Annem meme kanserine yakalandı

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Anneler öyle hassas bir konu ki.. sizin adınıza çok sevindim Allah bir daha yaşatmasın. Ön tahlillerde sıçramamış görünüyor ama bazen varsa da görünmeyebiliyormuş sanırım. En net pet ile anlaşılacakmış. İnşallah gerçekten de sıçrama olmamıştır o zaman öyle rahatlayacağım ki..salı günü belli olacak. İnşallah güzel haber gelir

Çok teşekkür ederim. 3 kız kardeşiz ve kız yeğenlerim var. Şu an annemden başka şey düşünemiyorum ama çok dikkat etmem gerektiğinin farkındayım annemin tedavi süreci bir belli bir olsun sonra bununla ilgili yapmamız gerekenleri araştıracağım

Çok karamsar. Bu hastalık yokken de her şeyi kafasına takan aşırı negatif biriydi. Zaten her şeyin sebebi stres değil mi.. biz kalabalık bir aileyiz herkes moral vermeye çalışıyor ki dediğiniz gibi çok şükür başlangıç aşmasında. İnşallah kendisini de yeneceğine inandırabiliriz

Katılıyorum neutlu erken teshis.metastaz olmamasida çok büyük avantaj .
Çok tanıdığım var atlatan meme kanserini .
İnşallah annenizede gelmiş geçmiş olsun.

Allah rahmet eylesin
Evet moral çok önemli ama maalesef annem normal zamanımda da çok stres yapan birisi üstelik yaşamında stres yapacak bir şey de yok. Kendisi en ufak şeyi kafasına takıyor. Kötü huylu çıktığını bilmiyor. Bakalım..burada yazılanları ona da okuyacağım inşallah moralini yükseltebilirim

Her kontrol zamanı geldiğinde bir ay önceden başlıyor bu kez bişey çıkacak diye korkmaya. Ama korkuları hep boşa çıkıyor. İlk zamanlar ben de korkardim hatta ben aynı sizin gibi çocukken ve 20 li yaşların başında hep annem ölecek diye korkardim. Ama şimdi korkmuyorum annemi de korkutmuyorum. Hastalığa grip gibi bakıyoruz böylece rahatliyoruz. Bebeğinizle vakit gecirmesine imkan taniyin. İlaç gibi geliyor onlara. Unutuyolar hastalığı. Çok çok gecmis olsun

inşallah sıçramamıştır merak ettiklerinizi ozelden yazabilir siniz

Merhabalar

Pet sonucu çıktı çok şükür başka yere sıçramamış. Sadece bir memede var ve yeni başlamış. Hemen ameliyat ile alınacak. Acaba yine de kemoterapi ya da radyoterapi verirler mi.

Şükürler olsun Allah kimseye dermansız dert vermesin

Gözünüz aydın olsun ınsallah
Allah acıl sıfalar versın.
Benımde her ıkı gogusumde fıbro cıktı bırden fazla. Senede bır kontrol olmam lazım. O kadar korkuyorum kı son seneyı atladım resmen

arkadasın in annesi yakalanmıştı bu hastalığa. çok küçüktük ortaokula gidiyorduk aradan 20 sene geçti nerdeyse çok şükür kızı evlendi torunları oldu vs....gonlunuzi ferah tutun . çok geçmiş olsun acil sifslar

Gözünüz aydın olsun ınsallah
Allah acıl sıfalar versın.
Benımde her ıkı gogusumde fıbro cıktı bırden fazla. Senede bır kontrol olmam lazım. O kadar korkuyorum kı son seneyı atladım resmen
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun çok araştırdım çok şükür ki tedavisi olan bir rahatsızlık siz de içinizi ferah tutun burada bir sürü arkadaş çok güzel şeyler yazmış. Stres yapmamaya çalışın lütfen ne oluyorsa bu stresten oluyor

Allah şifa versin
Yar ve yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim moralimiz çok güzel şu an. illaki herkesin bir derdi var yeter ki çaresi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…