- 1 Mart 2018
- 45
- 12
- 3
- 34
- Konu Sahibi oyleboyle77
2.5 yıllık ilişkim var yavas yavas evlenme kararı alıyoruz. Cevremdeki herkes akrabalarım abim arkadaslarım yakıştırıyor ama annem istemiyorum diyor ne yapmalıyım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anneme aşırı düşkünüm. Şimdiye kadar hiç bi sorun yoktu. İlişkimde cok guzel gıdıyor, buyuk tartsmalarımız bıle yok ve tanıstırdıgım herkes saygılı efendı cocuk diyo , annem ne yapmaya calısıyor anlamıyorumKendi adıma konuşayım, şimdiki aklım olsa kaynana koca cazı dinleyeceğime, ana baba sözü dinlerdim.
Ama hıc tanımıyorkıgenelde anneler hısseder
ıcıme sınmedı dıyorsa mutlaka vardır bırsey
annenızı dınleyın derım
Ya herseyıme kosuyor cocuk , benım mutlu oldugumuda goruyor annem. Psıkolojım bozulmus durumda. Suan ıssızlıkle mucadele edıyorum , annemle babamda lımonı. Bazen annem baska sorunları varda banamı sarıyor dusuncesıne kapılıyorum. Cunku cok tutarsız. Evlenmemı ıstemıyor ama ceyızımı yapmaya devam edıyor anlamıyormHiçbir neden yokken hiçbir anne kızının evliliğini engellemek istemez. Anneniz mutlaka bir şey gördü veya bir şey ögrendi ama sizi kırmamak için size direkt olarak bunu söylemiyor, sadece evlenme diyor.
2.5 yıllık ilişkim var yavas yavas evlenme kararı alıyoruz. Cevremdeki herkes akrabalarım abim arkadaslarım yakıştırıyor ama annem istemiyorum diyor ne yapmalıyım ?
Annenin senin için düşündüğü biri var demekki o yüzden istemiyor olabilir. Senin mutluluğunu neden istemiyor anlamadım evlenecek olan sensin seven sensin. Ben evlendim 6 yılın sonunda karşı gelen herkesi sildik şuan çok mutluyuz bebis bekliyoruz kimsenin varlığına ihtiyacımız yok çok şükür doğum yapsam da ben tek kendime yeterim anne anne baba dede akraba deyip te sevmediğin adamla evlenme. Anneni ikna etmenin yollarına bak. Annende takılı kaldıysan sizin evde söz anneden geçiyor. Anneyi ikna edersen olur.2.5 yıllık ilişkim var yavas yavas evlenme kararı alıyoruz. Cevremdeki herkes akrabalarım abim arkadaslarım yakıştırıyor ama annem istemiyorum diyor ne yapmalıyım ?
Seviyorsan önünüze bakın. Sevdiğin adam da seni seviyorsa gerisi hal olur . Anneni ikna etmeye çalış.2.5 yıllık ilişkim var yavas yavas evlenme kararı alıyoruz. Cevremdeki herkes akrabalarım abim arkadaslarım yakıştırıyor ama annem istemiyorum diyor ne yapmalıyım ?
Aynı benim annem anlattığına göre kolay gelsin işin zor. Bence annenle arana mesafe koy ve nekadar ciddi olduğunu anlasin. Dikkat et babani doldurmasin.2.5 yıllık ilişkim var yavas yavas evlenme kararı alıyoruz. Cevremdeki herkes akrabalarım abim arkadaslarım yakıştırıyor ama annem istemiyorum diyor ne yapmalıyım ?
Seven insan annesini ikna eder iyi de niye yok diyorki harelde annenin akılda biri var2.5 yıllık ilişkim var yavas yavas evlenme kararı alıyoruz. Cevremdeki herkes akrabalarım abim arkadaslarım yakıştırıyor ama annem istemiyorum diyor ne yapmalıyım ?
Yani canım konuş bak derdi ne benim de öyle bir annem var cnm allah yardımcın olsunSadece bir kez karsılastı, onun harici tanımaya calısmadı bıle, ki ortak tanıdıklarımız var kefil olanlar bıle var ona, buna ragmen içime sinmiyor diyor. Pzartesi psikologa gidicem diye erteliyodum. Yarın konusmayı denicem
Ya hiç tanısmadı ki sadece ayak üstü konustu, ve bulundugum il küçük bi yer herkes bırbırını tanır hıc kötü bısı duymadım duymamıstır annem de, konusup bakıcazAnneler çocuklarının kötülüğünü istemez. Vardır içine sinmeyen bir şey. Benim annem eski erkek arkadaşımla tanıştığında çocuk aşırı saygılı olmasına, bir dediğimi iki etmemesine, Türkiye'de ilk 5'in içinde bir okulun iyi bir bölümünde okuyor olmasına rağmen hiç hoşlanmadı. Annemle tartışmıştım hatta "Ne yaptı sana sen niye istemiyorsun sen beni hala küçük çocuk gibi görüyorsun" diye. Sonuç: Tanıştırmamdan yaklaşık 6 ay geçtikten sonra aldatıldım.
Çocuklarıyla yakınlık kuramayan, kötü davranan anneler de var muhakkak ama sizin annenizi klasik, korumacı, iyi geçindiğiniz bir anne olarak varsayıyorum. Öyleyse annenizin sözünü dikkate alın derim, belki sizin göremediğiniz bir şeyi görmüştür.
Allah mutlulugunuzu daim etsin, darısı basımıza ınsallah annem eski erkek arkadasımı cok sevıyodu ama o bana cok cektırdı aldattı vs vs snra annesi vefat edınce annem anac davranmaya basladı ona. Gecenlerde de gorustu ama ben kesınlıkle gormek bıle ıstemıyorum onuAnnenin senin için düşündüğü biri var demekki o yüzden istemiyor olabilir. Senin mutluluğunu neden istemiyor anlamadım evlenecek olan sensin seven sensin. Ben evlendim 6 yılın sonunda karşı gelen herkesi sildik şuan çok mutluyuz bebis bekliyoruz kimsenin varlığına ihtiyacımız yok çok şükür doğum yapsam da ben tek kendime yeterim anne anne baba dede akraba deyip te sevmediğin adamla evlenme. Anneni ikna etmenin yollarına bak. Annende takılı kaldıysan sizin evde söz anneden geçiyor. Anneyi ikna edersen olur.