Hediye alınca falan hava atmak için hemencik işte gelecekteki kızımın eşi anlamında diyor işte damatim bazen de 3. Oğlum der ama ortada hediye yoksa hemencik kötülerSevgiliniz annenizin damadı değil neden millete anlatırken damat diyor?
Daha şimdiden damat filan hiç hoş değil.Merhabalar annem ilişkiyi desteklemiyor 2 seneye yakın ilişki var ama yeri geri destekliyor
Örneğin sevgilim bana hediyeler alınca herkese anlatıyor benim damatta kızıma hediyeler aldı der
Ama diyelim sevgilim birkaç ay hediye alamadı çocuğu kötülemeye başlar bu çocuktan olmaz diye
Onun dışında çocuğun arabası neden yok evi neden yok diye olay çıkarır arkadaşlar çocuk 23 yaşında 23 yaşında
Sonra şey der ilerde seni aç bırakır ve ben okuyan birisiyim hani ilerde meslegim olacak diyorum
Yani her şeyi geçtim bana hediye alınca destekliyor ama hediye almayınca bu ilişki olmaz ilerde pişman olursun lafı yapıyor
Zaten anneme hep dediğim şey bu daha üniversitesi var hani ilerde ne olacağı bilinmez diyorum belki ben yüksek lisans yaparım hani belkide başımıza kötü kaza gelir o yüzden hiçbir şeyi bilmeden konuşmamak gerek diyorum onda bile geleceğini sağlama almayan yarınını kötü eder diye açıklamada bulunuyor bendd dedim ki çocuk hediye alınca iyi oluyor ama deyince ne çok hediye o kadar sevgilinin durumunu belli eder. Bu devirde para önemlidir. Bana kalırsa mantık evliliği yapman en iyisi diyorDaha 23 yasindasiniz ve okuyorsunuz.
Siz de annenizde bu iliskiye fazla anlam yuklememelisiniz bence.
Once okul bitsin. Mesleginizi elinize alin. Ise baslayin. Birkac sene calisin. Sonra hala iliskiniz de devam ediyorsa oturur konusursunuz. Su an dert edecek bir durum yok bence. Olmamali.
+ Olarak 3. Oğlum falan ve bunu hediyeler konusunu olunca ve sevgilimde bunu fark etti annen neden hediye alınca bana böyle yapıyor ama hediye almayınca beni istemiyor diyorDaha şimdiden damat filan hiç hoş değil.
Kendisde fark etmiş bunu,ileride koz olarakta kullanır bunu.+ Olarak 3. Oğlum falan ve bunu hediyeler konusunu olunca ve sevgilimde bunu fark etti annen neden hediye alınca bana böyle yapıyor ama hediye almayınca beni istemiyor diyor
Bence herşeyi anlatmayın annenizeMerhabalar annem ilişkiyi desteklemiyor 2 seneye yakın ilişki var ama yeri geri destekliyor
Örneğin sevgilim bana hediyeler alınca herkese anlatıyor benim damatta kızıma hediyeler aldı der
Ama diyelim sevgilim birkaç ay hediye alamadı çocuğu kötülemeye başlar bu çocuktan olmaz diye
Onun dışında çocuğun arabası neden yok evi neden yok diye olay çıkarır arkadaşlar çocuk 23 yaşında 23 yaşında
Sonra şey der ilerde seni aç bırakır ve ben okuyan birisiyim hani ilerde meslegim olacak diyorum
Yani her şeyi geçtim bana hediye alınca destekliyor ama hediye almayınca bu ilişki olmaz ilerde pişman olursun lafı yapıyor
Daha okul bitmemis fol yok yumurta yok annenizr neden bahsettinizki. Daha evlilik yok zaten irtada ohoo yani. Bu evrede ikinizde ailelere demeyin tanısmayin tanistirmayin yoksa bu sekil sacmaliklar oluyorMerhabalar annem ilişkiyi desteklemiyor 2 seneye yakın ilişki var ama yeri geri destekliyor
Annen hayatında kendi emeğiyle araba almış mı da elin oğlunun gelirini sorguluyor?Onun dışında çocuğun arabası neden yok evi neden yok diye olay çıkarır
Tamemen maddi duruma bakıyor abilerim ve babam bile çoğu sever çocuğu savundular. 23 yaşından insandan araba veya ev beklentisi varBence siz bir şeyleri atlıyorsunuz, sizle iyiykiyken sevgilinizi seviyor sizle kötüyken sevmiyor olabilir. Kimse hediye için bunları yapmaz. Ayrıca geçenlerde ailem sevgilimi istemiyor başlıklı bir konu okuduk, 1-2 hafta sonra o başlık sevgilim kolumu morarttı oldu. Diyeceklerm bu kadar.