• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem mi olmali sevgilim mi?

Diger konunuza yorum yapamadan kapanmisti.
Kürtaj yapip yapmamayi insanlar yeterince tartip karar vermiyor bence. Kürtajdan sonra neler yasiyor kadinlar kötü rüyalar mi dersin, unutamamak mi dersin. Hatta daha gecen ayni sizin durumunuzda olan biri konu acti ama zaman geri gelmiyor.
Suan kararlisiniz biliyorum ama pisman olma ihtimaliniz cok yüksek, kadin psikolojisi kaldiramiyor kürtaji.
Amacim elestirmek veya korkutmak degil, sonucta yapan yine yapacaktir.
Sadece biraz daha üstünde düsünebilirsiniz.
Kürtajin benim icin cinayetten farki yoktur, bu böyle olmasa zaten kürtaj sonrasi herkes mutlu olurdu.
Umarim bir kez daha düsünürsünüz.
Tesekkur ederim.

Olay burda mi var? :KK53::KK70::KK70:
Umarim olmaz, ciddi olarak bir karar vermek icin fikir almak uzere actim, bu da cigrindan cikmaz umarim.

bu arada aklıma takıldı.. madem sevgılın bu kadar cok yanında olmak ıstıyor
nıye evlenmıyorsunuz?

Annen şuan yanında olmak istiyor , çünkü size kıyamıyor ama hastaneye gittiğinizde , sizi beklerken içi çok acıyacaktır. Şimdi olduğundan daha çok üzülecektir o ortamda. O atmosferi anneniz yaşamasın.
Erkek arkadaşın yaşasın, birlikte olurken nasıl beraberseniz böyle olaylarda da beraber olmalısın.
Artık hangisi senin aklına yatarsa ona göre tercih yaparsın.

bu arada aklıma takıldı.. madem sevgılın bu kadar cok yanında olmak ıstıyor
nıye evlenmıyorsunuz?
Evlenmeye ikimiz de hazir degiliz, kaldi ki evlensek bile zaten cocuk sahibi olmaya hazir olmayacagiz. Hicbir konusmamizda zaten cocugun "c"si gecmedi, oyle cocuk isteyen, cocuk hayalleri olan bir cift hic olmadik.

Benim asıl anlamadığım nokta annenin de bilmesi. Genelde aileler bilmesin diye yapılıyor kürtaj. Sanırım maddi manevi hazır değil konu sahibi.
Hazir degiliz, ikimiz de.
Annemin bilmesinin birkac nedeni var, birincisi boyle bir konuyu annemden saklayamazdim; saklamak icin cok buyuk bir sey. Ikincisi normalde hamile kalmami engelleyen saglik sorunum var, dolayisiyla cok buyuk bir sey benim hamile kalmis olmam. O nedenle de anlatmam gerekiyordu.

Evlenmeye ikimiz de hazir degiliz, kaldi ki evlensek bile zaten cocuk sahibi olmaya hazir olmayacagiz. Hicbir konusmamizda zaten cocugun "c"si gecmedi, oyle cocuk isteyen, cocuk hayalleri olan bir cift hic olmadik.

Hazir degiliz, ikimiz de.
Annemin bilmesinin birkac nedeni var, birincisi boyle bir konuyu annemden saklayamazdim; saklamak icin cok buyuk bir sey. Ikincisi normalde hamile kalmami engelleyen saglik sorunum var, dolayisiyla cok buyuk bir sey benim hamile kalmis olmam. O nedenle de anlatmam gerekiyordu.
keşke korunma yontemını saglam tutsaydınız.

Anneye çok agır bir durum bu.Düşünsenize kızının canından can alıyorlar sen kapıda çaresizce bekliyorsun.Bence anneni bu duruma getirme hiç o kapıda beklemek ona en acı şey olacaktır.Erkek arkadaşın dursun ikinizin meselesi sonuçta.Anneyi daha fazla üzme,zaten üzülecektir ama hastane kapısında dahada üzülür.

Annen şuan yanında olmak istiyor , çünkü size kıyamıyor ama hastaneye gittiğinizde , sizi beklerken içi çok acıyacaktır. Şimdi olduğundan daha çok üzülecektir o ortamda. O atmosferi anneniz yaşamasın.
Erkek arkadaşın yaşasın, birlikte olurken nasıl beraberseniz böyle olaylarda da beraber olmalısın.
Artık hangisi senin aklına yatarsa ona göre tercih yaparsın.
Ben de anneme agir gelecegini dusunuyorum ama simdi "gelme" desem daha cok alinir diye endiseleniyorum. Beni uzmemek icin belli de etmez, icine atar. Zaten yeterince uzdum, bir de simdi yanlis anlayip uzulmesini istemiyorum.

keşke korunma yontemını saglam tutsaydınız.
Normalde hamilelik oncesi tedavi gormeden cocuk sahibi olamiyorum. Yani dogal yolla hamile kalamam. Buna ragmen prezervatifle korunuyordum hastalik konusunda titiz oldugum icin. Sadece hamileligin gerceklestigi bir-iki iliskim korunmadan oldu ama onda da zaten hamile kalamadigim icin endiselenmek aklima bile gelmedi acikcasi.

diger konunu da okumustum
biliyorum onu sormuyorsun ama yazmadan edemeyecegim
kaç tane doktor sana anne olman imkansiz demis, ustune çifte korunmusun ama hamilesin
keske bunun ne demek oldugunun farkina varabilseydin,belkide bi daha bu sansin hiç olmayaack .. insallah bigun pisman olmazsin, keske demezsin ..

bu arada sevgilin gelsin ...

Bu size verilmis tek sans olabilir mi yani? :110: Partnerinizi de seviyorsaniz bir daha mi dusunseniz? Hem siz yurtdisinda degil miydiniz?

Samimi tavrınız çok hoşuma gitti. İnşallah bundan sonrasında her şey güzel olur sizin için.
Tesekkur ederim. Umarim. Sagolun, gercekten.

diger konunu da okumustum
biliyorum onu sormuyorsun ama yazmadan edemeyecegim
kaç tane doktor sana anne olman imkansiz demis, ustune çifte korunmusun ama hamilesin
keske bunun ne demek oldugunun farkina varabilseydin,belkide bi daha bu sansin hiç olmayaack .. insallah bigun pisman olmazsin, keske demezsin ..

bu arada sevgilin gelsin ...
Tesekkur ederim.

Bu size verilmis tek sans olabilir mi yani? :110: Partnerinizi de seviyorsaniz bir daha mi dusunseniz? Hem siz yurtdisinda degil miydiniz?
Tek sans degil, yani normal sartlarda tedavi sonrasi cocuk sahibi olmak icin engel yok, ama su andan sonra hicbir sey bilmiyorum durust olmak gerekirse. Sonucta bunun da olmamasi lazimdi.
Bir sureligine yurtdisindayim. Operasyon icin Turkiye'ye gelecegim haftaicinde. Sonra tekrar donmem gerekiyor ama buralarda tek basima yasamak istemedim bunu. En azindan kendi dilimi konustugum yerde olsun, sonrasinda evime yuvama donebileyim istedim.

Back
X