Cocukları yanyana getirdıgım ıcın bana laf soyluyorlar o sebebten canım sıkıldı. Yaramaz dıye yanyana getırmemelımıyım ?Bir sey yapmam
Ay neden insanlar bu derece alingan anlayamiyorum. Anneniz sanki kufretmis,namussuz ahlaksiz demis gibi oturup bir de dusunuyorsunuz canim skildi diyorsunuz. Gercekten bir sey yok bunda.
sürekli bizde değil. Ben oglumla park veya oyun alanlarına gıttıgım zaman ablamıda cagırıyorum veya o benı cagırıyor. Bırlıkte goturuyoruz cocukları. Arada da evde yanyana gelıyoruz derken cogunlukla gorusuyoruz.ben arayıp ne kendi anneme ne kv bişiy demezdim..
Ama yegeninizin neden sürekli sizde oldugunu anlayamadım.. tamam yegeniniz seversinz de niye sürekli sizde..
çocuk baskasındam gördugunu yapar çocuk bu ... ve bence de gitgite benzeyecektır..
Biliyorum da Ne yapmak lazım baha üzüldum yanı. Sanki bu cocuklar elin cocukları da böyle rahatlıkla konusuyorlarAnnenızın konusması yanlıs, kayınvalıdenın esınıze sıkayet etmesı yanlıs hepsı komple yanlıs
Merhaba arkadaşlar.
Benim iki yaşında bir oğlum var , ablamında 4 yaşında bir oğlu var.
Ablamn çocugu nedendir bilmiyorum biraz fazla yaramaz. Masalara çıkar , dur , yapma , etme desekde dinlemez. Oyuncaklarını bazen yerlere vurur kırar. Bazen eline gecenı fırlatıp atar. Koltukların tepesınde gezer vb..
Ben yegenımın bu davranıslarını sıkıntı yapmamıstım , benım oglumda ondan gordugunu yaparmı dıye dusunmuyordum. Yanı yegenım yaramaz dıye onu dıslamadım. Dıslamamda cocuk sonucta, oglumdan ayırmadım. Parktı , oyun yerlerıydı cogunlukla bırlıkte gıttık. Sıkıntım şu hanımlar , annem ablamla görüşmüyor uzun zamandır araları bozuk. Ve annem ile kv telefonda konusurken annem kv ye demiş ki ; x ‘ in cocuguda aynı ablasının cocuklarına benzemıs. Cok yaramaz vb konusmus. Kv de esıme soylemıs. Cocuk masalaramı cıkıyor koltuklaramı cıkıyor annesı boyle dıyor demıs. Esımde cocuk sonucta yaramazlıgı oluyor ama oyle degıl demıs gecıstırmıs. Ama benım canım cok sıkıldı. Yanı gorunende yanyana geldıklerınde oglum evet yeğenımden gordugunu yapmaya basladı. Ama yegenım yokken oyle davranmıyor. Sözumuzu dınlıyor. Suan tabıykı benım oglumunda yaramazlıkları oluyor ama yegenım gıbı degıl. Olsa dahi annemle kv nın cocugumun arkasından böyle konusması dogrumu? Abimde dıyor cocugunu yanyana getırme aynı onun gibi olur hareketlerı dıye , ben hatamı yapıyorum yeğenımı dışlamadıgım ıcın? Ayrıca aılemın boyle konusması cok zoruma gıttı. Öyle dahi olsa cocuklar ıkısıde aynı yaramaslıkda dahi olsa neden bunun dedıkodusunu yapıyorlar , onlar daha çocuk. Dedikodu malzemesi olacak şeymi bu ayıp değilmi. İçimi dökmek istedim arkadaslar. Sımdı annemle kv yı arayıp kızsam durduk yere inkar edecekler canımı sıkacaklar o yuzden bılmemezlıkten gelıyorum suan . Cokda üzüldüğüm için yapılan yorumlara içimi dökmeye geldim. Siz olsanız ne yaparsınız ?
Merhaba arkadaşlar.
Ablamn çocugu nedendir bilmiyorum biraz fazla yaramaz. Masalara çıkar , dur , yapma , etme desekde dinlemez. Oyuncaklarını bazen yerlere vurur kırar. Bazen eline gecenı fırlatıp atar. Koltukların tepesınde gezer vb..
