- 7 Ocak 2025
- 36
- -3
- 1
- 26
- Konu Sahibi dertlibirisii
Arkadaşlar merhaba direk konuya giriyorum annemle yıllardır anlaşamam aramız genellikle kötü bana genelde moduna göre davranır evde pek yüzüme bakmaz oturup benimle vakit geçirmez anca kendisinin istemesi lazım aramız genellikle onun işine yarıyorsam iyidir. Büyük küçük fark etmez herhangi bir olayda bana günlerce küser telefondan engeller hiç toleransı yoktur 1 yanlışımı 10 eder babama anlatır babamı benimle ilgili yıllardır dolduruyor zaten. Eskiden karakteri böyle diye düşünürdüm ama erkek kardeşime olan davranışlarını gördükçe sorununun ben olduğumu anladım kardeşime kızamaz bağıramaz peşinden koşar küs kalamaz özürler diler her dediğini yapar sabahları ben günaydın desem cevap vermez oğluna yüzünde güller açar klasik ataerkil anne. Kardeşim de bir o kadar kötü davranır ezer laf söyler umursamaz annemi ben de tam tersi ileride içim rahat olsun diye her dediğini yaparım o bana kötü gelse bile ben ona iyi giderim. Bu olaylar böyle uzar gider arkadaşlar anlatsam bitmez zaten asıl sorun şu ki ben psikolojik olarak kötü bir dönemdeyim bu davranışları tolere etmekte çok zorlanıyorum. Nişanlımla aramda kıskançlıkla ilgili küçük bir problem çıktı ve ben bunu anneme anlattım annem o kadar sinirlendi ki ben onu arayıp ağzına edicem annesini arayacağım ablasıyla konuşacağım bilmem ne 100 tane şey söyledi ben de defalarca arama dedim büyütülecek bir olay değildi her neyse 3 gün boyunca her gün aramış nişanlım özür dilemiş 3. gün artık tartışmışlar annem nişanlıma bağırıp çağırmış zaten çok fevri bir insandır bana illa nişanı atacaksın benim rızam yok kaçıp evleniyorsan evlen dedi ben de annemin sözünü çiğnemiş olmamak için ayrıldım olayda zaten nişanlımın da hatası vardı bir süre geçtikten sonra hatasını telafi etti ve nişanlımı affettim. Annem de bu süreçte biraz yumuşadı tabii ama şimdi bana her gün gelip o çocuk benden özür dilemezse kapımın önünden geçemez diyor. E nişanlım da özür dilemek istemiyor. Annem de o özür dilemedikçe yine bana kötü davranıyor yüzüme bakmıyor nefret ediyor resmen benden. Yani ben artık ne yapacağımı bilmiyorum zaten kendi kişisel problemlerim de çok fazla psikolojim zaten çok kötü bir de annemin bu davranışları beni iyice yoruyor çok bunaldım kendimi psikolojik olarak nasıl korurum?
Son düzenleme: