Annem inme

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden en çok ihtiyacımız dua

Allah razı olsun Annem iyi olsun bana yeter

Hayır biri kız bir erkek. Rahmetli babamın emekli maaşıyla geciniyoruz. Annem kadın istemedi bu durum yüzünden ikinci kez hastaneye yattı üzüldü

O zaman diğer kardeşler size maddi destek olmalı. Ben çalışamıyorum. Emekli maaşı yetmiyor deyin. Yok öyle manevi destek değiller madem biraz cepleri yorulsun.

Kol kırılır yen içinde kalırmış. Teşekkür ederim

Babadan kalma evimiz var Allah Rahmet eylesin. Teşekkür ederim

Annem hergün bana ağlıyor zaten. Digerlerinide ben doğurdum diyerek üzülüyor

Rahmetli oldu bakmayız dediler

Allah'ım Şafi ismiyle şifa versin inşallah..
Kalbini ferah tut buda sizin ve kardeslerinizin sınavı.. buradan demesi kolay geliyordur eminim ama sınavınız ve siz başarı ile gecmissiniz Allah mükâfatını kat kat verir inşallah Allah sağlık ve geçim kolaylığı versin inşallah. Aklınızdan kötü birsey geçirmeyin karanlıklar elbet aydınlığa kavuşur

Allah razı olsun sizden

Öncelikle kendinize çok kötülük yapıyorsunuz henim çevremde aynı böyle biri var bekardı annesi hastalandı işten çıktı abileri ev senin olsun dediler vs baktı baktı annesi vefat etti ve ne oldu ev satıldı bir sürü sıkıntı çıkarıp kadını 45 aşında ortada bıraktılar o yaşından sonra fabrikalar işe almadı temizliğe başladı yapamadı rezil oldu. Anneniz çok önemli anlıyorum ama önceliğiniz kendiniz olsun bakıcı tutun ve işe geri dönün. Gerçi annenizin durumu geçici mi bilmiyorum ama

Onu iyi etmek için elimden geleni yapıyorum.

Allah razı olsun Annem iyi olsun bana yeter
Su an olaylara duygusal bakiyorsunuz ama bu cevabi yazdiginiz kisi cok hakli. Madem annenize sadece siz bakiyorsunuz, madem digerlerinden maddi - manevi fayda yok, o zaman mirasta siz ayricalikli olun. Isi de biraktim diyorsunuz ne yapacaksiniz? Anneniz vefat edince o evi size hayatta birakmazlar. Onlar harekete gecmeden siz davranin, kendinizi de dusunun.

Üzülmeyin her ailede oluyor bunlar anneannem hasta iken 8 çocuktan ilgilenen sadece üç kızdı. Düşünün 5 kız 3 oğlan. Sadece annem ve iki teyzem. Anne de hırs yapsın kendisini bırakmasın.

Geçmiş olsun.
Anneniz ilk başlarda çocuklarından farklı şeyler beklediği için hassas davranmış olabilir haklı da ama artık bakıcı fikrine sıcak olmalı.
Siz 8 aydır bakıyorsunuz ama nereye kadar bakacaksınız böyle? Çalışıp kendi hayatınızı devam ettirmeniz gerekiyor. Bir zaman sonra ruhsal olarak da bu durum yoracak sizi. Kardeşlerinizle konuşup bakıcı konusunu tekrar gündeme getirin. Siz yine annenizle yaşarsınız belki ama iş bulup çalışmaya da başlarsınız. Şimdi bir şeyler yapmazsanız daha sonra bu düzeni değiştirmeniz daha da zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…