Annem, Kayınpederim ve Korkum

Sonra akraba evliliğinden çocuklarda hastalık çıkıyor o kadarda rahat olmayın yani.

Ya evliliğin bir problem çıkarasa o zaman nolacak. Nasıl yüzyüze bakacaz
Bunların hiç bir önemi yok. Kırkını aşmış iki insann ne duygularını ne de hayatlarını siz yönlendirebilirsiniz. Yani kararsız kalmanıza gerek yok çünkü karar mercii siz değilsiniz boşuna kafa yoruyorsunuz. Sadece anneniz adına en azından tanıdığınız iyi bir insan olduğı için mutlu olabilir ve mesafe durumunuzu ayarlayabilirsiniz.

Bisey dicem onlarin çocugu olursa. esinle siz ne oluyorsunuz. Ortak kardesiniz. Çocuklari olursa ortalik karisir

Bisey dicem onlarin çocugu olursa. esinle siz ne oluyorsunuz. Ortak kardesiniz. Çocuklari olursa ortalik karisir
Eğlenceli bir durum oluyor. Çocuklar küçükken durumu anlamlandıramaz ama büyüdüklerinde oturup gülecekleri bir durum. Benim halamla dayım evlenmiş annemle babamdan sonra, buna bağlı olarak genetik olarak kardeşe yakın 2 kuzenim vardı, çocuklalara anlatırken biraz komik oldu tabi, mendelin bezelyelerinden başladık

Bu genetik bir akraba evliliği değil yalnız, sosyal akraba evliliği. Yasal ya da tıbbi bir problem yok ortada
Biliyorum arkadaş kardeşler hariç kim evlenirse evlensin karışmam demiş bu durumda kuzenlerde evlenebilir o zaman kuzen çocukları falanda bu nedenle yazdım.öteki türlüde hoş değil ama kişilerin kendi bilir.aile içindesin diye rahat davranırsın adam sana meğersem o gözle bakıyordur falan ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir.

Arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkürler.Konuyu toparlamam gerektiğini düşündüm.Onlar açıklayana kadar söylemeyi düşünmüyorum zaten.Onların kendilerini mecbur hissetmelerini veya utanmalarını istemem. Engel olmayı kesinlikle düşünmedim zaten ancak açıkladıkları zaman hem bizim hem onların profesyonel destek almasını zorunlu tutucam.İleride çocukları olma düşüncesi bu konuda karmaşığım yaşları uygun evlenirlerse bu onların vereceği karar.Başka insan mı kalmadı diyenler olmuş.Geçmişteki kötü yaşanmışlıklar her ikisininde yeni insanlar tanımaktan korkmasına sebep olduğunu düşünüyorum.Birbirleriylede bizim evliliğimiz sebebiyle mecbur tanıştılar ve benzer hayatları ısınmalarına ve birbirlerini daha iyi anlamalarına sebep oldu.Bizim evliliğimiz olmasaydı bence şu anda her ikisininde hayatında kimse olmayacaktı.Tabi bunlar benim kendi tahminlerim.
Çevre baskısı konusuna gelince ne eşim ve babası ne de annemle ben bunları çok takmayız. Annem yıllardır bekar birçok laf çıktı biz bizi biliyoruz dedik geçtik.Bu dedikoduları sevgililik dönemimizde eşimde duydu aynı ilçede yaşıyoruz sonuçta. Ben seni tanıyorum seviyorum gerisi umurumda değil diyip gülüp geçti.Muhtemelen kp'de duydu biliyodur esnaf sonuçta ilişkiye başladığına göre dedikoduları o da umursamadı.

Aralarında bir sorun çıkarsa nolucak demişsiniz bir de şöyle düşünün kocanızla sizin aranızda bi sorun çıkarsa onların zaten başlamış olan ilişkisi nolucak:) öyle yorumlar yapılmış ki gören de akrabasıyla görüşüyor sanıcak. ben desteklerdim

Aileler neden birbirlerine girdiler? Kuzen değiller ki

Birde seni gözümün önüne getirdim evlensinler işte

Çok tatlısın yaa

Yoruyorsunuz yahiç uğraşamayacağım tamam
Konuya yorum yazacaktım ama şu üyenin açıklama çabalarına kayıtsız kalamadım az yardım edeyim
Yorumlarda bir üye demiş ki, kardeş olmadıkları sürece herkes evlenbilir, hatta geçen bizim ailede kuzenler evlenmek istedi ben destekledim.
Shadylady'de ona cevap olarak, bu kadar rahat olmayın, akraba evliliklerinde olan çocuklara oluyor dedi. Dünür konusu için değil.
Yorumu başa tutturun

İkisi de yetişkin insanlar. Sizinle paylaşmayıp gizlediklerine göre de ya evlilik düşünmüyorlar ya da onlar da sizin gibi iç içe girilmesinden korkuyorlar. Bırakın istedikleri gibi yaşasınlar. Umarım çok mutlu olurlar. Siz de mesafeyi korursanız hiç bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…