Annem neden beni anlamıyor ?

27 nisanda 9 ay olcak. 9 ay gectide bi içimdeki aci geçmedi. geçmiyor yapamiyorum.

Sen neden ayrıldın ?
her sebep var bizde. onun annesi benim babam istemedi. istemedikleri halde nisanlandik. onlar hiç dugun yapariz gelinimizsin artik sen bizim gozuyle bakmadilar. paramiz yok dediler binbir bahane uydurdular.
sevdigim kiside ailesinin bu bahanelerini gormedi. simdi o da aileside beni ve ailemi suçlu buluyor, biz ayrilmak istemisiz onlar ayirmak istememisler

Seniiii en çok ben anlarim sanıyorum.Nişanlımı ve ailesini ailemin içine sindirememesi ve yaşadığımız bazı problemlerin de etkisi ile bir karar verdik nişan bozduk.Hep anne tarafı 'çulsuzla evlenecektin,çulsuzla ömür mü geçer,tipi bile bi acayip'diye diye beni soğutmaya çalıştılar,herşeyi koştur koştur çalışırken ben yaptım bıyık altından güldüler aman çok yüksek tabaka insanlar ya fln diye beni kahrettiler.Biraz onlarında doldurmalarıyla biraz da tabiki varolan problemlerle bittiğinde de güçlü dur görende seni koca meraklısı sanacak bu herifte ne bulduğunu sorarlar billa diye diye herşeyi içime attırdılar.Şimdi çocuk çok iyi mevkide ailesinin durumları çok yok ama bundan banane.Ama canım bana bu yaşadıklarım çok büyük bir ders oldu,belki de evet kızlarının iyiliklerini istediler bunca zaman ondan yaptılar böyle ama ben içimden nasıl kırıldım döküldüm bilemediler.Şimdiden sonra herkesi olduğu gibi kabul edip ona göre hareket edicem.Kendimi üzmemin hiç anlamı yok.Sen de benim gibi yap.Geçmişe bir çizgi çek.

Benim ilişkime karşı çıkan sadece annemdi... çok uğraştım onun uğruna nelerden vazgeçtim ne fedakarlıklar yaptım kime anlattıysam bu kadar çok mu sevdin ki bunları yaptın dediler... evet çok sevdim herseyden kendimden bile çok sevdim gülüşüne aşık olunur mu hiç ben oldum işte sesine ten kokusuna herşeyine aşık oldum ... geceleri bende kalan hırkasına parfümünü sıkıp koklaya koklaya uyurdum .... güzel gülüşlü yarim diye seslenirdim onunda maddi durumu iyi değildi annem de en çok buna takılıyordu. ileride rezil olursun aşk karın doyurmaz derdi ama hiç takmadım bu dediklerini sevdikten sonra beraber yaparız herşeyi dedim yaptımda her anlamda destek oldum ona ama o haketmemiş bunları beni hayallerimi umutlarımı herşeyi yıktı.... anneme karşı boynumu büktü başımı öne eğdi... ne kadar sevsemde kalbımı paramparca etsede bu aşk bitecek bitmek zorunda yoksa ben tükenicem.... tek istediğim zaman annemede bunu söyledim bak halime sence başka birini sevebilecek bir halim var mı her yanım onun acısını çekerken adı bile geçse gözlerim dolarken kokusu bile hala burnumda iken sevebilir miyim diyorum ama nafile ona göre bu aşk değil öyle birini nasıl sevdın anlamadım başka sevecek adam mı bulamadın mı diyor. Bunalımdım artık herseyden herkesten

Rabbim seninde gönlüne ferahlık versin.. benim ailesi ile hiçbir sorunum olmadı sağolsunlar hep benim yanımda oldular annesi ben nişanı attım diye günlerce ağladı .. babası annesi görümcem hepsi çok iyi insanlardı onlarada söyledim size yaptığım herşey son damlasına kadar helal olsun ama oğlunuza asla helal etmıyorum dedim .. ben yaşadığım 4 yıl boyunca annem ve nişanlımın arasında kaldım hep ...

Ben hem ailem hem nisanlim hemde nisanlimin ailesi arasinda kaldim. Cunku ailesi beni istemediginden ogullarini baska turlu manipüle ediyolardi ondan ortalik karisiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…