- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
-
- Konu Sahibi Vatanseverr
Haklısınneden bencil olasın?
yıllarca bağırarak pusturulmuş bir çocuk olmuşsun sadece
yavaş yavaş yırt kabuğunu.. böyle olmaz
ama annedir tabi saygıyı koruyarak
Babamda veriyor bende veriyorum bilemiyorum çok kafam karışıkSen değil annen bencil bence. Sen paranın yarısını direkt annene mi veriyorsun? Baban annene hiç para vermiyor mu mesela? Benim tavsiyem aldığınız paraları tam rakam olarak annenize söylemeyin 900 alıyorsan 600 aldım de mesela
Katılıyorumneden bencil olasın?
yıllarca bağırarak pusturulmuş bir çocuk olmuşsun sadece
yavaş yavaş yırt kabuğunu.. böyle olmaz
ama annedir tabi saygıyı koruyarak
Benim böyle bir arkadaşım vardı. Annesi hep parasının yarısını bir sürü dırdırla alırdı. Meğersem kadın kızı için biriktiriyormuş evlenirken tüm ihtiyaçlarını aldı kızının. İnşallah senin annende böyle yapıyordur. Yapmıyorsa para nereye gidiyor çok ilginçHaklısın
Babamda veriyor bende veriyorum bilemiyorum çok kafam karışık
öyle öyle her konuda böyle zaten hep annem haklı hepBana kalırsa, ne kadar yumuşak, ne kadar kırmayacak bir konuşma yapsanız da anne yapı olarak baskın olduğundan onun için pek bir şey ifade etmeyecektir. O yüzden düpedüz isyan edin, bence.
Teşekkür ederim daha iyi şuanda kardeşim. babamın haberi yok maalesef duysada kavga edebilirler..kesinlikle sen değil annen bencil.eve para vermek yerine bence fatura yatırabilirsin bu daha mantıklı istediği kadarda surat etsin bu konuda kafana takma sonuçtu evin ihtiyacını ödüyorsun.ilişkin var madem biriktir yatırım yap.baban bu annenin yaptıklarına karşı bir tepki vermiyor mu peki.kardeşin için geçmiş olsun ayrıca.
kadına bak be şöyle biri olamadık.Babamda veriyor bende veriyorum bilemiyorum çok kafam karışık
Teşekkür ederim yorum için. Dikkate alıcam:)Burada tek bencil olan kişi annen. Eve ufa tefek katkılarda bulun ama artık para biriktirmeye başla ve bunu açık açık söyle. Yeteri kadar bakmışsın zaten. Baksana yazık çocuk yanmış onun parasına bari el koymasaydı. Bence bu konuyu babanla konuş baba ben ilerde evleneceğim hayat müşterek benimde yapmam gereken şeyler var de. Çeyizim için para biriktirmek istiyorum de. Bak bende hazırlık yapıyorum. Şimdi diyorum keşke zamanında her ay bir tane küçük ev aletlerinden alıp kenara koysaydım küçük ama hepsi bir araya gelince baya büyük oluyor. Artık hakkını ara seni sindirmiş iyice, baksana hakkın olan bir şeyi almak için bile ben bencil miyim diyorsun.
haklısın bazen banada geliyorlar böyle soldan soldan böyle düşünüyorumkadına bak be şöyle biri olamadık.
senden,babandan,kardeşinden...
bu kadar meraklıysa paraya girsin çalışsın.
belki kızacaksın şimdi annem diye
ama seni dünyayı getirdi diye kullanması mı lazım
kadın belli ki sineği sıkıp suyunu çıkaran biri
babam bana yardımcı olur destekte olur onda sorun yok fakat bunu anneme söylersek yanlış anlıcak eminim hatta kesinlikle anlarbo konuyu önce babanla güzelce konuşsan. neden annen böyle yapıyor diye sıkıntını derdini anlatsan bi güzel. sonrada ikiniz bi çözüm yolu bulsanız daha iyi olmazmı cnm
sen annenle ne şekilde konusursan konus ztn yanlış anlıcak orası bi gerçek. acaba onca parayı napıyo.babam bana yardımcı olur destekte olur onda sorun yok fakat bunu anneme söylersek yanlış anlıcak eminim hatta kesinlikle anlar
markete gitmesi yeterli valla herşey alıyorsen annenle ne şekilde konusursan konus ztn yanlış anlıcak orası bi gerçek. acaba onca parayı napıyo.