Annem kocamın eski sevgilileri den bahsediyor.

Başka insan çoktu elbette, ama ben onu tercih ettim. Eşimi tanımıyordum ve hiç görmemiştim. Kendisi harika bir insandır, sevdim ve evlendik. Benim gündemim bu değil.
Kuzenim uzak kuzeniyle evlendi. Birinin annesi diğerinin annanesi ile kuzen gibi bişeydi galiba.

Ve geçen hafta 2.5 yaşında oğlunda daha önce 2 tarafın da sülalesinden hiç olmayan genetik geçişli ölümcül bir kas hastalığı olduğunu öğrendi.

Allah kolaylık versin, bütün öğretmenlere saygım sonsuz ama sizinki ayrıca zorlukları olan bir alan

iki kızım da özel eğitim alıyor, ne kadar uğraştıklarını çok iyi biliyorum, Allah razı olsun sizlerden
Özel eğitim alıyor derken? Ramda mı

Merhabalar, annem sürekli olarak kocamın eski konuştuğu kızlardan ve eski sevgililerinden bahsediyor. Bu durum benim çok moralimi bozuyor. Kayınvalidem asla böyle konulara girmez ama annem anlatıyor. Ona göre bunda hiçbir sorun yok, ama ben kafama takıyorum maalesef. Keşke takılmasam ama elimde değil. Mesela memlekete eşimin eskiden konuştuğu kızın ailesinin evine gitmişler, bunu eşimin yanında söylüyor. Eşimin aklına düşsün istemiyorum mesela moralim bozuluyor. Bu kıskançlık duygusuyla nasıl baş edebilirim bilmiyorum açıkçası. Benim gibi bu durumda olanlar var mı?
Annen kocanın eski sevgilisi ni nerden taniyor da anlatıyor

Ne güzel ilgili bir velisiniz. Tebrik ederim.
teşekkür ederim, ama inanın ne kadar ilgili bir veliyim'i göstermek değildi amacım ve hatta bence çok da yeterli bir veli değilim, ortalamayımdır belki :KK23: sadece özel eğitim öğretmenlerinin işlerinin zor olduğunun farkında olduğum için belirtmek istedim

neyse konuyu dağıttım, kusura bakmayın, söz konusu çocuk olunca çenem düşebiliyor :KK23:

Niye vermiş kızını o zaman Allah aşkına kaynana gibi benim kaynanam da durmadan Kocamin eski sevgilileri den bahsederdi sen şuraya sevgilinle gitmistin değil mi diye hep anlatıp dururdu
işte kaynana yapınca adına illa birşey diyorsun ama öz anne yapınca ne diyeceğini de şaşırıyor insan

Yaa akraba olayi okey de anne ne diye damadin eskilerini ortaya döküyor?
Kizinin evlilik hayatının detaylarını mi merak ediyor kizini mi ölçüyor kiskanc mi diye, adami mi ölçüyor akli hala eskilerde diye mi? Anlamadim ama amaci nolursa olsun saygisizca bir sey
Yarin bir gun adam aldatsa anasi damadin arkasini sivazlayacak galiba

Ananızın gözü mü kaldı ne tövbe tövbe ya, ona ne damadın eski sevgililerinden. Halanızın oğluymuş bi de belli çok bayılmadan evermiş görümcenin oğluyla jdjfj

Ananızın gözü mü kaldı ne tövbe tövbe ya, ona ne damadın eski sevgililerinden. Halanızın oğluymuş bi de belli çok bayılmadan evermiş görümcenin oğluyla jdjfj
Bence de istememiş. Normal bir ailede insan erkek kardesinin cocugunu tanimaz mi yoksa? Belli ki senelerdir gorusmemisler.

Bence de istememiş. Normal bir ailede insan erkek kardesinin cocugunu tanimaz mi yoksa? Belli ki senelerdir gorusmemisler.
Hala olan konu sahibinin annesiymiş, konu sahibi dayısının oğluyla evlenmiş oluyor. Akraba evliliği bazı yerlerde normal, kardeşinin oğlunu neden istemediğini o yüzden anlamadım.

Hala olan konu sahibinin annesiymiş, konu sahibi dayısının oğluyla evlenmiş oluyor. Akraba evliliği bazı yerlerde normal, kardeşinin oğlunu neden istemediğini o yüzden anlamadım.
Ben de annesi icin dedim erkek kardesinin cocugunu tanimaz mi insan diye. Konu sahibinin kocasi, annesinin erkek kardesinin oglu degil mi? Benim mi beynim yandi :KK70:

Ben de annesi icin dedim erkek kardesinin cocugunu tanimaz mi insan diye. Konu sahibinin kocasi, annesinin erkek kardesinin oglu degil mi? Benim mi beynim yandi :KK70:
Öyleymiş sen yazınca anladım. Ama konu sahibinin annesinin kime triplendiğini anlamadım, kaynana gibi tavırları var, kardeşinle dünür olursan böyle olur işte kafan karışır ahahah.

X