Nıye kıskansın kı. Hayat tarzı uymuyordur kafası eskidir belkı ondan laf edip duruyordur. ama ınsan kızını kıskanmaz bence. Ya da ben boyle bırıne hıc rastlamadım. Ama yıne de dugunden sonra rahatlarBi anne özelliği değil ama annen seni kıskanıyor gibi
Kızım siz mutlu olun yeter diyeceğine herşeye kulp buluyor
Neyse düğünden sonra kafan rahatlar
Hayat tarzı uysun uymasın giyeceği elbiseye de karışmasın koskoca kız olmuş evleniyor neticedeNıye kıskansın kı. Hayat tarzı uymuyordur kafası eskidir belkı ondan laf edip duruyordur. ama ınsan kızını kıskanmaz bence. Ya da ben boyle bırıne hıc rastlamadım. Ama yıne de dugunden sonra rahatlar
hayir alkolik degil ama alkol kullanan biri. Icip sarhoş olan biri de degil .Annem ona bile laf ediyorŞunu anlamadım alkol alıyor derken alkolik mi demek istediniz? Yoksa birisi hakkında arada bir kadeh içer gibi bir şey nasıl oldu da konu ve sorun oldu anlamadım? Anneniz takıntılı ve korkutarak yetiştirmiş sizi. Sabredin, yakında zaten hayatınız değişecek. Rahatsız olduğunuz şeyleri “ anne lütfen insanlar hakkında olumsuz yorum yapma veya annecim ben yetişkinim, kıyafetlerim hakkında yorum yapmandan rahatsız oluyorum diyebilirsiniz. Ama tartışmadan, uzatmadan.
Bundan sonra da annenize her detayı anlatmayın.
Bunu nasıl yazabiliyorsunuz? Annesi etek giyme dedi diye yada eşinin ablası alkol içiyormuş bilseydik ona göre davranırdık dedi diye bir anneye nasılannen seni kıskanıyor gibi
Ben annemin dediklerine karsi cikip dik durmaya calistim o zaman tartisiyorduk ama soğuma olmuyordu.Ama daha çok uzuluyordum aylarca kendime gelemiyordum. Şimdi daha çok uzulmemek adina karsi çıkmıyorum. bu sefer de istemsizce soğuyorumYa hatırlayınca ben de uzuldum suan. Her sey bır davaya bakar demesı. Buna benzer bısey annem de demıstı nişanlılık surecimde. Annemle bazı konularda bız de hemen tartısmaya tutusuruz ama soguma vs gıbı seyler olmaz o an olur gecer. Siz de icınızde cok buyutmeyın onun yeri hep ayrı olacak goreceksınız. Hele sımdı su donemde ( yani evlılık hazırlığında) ınsan her seyi kafasına takıyor yorucu bı surec cunku. Evlendıkten sonra biter merak etmeyin. kırmayın bırbırınızı sabredin. o da sızın iyiliğinizi ister hep.
Evlendiğin insan inşallah iyi biri çıkar, çünkü taaki evlenene kadar hah ben bunu iyi tanıyorum diyemezsin. Desen bile evlenince ya iyi yönlü ya kötü yönlü elbet bi değişiklikler olacaktır.Ben annemin dediklerine karsi cikip dik durmaya calistim o zaman tartisiyorduk ama soğuma olmuyordu.Ama daha çok uzuluyordum aylarca kendime gelemiyordum. Şimdi daha çok uzulmemek adina karsi çıkmıyorum. bu sefer de istemsizce soğuyorum
Her anne olan hakkını veremiyor kusura bakmayın da evladının moralini bozmuş ki kız gelip konu açıyorBunu nasıl yazabiliyorsunuz? Annesi etek giyme dedi diye yada eşinin ablası alkol içiyormuş bilseydik ona göre davranırdık dedi diye bir anneye nasıl
"kızını kıskanıyoru" yapıştırabiliyorsun??
Belki çok muhafazakar büyümüş bir annedir. Evet okadar karışması çok rahasız edici, bilmeden kendinden soğutuyor.
Ama nasıl sevgisiz büyünmesi lazım ki "bir annenin kızını bu yüzden kıskandığı düşünülsün"Pesss diyorum..
inşallah ama annem hayatimin her alaninda bana karışmaya calisti.Artik dayanilmaz bir hal aldı sessiz kaldıkça. Üniveriste kazandim cok uzak diye baya karsi cikti kavha dovus geldim,doguda öğretmenlik kazandım oralara gidilir mi diye yine evde kavga kiyamet .Her sey kismet eşim ilerde ne olur bilemem ama annem insan psklojisinden gercekten anlamıyor artik yıprandımEvlendiğin insan inşallah iyi biri çıkar, çünkü taaki evlenene kadar hah ben bunu iyi tanıyorum diyemezsin. Desen bile evlenince ya iyi yönlü ya kötü yönlü elbet bi değişiklikler olacaktır.
Ve umarım senin eşin iyi yönüyle evliliğinizi besler, şu an sana herşey toz pembe...
insallah anneni mumla aramazsın.
Bazı anneler haddinden fazla müdehaleci olabilir ancak bu kızını kıskandığı anlamına gelmez ki.Her anne olan hakkını veremiyor kusura bakmayın da evladının moralini bozmuş ki kız gelip konu açıyor
Ayrıca görümcesinin alkol alması kimseyi ilgilendirmez
Bilseydi kızını vermeyecek miydi? Görümce sonradan başlasaydı o zaman da boşatacak mıydı? Zaten bi davaya bakar demiş resmen kızını kullanılacak yönetilecek birşey gibi görüyor. Bu benim fikrim benim yorumum lütfen beğenmiyorsanız butona tıklayın geçin alıntılamayın.
Çevremde bu tür olaylara tanık olduğum için o kelimeyi kullandımBazı anneler haddinden fazla müdehaleci olabilir ancak bu kızını kıskandığı anlamına gelmez ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?