• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem mi olmali sevgilim mi?

Sevgili delisi kadinlardan degilim, normal sartlarda "tabii ki annem olacak, hicbir adam icin anneme gelme demem" derdim ama su an normal sartlarda degilim. O yuzden cok tereddutteyim.
Tesekkur ederim hepinize.

Yok, bir arkadasimi cagirmam. Tesekkurler ama.
Normal olmayan sartlar ne ki canim?

Normal olmayan sartlar ne ki canim?
Sanirim soylemeden niye ikilemde kaldigim pek anlasilmayacak.

Umarim konu cok sapmaz ama kurtaj olacagim.
Sevgilim bu nedenle gelmek istiyor, beni yalniz birakmak istemiyor, beraber olmak beraber atlatmak istiyor. O nedenle ona gelme dersem isin disinda birakmis gibi olacagim. Yoksa dusunmezdim bile.

Hangisini cagirsam diye düsünmen bile hata. Annen dururken sevgilinin ne isi var yaninda. Dislanmis gibi olucak evet cükü kocan degil sadece sevgilin. Ameliyattan ciktiktan sonra ziyarete gelsin kacmiyosun ya.

Durumunuzu anneniz bilmiyorsa bir zahmet sevgiliniz gelsin o zaman. Amacım eleştirmek değil, yanlış anlamayın tabi.. Normalde bu operasyondan sonra annenizin yanınızda olması bakımınıza yardımcı olması daha rahat olur. Tabi biliyorsa..

Ay tabi ki sevgilin. Annen kürtaj olduğunu bilecek mi? Bence söyleme bile annene.

Sevgilim bu nedenle gelmek istiyor, beni yalniz birakmak istemiyor, beraber olmak beraber atlatmak istiyor. O nedenle ona gelme dersem isin disinda birakmis gibi olacagim. Yoksa dusunmezdim bile.

Bu yüzden ikisi de olmaz demiştim, en azından birbirleri hakkında kötü düşünme ihtimalleri tamamen ortadan kalkar, anne gelirse bir daha o sevgiliye eskisi gibi bakabileceğini düşünmüyorum, tabi en ikisini de en çok siz tanıyorsunuz.

Hanimlar merhaba,

Onumuzdeki hafta icinde bir operasyon gecirecegim. Annem de sevgilim de benimle hastaneye (ve sonrasinda eve) gelmek istiyorlar ama ikisi ayni anda hastanede olmak istemiyor, benim de hak verdigim sebeplerden oturu.

Anneme "sen gelme" dersem anlayis gosterecektir ama icten ice kirilir diye endiseleniyorum. Sevgilim yanimda olup destek vermek istiyor, ona "sen gelme" dersem olayin cok disinda birakmis gibi olacagim. Ikisi de gelse, ortam cok hos olmayacak, e karsilasmama ihtimalleri de yok.

Ikisini de uzmek veya kirmak istemiyorum ama birini cagirmam lazım, sizce hangisine gel demem daha iyi olur?

Sevgili kimmiş ki,anne dururken hastaneye gelsin...

Sen cok iyiniyetli dusunuyorsun, sevgilinin seni yalniz birakmak istememesi de guzel ama bu durumda yine de annen olsa daha iyi olur hele ki madem boyle bi durum var bi baysnin olmasi yaninda daha mi iyi olur sanki.. Sonrasinda sevgilinin sana yardim edemeyecegi durumlar olabilir.. Sevgiline durumu bu sekilde aciklarsan bence anlayis gosterecektir..

Bu konuda konusabilecegim baska kimse yok. Ikisini de kirmadan atlatmak istiyorum cunku cok hassas bir konu ve nasil karar vermem gerektigini bilmiyorum.

Böyle bir ikilemde kaldığına göre sevgiline güvenin tam. Bence erkek arkadaşın olsun yanında. Psikolojik olarak daha iyi olacağını düşünüyorum. İkinizi ilgilendiren bir konu sonuçta. Annen durumu biliyor demek ki , onun yanında daha utana sıkıla kalırmışsın gibime geliyor.

Durumunuzu anneniz bilmiyorsa bir zahmet sevgiliniz gelsin o zaman. Amacım eleştirmek değil, yanlış anlamayın tabi.. Normalde bu operasyondan sonra annenizin yanınızda olması bakımınıza yardımcı olması daha rahat olur. Tabi biliyorsa..

Ay tabi ki sevgilin. Annen kürtaj olduğunu bilecek mi? Bence söyleme bile annene.
Biliyor. Bu kadar hayati bir konuyu ondan saklayip boyle bir operasyona giremezdim. Zaten ne kadar mutsuz oldugumu biliyor, anliyor anne neticede. Ustune bir de niye keyifsiz olduguma dair yalan soylemek istemedim.

Bu yüzden ikisi de olmaz demiştim, en azından birbirleri hakkında kötü düşünme ihtimalleri tamamen ortadan kalkar, anne gelirse bir daha o sevgiliye eskisi gibi bakabileceğini düşünmüyorum, tabi en ikisini de en çok siz tanıyorsunuz.
Yok ikisi de istemiyor zaten ayni anda olmayi. Birbirlerini severler normalde ama olaganustu bir durum var, hele ki hastanede karsilasmalari hic hic uygun degil.

Sen cok iyiniyetli dusunuyorsun, sevgilinin seni yalniz birakmak istememesi de guzel ama bu durumda yine de annen olsa daha iyi olur hele ki madem boyle bi durum var bi baysnin olmasi yaninda daha mi iyi olur sanki.. Sonrasinda sevgilinin sana yardim edemeyecegi durumlar olabilir.. Sevgiline durumu bu sekilde aciklarsan bence anlayis gosterecektir..
Dogru diyorsunuz aslinda, bu sekilde konusursam kulaga makul geliyor.

Back
X