Ne demek, hepimiz rahatlamak için yazıyoruz.
Sen yine annene kıyama ama nasıl annen herkes tarafından ezilip savunma mekanizması olarak hıncını senden cikartiyorsa sen de çocukluktan beri ezilmenin ve baba ilgisi eksikligi etkisiyle hayatında kötü tercihler yapabilirsin, öfkeni annenden öğrendiğin gibi yansıtıp yeni bir toksik ebeveyn olabilirsin ya da sinirden stresten hastalanıp genç yaşında çeşitli hastalıklarla boguşabilirsin.
Annen kıymetli ama sen de kıymetlisin. Bence bunu farkına var, her fırsatta da kendine hatirlat .
Benim annem de çocukken ezilmiş, erkek/kız ayrimciligina uğramış. Okuldan alınmış falan. O da bu şekilde agresif tutumu yaşam tarzı haline getirmiş. Burnunun dikine gidip gönlünce yaşamış /ezik bir çocukluktan sonra.
Tek bana karşı değil, mahallede bile çekinirler annemden. Burcu İkizler yükseleni aslan, İsmi de yanginli-harlı-alevli birşey. Düşün yani uğraştığım kişiyi :)))
Ama yine de öfkesini benden çıkarmasına izin vermiyorum. Ya da hayallerini benim üzerimden gerçekleştirmesine de izin vermiyorum. Beni bir kalıba sokmaya çalıştığında ya da benden en rahatsız olduğu şey söz konusuyken (her fırsatta tek başıma gezip tozmam) 'valla dediklerin umrumda bile değil. Sen ve senin sülalendeki kadinlarin hepsi 'hep stresten' dedikleri hastalıklarla boğuşuyor. Onlar gibi mi olayım, bırak da kendi hayatimi canımın istedigi gibi yasayayim. Konuşup da beni strese sokma' diyorum
Senin gibi ya da konuya yorum atanlar gibi 'ayy annecim ya kıyamam. Mucuk' diyen biri olsaydım bugün oldugum insandan cooooooook farklı ve sıradan bir hayatım olurdu heralde. Çünkü benim annem izin verirsen herşeyin yontar-torpuler :) istediğim her şey için epey mücadele etmem gerekiyor