Seniiii en çok ben anlarim sanıyorum.Nişanlımı ve ailesini ailemin içine sindirememesi ve yaşadığımız bazı problemlerin de etkisi ile bir karar verdik nişan bozduk.Hep anne tarafı 'çulsuzla evlenecektin,çulsuzla ömür mü geçer,tipi bile bi acayip'diye diye beni soğutmaya çalıştılar,herşeyi koştur koştur çalışırken ben yaptım bıyık altından güldüler aman çok yüksek tabaka insanlar ya fln diye beni kahrettiler.Biraz onlarında doldurmalarıyla biraz da tabiki varolan problemlerle bittiğinde de güçlü dur görende seni koca meraklısı sanacak bu herifte ne bulduğunu sorarlar billa diye diye herşeyi içime attırdılar.Şimdi çocuk çok iyi mevkide ailesinin durumları çok yok ama bundan banane.Ama canım bana bu yaşadıklarım çok büyük bir ders oldu,belki de evet kızlarının iyiliklerini istediler bunca zaman ondan yaptılar böyle ama ben içimden nasıl kırıldım döküldüm bilemediler.Şimdiden sonra herkesi olduğu gibi kabul edip ona göre hareket edicem.Kendimi üzmemin hiç anlamı yok.Sen de benim gibi yap.Geçmişe bir çizgi çek.