Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. 4+12 kemoterapi ve sonrasında ışın verdiler. İlk kt yi Çarşamba günü aldı koku hassasiyeti yok fakat bulantiya katlanamiyor. Bizim için en zoru şuan bulantı oldu. İnşallah daha kötüsünü görmeyiz diye dua ediyorum. Sürekli yarın daha iyi olacaksın diye telkin ediyorum belki psikolojik olarak baskilanir ne bileyim. Öyle kötü bir zaman ki dışarı cikaramiyoruz. Balkona çıksa üşütür diye korkuyoruz. 6 ay böyle napicak nasıl kaldıracak. Ben bile görmeye dayanamıyorummerhaba , ben de aynı hastalıgı 5 yıl once yendım daha 28 yasında ıdım ılk tanıda . cok gecmıs olsun oncelıkle , korkulacak bısı yok meme kanserı en kolay ıyılesebılır hastalıklar arasında ıcınız ferah olsun kemoterapı gorecek annenız belkı radyoterapı fln da gorur .
soyle solım kemolar yaklasık 16 -20 kur arasında degıskenlık gosterır her bır kemo arasında 2 hafta yada max 3 hafta bosluk olur . kemo donemlerı cok kotu gecıyor malesef annenız kokulara katlanamıycak sureklı bulantı ve kusma halı yasayacak onun dısında halsızlık uyku halıde olacak . ama dediğim gıbı bıraz zor gecıyor kemo donemı ama gecıyor .
sormak ıstedıgınız bısı varsa yardımcı olurum