- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 37
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
malesef hala aşığım .... geceleri rüyamda gördüp uyandığımda ten kokusunu burnumda hissediyorum.. çok uğraştım emek verdim bu ilişkiye ama olmadı olamadı nişan attığıma pişman değilim yaşadıklarımı kaldıramıyorum severek ayrılmak çok acı yüreğimin sızısı geçmiyor.. 3 aydır ne gökteyim ne yerde neler yaşadığımı bir Rabbim bilir tek tesellim dualarım Rabbim bir an önce yüreğimdeki acıyı dindir kalbimden sök al diyorumAnlatımınızdan aşık olduğunuz çok belli, bana bile dokundu yazdıklarınız.
Ayrılık sebebinizi bilmiyorum, belli ki haklı nedenleriniz var ama umarım etki altında kalmamışsınızdır.
"Bizim mutlu olma ihtimalimiz kalmadı" diyorsanız tabi ki her şeye rağmen birlikte olmanın anlamı yok. Ama bu kadar sevdiğiniz biriyle keşke ayrı olmasanız.
Dilerim zamanla acınız hafifler.
Annenizin de sert bir mizacı var sanırım, pek empati yapamıyor sizinle.
Acele edip tanımadığınız, sevmediğiniz biriyle mutsuz olmak istemediğinizi söyleyin.
Sizi anlamıyorsa bile saygı duymalı.
Hayırlısı buydu dediğiniz gibi 3 ay çok kısa umarım unuturum bu aşkı3 ay cok az unutmak icin ama emin ol geciyor hayatta daha buyuk acilar var ileride pisman olacaksan eger simdi bitmesi daha dogru
Evet dershane arkadaşım şuna arkadaş olarak görüşüyoruz çok iyi sabırlı sağolsun anlayışlı ben zamanla herşeyin oluna gireceğine inanıyorum diyor devamlı bana değer veriyor seviyor ama ben hazır değilim yüreğimde başka birinin aşkı varken kimseye Ümit vermek kırmak istemiyorumInsallah azalacak 3 ayda birsey degil hem...zaman.ilac bende yasadim 1 yilda yeni kendime geldim siz yine iyisiniz....siz en son bitiyle gorusyordunuz degili mi?
Çok acı ama unutmaktan başka çarem yok seve seve ağlaya ağlaya alisicam yokluğunaBaşımıza ne geldiyse millet ne der mantığından geliyo zaten.Millet ne der die uzulemiyoruz bile.Annenizin sizi anlamasını beklemeyin zaten istememis o kişiyi.Şimdi ucuyordur havalara.Haklı çıktığı içinde sizin bu kadar uzatmaniza anlam verememiştir..Daha dogrusu vermek istemiyordur.Siz annenizde olsa takmayın acınızı yaşayın.Zamanla atlatacaksınız zaten..
Keşke yüreğime söz geçirebilsemannen üzülmeni değmeyecek biri için kendini heba etmeni istemiyor
Bende herşeyin farkındayım ama kolay olmuyor birden unutmak hiçbirsey yokmuş gibi devam etmek çok sevince acısıda çok oluyor benim tek istediğim zman ve acımı yaşamak. ..Anneler her zaman haklıdır. Ağlama, sevmiyordum onu de gül herkese karşı, unut onu diyorsa siz acı çekin diye değil çekmeyin diye söylüyor. Belki söyleme tarzı yanlış ama kızının iyiliğini istiyor haliyle. Mizacı böyledir, konuşması serttir ama başından görmüş ki bu evliliğe karşı çıkmış. Ya evlendikten sonra farketseydiniz? Şikayet edeceğinize oturup şükredin, söylediklerine kulak verin.
Eskiden ben de neden böyle yapıyor şu büyükler diyordum ama, anne olunca onları çok iyi anlıyorum şimdi.
merhaba kızlar eski konularımı bilenleriniz vardır belki . kısaca anlatacak olursam 3 ay önce nişan attım eski nişanlımın hataları yüzünden bitti. annem en başından karşı geliyordu bu beraberliğe inanın isteme günüm sözüm nişanım hepsi burnumdan geldi ağlaya ağlaya tek basıma koşturdum herşeye bir kere bile sitem etmedim ama 4 yıl her günüm annemle tartışma ile geçti günlerim. açıkcası hiç istemedi her gecede ayrılmamız için dua ederdi. sonunda annem haklı çıktı ayrıldık o günden sonra ne derse desin annem hiç sesimi çıkartmadım bazılarınız yargılayabilir belki ama ben nişanlımı herşeye rağmen çok sevdim ona olan sevgimden katlandım herşeye sustum sabrettim çok emek verdim. hala da her gece rüyamda görüyorum kokusunu bile çok özledim . tüm bana çektirdiklerine rağmen malesef hala kalbimden atamadım sevgisini. Asla geri dönüşü yok biliyorum olsa bile ben bunca olandan sonra istemiyorum onun için ailemi karşıma almıştım ailem haklı çıktı . bir daha asla ailemi üzemem ... Ama annem beni anlamıyor ayrılık acısını bile yaşatmadı bana, aman sus kımseye birsey anlatma hiç sevmedim de milletin içinde sakın ağlama hep gül iyi ki ayrıldım de vs vs. o günlerin şokuyla ağlayamadım bile 4 yıl emekle büyüttüğüm uğruna birçok seyden fedakarlık ettiğim düğünüme sayılı günler kala kirpiğine kadar aşık olduğum adamdan ayrılmanın yasını yaşayamadım. acısı şimdi çıkıyor bazen boğazımda birsey takılıyor saatlerce yuruyup aglıyorum. kimsenin görmediği yerlerde son 1 haftadır yine çok kötüyüm özlediğimi hissediyorum içimdeki aşk bitmiyor. ondan nefret etmek soğumak istiyorum olmuyor onunla beraberken içimden bir ses biz kavuşamıcaz diyor derdim sacmalama bak o kadar sey yasadık artık nişanlıyız 5 ay kaldı bitecek hersey derdi ... ama olmadı evde ağlasam annem yanıma gelip yeter artık unut onu bak sunun oğlu var bunun kuzeni var yaşın gecıyor hayatını yas gecırerek harcama o zaten senı hıc sevmedı sen kendını kandırıyorsun evlen bırıyle diye devamlı nasihat veriyor. anne zamana ihtiyacım var millete mutlu rolu oyna dedın tamam dedım ama olmuyor içimde boğuluyorum atamadım kalbımden bırak kendı halime ben hala sevıyorum kalbımde o varken baskasına ihanet edemem dedikçe iyice üstüme geliyor yeter artık ne sevgısı sunu tanı seversin hem sevgı bıter mantıklı ol diyor ama olmuyor denıyorum yapamıyorum çok mutsuzum nereye baksam eski nişanlımla bir anım canlanıyor biliyorum hayat böyle devam etmez ama sevmeden de ben mutlu olamam ... istediğim tek şey zman ama ona göre geç kalıyorum ....ne yapacağımı şaşırdım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Rabbim seninde yardımcın olsun yaşayan bilir çok iyi anlıyorum seniAgladim okurkençunku senin yazdiklarinin kelimesi kelimesine bende varrrrr senin annenin yaptiklarini benim babam bana yapiyor ve çok aci çekiyorum bende senin gibi su özledigini tarif etmissinya içim oyle yaniyorki benimde, bende oyle cok ozledimki onu. bende unutamiyorum yapamiyorum olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?