Ben yegenımın bu davranıslarını sıkıntı yapmamıstım , benım oglumda ondan gordugunu yaparmı dıye dusunmuyordum. Yanı yegenım yaramaz dıye onu dıslamadım. Dıslamamda cocuk sonucta, oglumdan ayırmadım. Parktı , oyun yerlerıydı cogunlukla bırlıkte gıttık. Sıkıntım şu hanımlar , annem ablamla görüşmüyor uzun zamandır araları bozuk. Ve annem ile kv telefonda konusurken annem kv ye demiş ki ; x ‘ in cocuguda aynı ablasının cocuklarına benzemıs. Cok yaramaz vb konusmus. Kv de esıme soylemıs. Cocuk masalaramı cıkıyor koltuklaramı cıkıyor annesı boyle dıyor demıs. Esımde cocuk sonucta yaramazlıgı oluyor ama oyle degıl demıs gecıstırmıs. Ama benım canım cok sıkıldı. Yanı gorunende yanyana geldıklerınde oglum evet yeğenımden gordugunu yapmaya basladı. Ama yegenım yokken oyle davranmıyor. Sözumuzu dınlıyor. Suan tabıykı benım oglumunda yaramazlıkları oluyor ama yegenım gıbı degıl. Olsa dahi annemle kv nın cocugumun arkasından böyle konusması dogrumu? Abimde dıyor cocugunu yanyana getırme aynı onun gibi olur hareketlerı dıye , ben hatamı yapıyorum yeğenımı dışlamadıgım ıcın? Ayrıca aılemın boyle konusması cok zoruma gıttı. Öyle dahi olsa cocuklar ıkısıde aynı yaramaslıkda dahi olsa neden bunun dedıkodusunu yapıyorlar , onlar daha çocuk. Dedikodu malzemesi olacak şeymi bu ayıp değilmi. İçimi dökmek istedim arkadaslar. Sımdı annemle kv yı arayıp kızsam durduk yere inkar edecekler canımı sıkacaklar o yuzden bılmemezlıkten gelıyorum suan . Cokda üzüldüğüm için yapılan yorumlara içimi dökmeye geldim. Siz olsanız ne yaparsınız ?
yaa tabi yanyana getırın de sıksık yapmayın bnu.. yani ne kadar ablamn abimn çocugu da olsa tamam yegenm tamam birlikte oynasınlar ama ben sıksık yapmazıdm meselaa.. parkta gözumn önnde baska arkadaslklarda edinsin..Cocukları yanyana getirdıgım ıcın bana laf soyluyorlar o sebebten canım sıkıldı. Yaramaz dıye yanyana getırmemelımıyım ?
sürekli bizde değil. Ben oglumla park veya oyun alanlarına gıttıgım zaman ablamıda cagırıyorum veya o benı cagırıyor. Bırlıkte goturuyoruz cocukları. Arada da evde yanyana gelıyoruz derken cogunlukla gorusuyoruz.
Çok güzel izah etmişsiniz gerçekten teşekkür ederim. Şimdi bu cahilliğe siz olsanız tepki verırmısınız ?küçücük çocukların arkasından dedikodu etmek bariz cehalet göstergesidir. 4 yaşındaki çocuk da aklı başında sayılmaz 2 yaşındaki çocuk da. bu çocuklar kreşe/okula gitmeyecekler mi? ortamlara karışmayacaklar mı? bi örnek alacağı çocuk yeğeniniz mi sanki? bu nasıl bi çirkin davranış o çocuk yaramaz çocuğunla görüştürme diye ben sinir oldum gerçekten. el kadar sabi bunlar. kimi yaramaz kimi sakin. onların da karakterleri var.
benim de 4,5 yaşında oğlum var. 2 sene önce kreşe başlayana kadar efendi uslu çocuktu. kreşte her gün birinden bir şey görüyor, yüksek ihtimal diğer çocuklar da benimkinden bir şeyler görüyor kudurup geliyorlar. şimdi ben kreşteki çocukları ele aleme çekiştireyim mi nedir yani?
cehalet kesinlikle. annene çok ayıp kaldı ki görüşmese bile kızı ve torunu onun canı ne demek çekiştirmek.
Tek de götürüyorum parklara başka cocuklarla da oynuyor oturdugum semtte ama haftada uc gun tek gıdıyorsak ıkı gun ablamla vakıt gecırıyorım. O düzeyde yaniyaa tabi yanyana getırın de sıksık yapmayın bnu.. yani ne kadar ablamn abimn çocugu da olsa tamam yegenm tamam birlikte oynasınlar ama ben sıksık yapmazıdm meselaa.. parkta gözumn önnde baska arkadaslklarda edinsin..
Abinizden akil fişkirmis resmen nasil dayi anlayamadim bazen bizimkielrde konusur amabz cocugumuzn yaptklarini gulerek eglenerek anariz bu denli hareketli olmasini bz seviyoruz bu sekilde konusulir. Ayrica kv niz bunu neden esinize bu sekilde soyleme geregi duymus ki bunda ne var belki eglenerek andi anane sonucta nasil br ilisknz var blmiuorm ama iyi nyetle soylenmis olablrMerhaba arkadaşlar.
haftada 1 yeter ablayla ... yaa kbakmayın ben her 2 tarafa da uzak olma kafasındayım yani bu durumu savunuyorum..Tek de götürüyorum parklara başka cocuklarla da oynuyor oturdugum semtte ama haftada uc gun tek gıdıyorsak ıkı gun ablamla vakıt gecırıyorım. O düzeyde yani
Çok güzel izah etmişsiniz gerçekten teşekkür ederim. Şimdi bu cahilliğe siz olsanız tepki verırmısınız ?
Anneniz rahatsiz oluyorsa yegeninizle cocugunuzu kendi evinizde bir araya getirirsiniz. O zaman iciniz rahat ederCocukları yanyana getirdıgım ıcın bana laf soyluyorlar o sebebten canım sıkıldı. Yaramaz dıye yanyana getırmemelımıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?