Annem ile kv ‘ nin arkamdan konuşmaları

ya sanki oturup çekirdek eşliğinde dedikodu etmişler gibi muamele yapmaya gerek yok. biri birine bişey demiş sadece, bunu büyütecek ne var. çocuk bu yaramaz da olur, sankin de olur yani. bunun dile getirilmesinin nesi sorun oldu ki size?

Iyi de abartılacak ne var bunda çocuklar yaramaz demek arkasından konuşmak dedikodu yapmak mi oluyor kimse ağzını açmasın ozaman bende çok yaramaz bir çocuk gördüğümde bunu dile getiririm yani.

Annenle abinin yaptığı kötü niyetlilik. Kendileri konuşmuyorlar seni de uzaklaştırmak istiyorlar. Bir de kaynanana çocuğu kötüleyerek "sizin çocuğu da bozar, onu evinize sokmayın" demeye getiriyor. Kızlarının arasını açmaya çalışan, evladını yalnızlığa iten bir anne. (hikayeler farklı da olsa) Tıpkı benimki gibi. Ben olsam öyle anneye de abiye de mesafe koyardım. Koydum da zaten. Bugün büyük kızı için bunu yapan yarın senin için de yapar.

Son düzenleme:
Abiye noluyor ben onu anlamadım? Ona ne. Muhabbetlerin içine girmiş bir de akıl vermeler falan.
Valla abin ve annen aynı. Sen farklısın
Kesin ablanla annenin konusmama olayinda da ablan haklıdır.
Hos degil yani kaynananin ağzına laf vermesi bu sekilde. Onlar kuzen. Tabi birlikte kudurcaklar yaramazlik yapacaklar.
Cocugunu en iyi sen tanırsın yani. Bide simdi böyle bik bik cocuk egitimcisi oldular başıma bu büyükler
Annen cok ayıp ediyor bence.. torunu icin boyle konusuyor..
Bir de ben sana hak verdim kim olursa alınır evladin sonucta annen bile olsa sinir olursun

İki tane acayip haylaz yeğenim var. Benimkiler de tersine acayip uslu... Asla uzak tutmadım, tutmam. Dikkat ederim ,hep gözetimim altındadırlar ve sürekli görüşürler,birbirlerini de çok severler. Çocuklarımızı fanus içinde buyutemeyeceğimize göre illa ki yaramaz arkadaşları olacak. Önemli olan büyükler olarak bizim dikkatli olmamız . Annenize , abinize çok sinir oldum,çok cahilce düşünüyorlar.

Abinizde ablanizla konuşmuyorum sanırım. İkiside birden yeğeninizle oglunuzun dolayısıyla ablanizla sizin biraraya gelmenizde rahatsiz gibi geldi bana ve bu hiç hoş değil.

Ben küfür ve birbirine zarar verme gibi birşey yoksa çocukların özellikle kuzenlerin uzak tutulmasını anlamsız görüyorum. Çocuk hareketli olur, masanın üstüne de çıkmak isteyebilir, yaş dönemine göre tuttuğunu atabilir, aşırılık başka birşey. Çocuklar parkta da kreşde de hareketli çocuklarla biraraya geliyor ne yapalım yani eve mi hapsedelim?

Annenizle kayınvalidenizin konuşması üzerinde çok durmayın, ablanız ve yeğeninizle bu sebepten görüşmeyi tabi ki kesmeyin.

Basit bir şeyi neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum. Dert mi arıyorsunuz kendinize.
İki kadın sohbet etmiş.
Çocuk yaramaz olsa ne olur olmasa ne olur.
Anneniz bunu konu etse ne olur etmese ne olur.

Gülün geçin yahu.

Herkes bayılıyor kusur bulmaya. Bir
Allah'ın kulu da kusur örtelim demiyor. Çocuktur bu, azar, yaramazlık yapar, sonra yorulur...
Hepimiz çocuk olduk, hepimiz yaramaz olduk. Nedir yani? Şimdi de büyüdük anne baba olduk.

Ben bıktım bu mükemmelliyetçi isteklerden.

Annenin ablanla arası bozuk ya srninde aranı bozmak istemiş abinide doldurmuş ,anneni bi güzel giydir ,senin kv onun kankası değil ,
Ayrıca yaramaz çocuk iyidir ben ilkokula başkayana kadar tüm sülaleyi bezdirmişim ,1 yaş küçük erkek kardeşim için bu uslu yazık diyorlarmış toparlar zamanla

Ben şunu merak ettim anneniz ve ablanızın arası çok iyi olsaydı anneniz yine bunları söyler miydi? Bence yeğeninizi değilde ablanızı dışlamanız için söylüyor olabilir. Ki iki türlüde annenizin yaptığı çok çok ayıp. Sizi değil resmen 4 yaşındaki torununu çekiştirmiş. Koca koca kadınlar hiç uyanmıyorlar ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…