• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem mi olmali sevgilim mi?

Anneniz bu durumu biliyor gibime geliyor..
Biliyor.

Böyle bir ikilemde kaldığına göre sevgiline güvenin tam. Bence erkek arkadaşın olsun yanında. Psikolojik olarak daha iyi olacağını düşünüyorum. İkinizi ilgilendiren bir konu sonuçta. Annen durumu biliyor demek ki , onun yanında daha utana sıkıla kalırmışsın gibime geliyor.
Boyle durumlarda kacip izini kaybettiren erkekler varken onun yanimda olmasi, hastaneye birlikte gitmek istemesi gibi nedenlerden oturu kirmak istemiyorum. Obur turlu uzaklastiriyormusum gibi hissedecek.
Annemin yaninda utanmam normalde ama belli olmaz, cok farkli bir konu bu sonucta.

ben konu sahibinin kürtaj olacağını bilmeden yorum yapmıştım.Bence sevgilisi ile gitmesi daha makbul.Bir anne için ağır olur yazık hem de adam ne kadar incitici bir şey yaptığını belki biraz olsun anlar. Hissetmesi lazım.

Biliyor.

Boyle durumlarda kacip izini kaybettiren erkekler varken onun yanimda olmasi, hastaneye birlikte gitmek istemesi gibi nedenlerden oturu kirmak istemiyorum. Obur turlu uzaklastiriyormusum gibi hissedecek.
Annemin yaninda utanmam normalde ama belli olmaz, cok farkli bir konu bu sonucta.
İkinizin de sorumluluğu olan bir operasyon bu sevgilin olsun. Oda destek olmak ister direkt sevgilinizi de ilgilendiriyor.

Biliyor.

Bu durumda annenizin olması daha mantıklı,sonuçta onun evladısınız.
Diğer kişi erkek arkadaşınız..

ben konu sahibinin kürtaj olacağını bilmeden yorum yapmıştım.Bence sevgilisi ile gitmesi daha makbul.Bir anne için ağır olur yazık hem de adam ne kadar incitici bir şey yaptığını belki biraz olsun anlar. Hissetmesi lazım.

Anneyi düşünün o anda,kızının yanında sevgilisi..

keşke baştan kürtaj olayını soyleseydın. tabı kı sevgılın olacak adamla gıt :KK66:
bu arada, kürtaj korunma yontemı degıl
yazık yanı.. her seyden önce bedenıne yazık.

Bence annen de sevgilinde gelsin yanında olmak istiyorlar ise senin için tartışma ya falanda girmesin iki tarafta

annen gecirecegin operasyonu ne olarak biliyo peki?
bi de annenle sevgilinin arasi neden bir araya gelemeyecek kadar kotu?
Annem dogruyu biliyor.
Aralari kotu degil, tam aksine gayet iyi anlasirlar aslinda. Ama bu durumda hastanede karsilasmak istemiyorlar. Dusununce ben de hak veriyorum, istesem ikisi de gelir ama onlari da o garip duruma sokmak istemiyorum.

Erkek arkadaşının yanında olması daha uygun bence.
İyi gününüzde de kötü gününüzde de beraber olun. Sadece iyi günlerinizi paylaşmayın , o da hissetmeli bazı şeyleri. Sonuçlarına bir tek sen ortak olma. O da hissetsin psikolojik olarak bu durumu.

keşke baştan kürtaj olayını soyleseydın. tabı kı sevgılın olacak adamla gıt :KK66:
bu arada, kürtaj korunma yontemı degıl
yazık yanı.. her seyden önce bedenıne yazık.
Bastan soylemedim cunku konu cok sapacakti.

Erkek arkadaşının yanında olması daha uygun bence.
İyi gününüzde de kötü gününüzde de beraber olun. Sadece iyi günlerinizi paylaşmayın , o da hissetmeli bazı şeyleri. Sonuçlarına bir tek sen ortak olma. O da hissetsin psikolojik olarak bu durumu.
Onun soyledikleri de asagi yukari bu, o yuzden zaten tereddutteyim.
Diger yanda annem de hakli, kizi boyle bir sey yasarken yaninda olmak istiyor.

Diger konunuza yorum yapamadan kapanmisti.
Kürtaj yapip yapmamayi insanlar yeterince tartip karar vermiyor bence. Kürtajdan sonra neler yasiyor kadinlar kötü rüyalar mi dersin, unutamamak mi dersin. Hatta daha gecen ayni sizin durumunuzda olan biri konu acti ama zaman geri gelmiyor.
Suan kararlisiniz biliyorum ama pisman olma ihtimaliniz cok yüksek, kadin psikolojisi kaldiramiyor kürtaji.
Amacim elestirmek veya korkutmak degil, sonucta yapan yine yapacaktir.
Sadece biraz daha üstünde düsünebilirsiniz.
Kürtajin benim icin cinayetten farki yoktur, bu böyle olmasa zaten kürtaj sonrasi herkes mutlu olurdu.
Umarim bir kez daha düsünürsünüz.

Bastan soylemedim cunku konu cok sapacakti.

Onun soyledikleri de asagi yukari bu, o yuzden zaten tereddutteyim.
Diger yanda annem de hakli, kizi boyle bir sey yasarken yaninda olmak istiyor.
konu sevgılınle sen oldugun için
bence baştan soylemen gerekıyordu :d
annen gelmesın bence
sevgılın gelsın
sonucta konu onunla da ılgılı.

Back
X