Annem kocamın eski sevgilileri den bahsediyor.

Esinizin eski sevgilileri de kuzenleriyse annenizin tanimasi normal
😂😂
Bence de bir tek böylesi makul.
Diğer türlü de düşünüyorum, hiç görmediğim bir halam ( konu sahibi kuzenini hiç tanımadığını iddia etmiş) benim aşk hayatımı nerden bilsin? Ay onu da geçtim sürekli gördüğüm halam bile aşk hayatımı nerden bilsin? Ne saçma konu.

Öyleymiş sen yazınca anladım. Ama konu sahibinin annesinin kime triplendiğini anlamadım, kaynana gibi tavırları var, kardeşinle dünür olursan böyle olur işte kafan karışır ahahah.
Kocamın halası ben varken sürekli onun eski sevgililerini hatırlatıyor diye konu açmalıydı🤪

😂😂
Bence de bir tek böylesi makul.
Diğer türlü de düşünüyorum, hiç görmediğim bir halam ( konu sahibi kuzenini hiç tanımadığını iddia etmiş) benim aşk hayatımı nerden bilsin? Ay onu da geçtim sürekli gördüğüm halam bile aşk hayatımı nerden bilsin? Ne saçma konu.
Evet ya, neresinden tutsak elimizde kaliyor

Ablacım halk dilinde kullanılır daha çok adana ve çevresinde o yüzden denk gelmemiş olman normal biraz argoya, sokak ağzına girer 😘
Doğrudur . 🥰Araştırdım biraz 1956' li yıllarda araba motorları çok gürültülü çalışıyormus , ortam gürültülü anlamında kullanmişlar deyimi. 😅 Güzel bir deyim dilimizin zenginliğini keşfetmek daha güzel. ☺️

Kuzenle evlilik konuları görünce midem bulanıyor. Kuzenlerim benim kardeşim olurlar öyle bir sevgidir biri kuzenine aşk gözüyle bakınca bana sapkın izlenimi veriyor. Ayrıca akrabalarımla tekrar tekrar akraba olmak asla istemem 😀😀😀

Merhabalar, annem sürekli olarak kocamın eski konuştuğu kızlardan ve eski sevgililerinden bahsediyor. Bu durum benim çok moralimi bozuyor. Kayınvalidem asla böyle konulara girmez ama annem anlatıyor. Ona göre bunda hiçbir sorun yok, ama ben kafama takıyorum maalesef. Keşke takılmasam ama elimde değil. Mesela memlekete eşimin eskiden konuştuğu kızın ailesinin evine gitmişler, bunu eşimin yanında söylüyor. Eşimin aklına düşsün istemiyorum mesela moralim bozuluyor. Bu kıskançlık duygusuyla nasıl baş edebilirim bilmiyorum açıkçası. Benim gibi bu durumda olanlar var mı?
Annenle baş et sorun seninle alakalı değil ki? Bu kıskançlık mevzusu da değil ne kadar hadsizce bir davranis kendi öz kızını ezdiriyorsun. Bak ben bile eski sevgilini unutamadim mesajı mi veriyorsun nedir yani ?

Merhabalar, annem sürekli olarak kocamın eski konuştuğu kızlardan ve eski sevgililerinden bahsediyor. Bu durum benim çok moralimi bozuyor. Kayınvalidem asla böyle konulara girmez ama annem anlatıyor. Ona göre bunda hiçbir sorun yok, ama ben kafama takıyorum maalesef. Keşke takılmasam ama elimde değil. Mesela memlekete eşimin eskiden konuştuğu kızın ailesinin evine gitmişler, bunu eşimin yanında söylüyor. Eşimin aklına düşsün istemiyorum mesela moralim bozuluyor. Bu kıskançlık duygusuyla nasıl baş edebilirim bilmiyorum açıkçası. Benim gibi bu durumda olanlar var mı?
Annenizin yaptığı normal değil, açık açık söyleyin. Amacın ne diye de sorabilirsiniz.

Böyle anneyi de ilk defa duyuyorum.Annenize "bir daha böyle konuşursan bu eve adım atmam" diyemiyor musunuz....

Sizin düşündüğünüzü biz de düşündük tüm tetkiklerimizi yapıp risk almadık hanımefendi, bu kadar kafanızı meşgul etmeyiniz rahat olabilirsiniz.
Saçmalık! Şizofreninin genetik testi mi var, otizmin genetik testi mi var? Birkaç genetik hastalığın testi yapiliyorken, sınırsız sayıda testi yapılmayan genetik hastalık var.

X