Annem inme

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Bunu kardeslerinize soyluyor mu? Bence bu konuyu siz kardeslerinizle konusacagibiza direk anneleri cocuklarina soylesin. Siz arada kalmayin. Bu onlarin iliskileri. Sizin bir sorumlulugunuz yok. Kendinize bir de bunu yuk edinmeyin.
Söylüyor umursamıyor kimse

Anneniz bencilce düşünüyor bence.
Bakıcı fikri gayet normal bir düşünceymiş. Bşr de kamerayla daha ne olsun. Ben çalışan bir anneyim kendi evladımın birini bakıcıyla büyüttüm diğerini kreşle büyütüyorum. Hayat şartları herkes çalışmak zorunda. İşi gücü bırakıp eve kapanamayız. Rabbim düşürmez inş ama benim annemde diyor. Hasta olsam hepiniz çalışıyorsunuz benim bakım evine verin diye. Ama onu yapmam da sabah ben işten gelene kadar bakıcı eşlik eder ben gelince ben bakarım. Yani bana da öyle bakılsın isterim. Herkes işi gücü bırakıp eve kapanamaz ki. Bak sonra senin gibi psikolojik olarak zorlanmaya başlar. Bence sen de işine devam et. Gündüz bakıcı eşlik eder. Gece de senin enerjin olur. Kardeşler de gelir o zaman. Herkes huzurlu olur

Benim de anneme 1 yıl önce beynine pıhtı attı vefat etti(şimdi babama 5 kardeş sırayla evinde bakıyoruz,bizlere asla gelip kalmak istemiyor Rabbim elden ayaktan düşürmesin inşaallah sizinde annenize şifalar versin amin.

Üzüldüm annenize.Siz yinede of demeden bakın hayır duasını alın.İnsallah kardeşlerimiz de anneleri ölmeden bakıp helallesirler.

Maddi yardımlarını kabul et , annene de bakıcı da tutun , sen de hem çalış hem annenle ilgilen manevi olarak, eşşek gibi yardım edecekler maddi olarak , duygusal olarak olmasalar da olur...

Verdiğiniz cevaplardan ben derdinizi anlayamadım. Bakıcı fikrine sıcak bakmıyorsunuz, annenize bakmakla ilgili bir şikayetiniz de yok gibi, sizin memnun olmadığınız durum ne tam olarak?

Kardeşleriniz gelip annelerinin gönlünü hoş tutsun istiyorsanız o sizin kontrol edebileceğiniz bir şey değil. Ne konuda kararsız kaldınız mesela?

Gelip gitmemeleri, ilgisizlikleri, sadece anneme bakmıyorum tüm yük üstümde

Gelip gitmemeleri, ilgisizlikleri, sadece anneme bakmıyorum tüm yük üstümde
İnsanları değiştiremezsiniz, yönlendiremezsiniz ama.Daha önce de yazmıştım size ; yıllar önce size benzer durum içindeydim,psikiyatri Dr gittim ve aynı sizin yakinmalariniz vardı bende de ve Dr bana ; ya kimseden şikayet etmeden annene_babana hizmetini yap ,ya da hizmet etmeyi kes dedi size yemin ederim.Diger kardeşlere hiç bir şey deme hakkınız yok dedi.Ondan sonra zaten ben iyice zora düşüp gidemeyince kardeşlerimle kadın tuttuk.Siz de işe başlayın, gündüz kimse yok annemin yanında deyin kardeslerinize, bakın nasıl çözüm buluyorlar.Bundan mutlak geri dönüş alırsınız onlardan, net.Onlarin da annesi çünkü.Dayamişlar sırtı size ,ohh.Biliyorlar ki anneleri güvende.Bu şekilde inatla giderseniz hiç bir şey değişmeyecek hayatınızda .Siz bu şekilde bakmaya devam,onlar ilgisizliği devam.O zaman şikayet etmeyeceksiniz.

Haklısınız

Biz çalışan kadınlar küçücük bebeklerimizi daha derdini anlatamadan bakıcılara kreslere veriyoruz o zaman bebeği olan her kadın işini bıraksın evinde otursun sizin annenizin ağzı var dili var sabahtan akşama kadar bakicinin bakması ne gibi bir sorun oluşturacak bi de biraz da kendinizi düşünün yarın bir gün siz de yaslanacaksiniz size kim bakacak kıyıda köşede zor günler için paranız var mı napacaksiniz düşündünüz mü

6 ayda ölme isteği aklınıza geldiğine göre ruhsal olarak bayağı bir çöküştesiniz. Bu çok tehlikeli bir durum.

Mantıklı çözümün ne olduğunu en iyi sizin bilmeniz lazım, ki her şey ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…