü olunmaz.
Nişanlı da bir sorun fark edilse bile böyle ruh hastası gibi mi davranılır?

Yol yordam vardır, oturur çocuğunla konuşursun.

Anladığım kadarıyla annesi ruhsal sıkıntılar yaşıyor acilen Doktora götürmeliler.. Böyle bir insan zarar bile verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…