Teşekkür ederimGeçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden en çok ihtiyacımız duaÖncelikle çok geçmiş olsun, yaşadığınız bu duruma çok üzüldüm. Rabbim senin gördüklerini görüyor . İlahi adalet diye bir şey var. Sen içini ferah tut, kimse çekmeden gitmiyor bu hayattan.. rabbim senin fedakarlıklarını da görüyor , yüreğini ferah tut. Yaşadığın şeyler elbette zor, ama annen için güçlü durmalısın. Sen kendini bırakırsan ona kim bakacak? Üstelik herkes çekip gitmişken ? Sen güçlü dur ki annen de güçlü dursun, sen annene destek ol ki bu konuda, annen o evlat yarasını unutsun. Herşey moral vermek ile geçer gider, güzel enerjiler ver annene. Cennet annelerin ayakları altında, hakları ödenmez . Haklarını bilemeyenler de zaten elbette çeker aynı şeyleri . Sıkma canını. Dualarım da olacaksınız ..
Allah razı olsun Annem iyi olsun bana yeterBelki bu konu hoş değil; ama hayatın da gerçekleri var. Mal mülk varsa sizin üzerinize versin, emsal karar var ebeveyn bakımını üstlenen evlada mirasta ayrıcalık yapılıyor. Kaybınızı yıllarınızı yerinize koymayacak; fakat o adi kardeşleriniz anneniz ölünce mal için üşüşür, anne hastayken gelmeyenler, öldüğünde koşa koşa gelecek. Geçmiş olsun, size sabır annenize şifa diliyorum.
Hayır biri kız bir erkek. Rahmetli babamın emekli maaşıyla geciniyoruz. Annem kadın istemedi bu durum yüzünden ikinci kez hastaneye yattı üzüldü
Kol kırılır yen içinde kalırmış. Teşekkür ederimAllah evladin da hayirlisini versin. Ettiklerini bulurlar illa ki. Ama siz de ezdirmeyin tamamen kendinizi. Herkes para koysun, bakici tutun. Siz de isinize geri donun. Bari maddi olarak bir ise yarasinlar. Ama anlattiklariniza bakilirsa pek de para koyacak tipler degiller. Insaallah iclerinde birazcik vicdan kalmistir.
Ah ahO zaman diğer kardeşler size maddi destek olmalı. Ben çalışamıyorum. Emekli maaşı yetmiyor deyin. Yok öyle manevi destek değiller madem biraz cepleri yorulsun.
Babadan kalma evimiz var Allah Rahmet eylesin. Teşekkür ederimSen boşver onları herkes kendi yaptığından mesul.Onlar da evlatlarından aynısını görürler.Hiç kardeşin yokmuş gibi düşün,bırakma anneni.Miras varsa sana bırakması gerekiyor.Bunun için bana bakması ve bunun karşılığında maddi olarak kayıplar yaşadığı için malımı kızımın üzerine yapıyorum gibi bir belge imzalaması gerekiyor sanırım.Böylece diğerleri davacı olsa da sonuç alamıyorlar.Bunu iyi bir avukatla mutlaka görüşün.
Bunların şimdiden konuşulması ayıp ama diğerleri bunu hak ediyor.
Annem hergün bana ağlıyor zaten. Digerlerinide ben doğurdum diyerek üzülüyorAllah size güzel, hayırlı kapılar açsınHer insan kendi yaptığından veya yapamadığından mesuldur. Kendinizi öldürmeyi aklınızdan dahi geçirmeyin, anneniz muhtemelen sizin durumunuz için de üzülüyordur, size yük olduğunu düşünüyordur. Siz nasıl geciniyorsunuz? Kardeşlerinize "tekrar işe başlamak durumundayım, o yüzden bakıcı tutup 4'e bölelim" deseniz nasıl tepki verirler size?
Amin inşallahYazık gerçekten Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin, düşürmesinde evladının bu yüzünü göstermesin.
Rahmetli oldu bakmayız dedilerÖncelikle çok geçmiş olsun umarım anneniz toparlar eski günlerine geri döner.
Bende yukar yazan arkadaşlara katılıyorum işi bırakmamalıydınız.
Gündüzleri yardımcı tutup 4 e bölmeliydiniz.
Babanız peki o nerde?
AminÇok geçmiş olsun,Allah güç versin
Allah razı olsun sizdenAllah'ım Şafi ismiyle şifa versin inşallah..
Kalbini ferah tut buda sizin ve kardeslerinizin sınavı.. buradan demesi kolay geliyordur eminim ama sınavınız ve siz başarı ile gecmissiniz Allah mükâfatını kat kat verir inşallah Allah sağlık ve geçim kolaylığı versin inşallah. Aklınızdan kötü birsey geçirmeyin karanlıklar elbet aydınlığa kavuşur
Allah büyükÖyle evlat olmaz olsun. En azından annelerine size destek olmalılar.
Onu iyi etmek için elimden geleni yapıyorum.Öncelikle kendinize çok kötülük yapıyorsunuz henim çevremde aynı böyle biri var bekardı annesi hastalandı işten çıktı abileri ev senin olsun dediler vs baktı baktı annesi vefat etti ve ne oldu ev satıldı bir sürü sıkıntı çıkarıp kadını 45 aşında ortada bıraktılar o yaşından sonra fabrikalar işe almadı temizliğe başladı yapamadı rezil oldu. Anneniz çok önemli anlıyorum ama önceliğiniz kendiniz olsun bakıcı tutun ve işe geri dönün. Gerçi annenizin durumu geçici mi bilmiyorum ama
yine de siz iş hayatından fazla uzak kalmayın her ihtimale karşıOnu iyi etmek için elimden geleni yapıyorum.
Su an olaylara duygusal bakiyorsunuz ama bu cevabi yazdiginiz kisi cok hakli. Madem annenize sadece siz bakiyorsunuz, madem digerlerinden maddi - manevi fayda yok, o zaman mirasta siz ayricalikli olun. Isi de biraktim diyorsunuz ne yapacaksiniz? Anneniz vefat edince o evi size hayatta birakmazlar. Onlar harekete gecmeden siz davranin, kendinizi de dusunun.Allah razı olsun Annem iyi olsun bana yeter
Geçmiş olsun.Teşekkür ederim. Annem yeni hasar almışken kamera ve bakıcı teklifi sundular. Annem daha çok yıkıldı. Evet isten çıktım pişman değilim ona bir ömür bakarım. Onu ayağa kaldırdım fakat bilinç karışıklığı var. Ben manevi destek istedim onuda göstermediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?