- 1 Haziran 2021
- 68
- 186
-
- Konu Sahibi cosmicgirl
Teşekkürler desteğiniz için. Annem aslında kötü bir anne değil hatta birçok anneye ve kendi annesine göre iyi bir anne ama çocukken yaşadıkları mı desem sonradan yaşadıkları mı desem onu böyle yaptı. Yaşadığımız sıkıntılar maddi zorluklar da canını sıkıyor anlıyorum onu ama ben de aynı şeyleri yaşıyorum beraber yaşıyoruz ben yanındayım genelde beni severken, desteklerken, kendince onun gibi olmadığım için bana söylenmesi ve birden bire kötü evlat olmam ki belki de bunu içten söylemiyordur, ama sonuçta söylüyor ve ben duyuyorum bu beni mahvediyor. Evden hiç çıkamıyoruz o sağlığı sebebiyle ben de ekonomik sebeplerden. Ve sanırım hayata olan sinirinden böyle yapıyor ama biraz da beni anlasın istiyorum. Psikolog devlette var mı bilmiyorum ama en sonunda gideceğim çünkü dayanamıyorummerhaba lütfen kendinizi rahat hissedebileceğiniz aktiviteler yapın. kurslara falan gidin mesela. sürekli evde duruyorsanız insanın gerçekten psikolojisi bozulabiliyor. aynı durumu annem de annesiyle yaşıyor inanın. ananemin oğlu eşini aldatıyor, her türlü pisliği yapıyor, kumar desen var ve hiçbir faydası yokken zararı çok ama her zaman annesinin yanına yardımcı olmak için giden, yemek yapıp götüren, temizlğini yapan, hastanelere götüren ve onu düşünen anneme sürekli laf ediyor. annem mesela ona yeni bir gömlek alıyor ama annanem ben bunu giymem al götür falan diyor asla hiçbr şeyi beğenmez. yaptığı yemekleri de beğenmiyor. geçen anneme bu zamana kadar ne çektiysem senden çektim dedi. bazen insanın gözü asıl görmesi gerekeni görmüyor diye düşünüyorum. bir arkadaşım da aynı şeyi yaşıyor. annesine her türlü yardımı yapıyor ama annesi ona asla yardımcı olmayan ve onu düşünmeyen kardeşini daha çok seviyor ve bunu belli ediyor. bazı kişiler anne olmamalı işte ama yapacak bir şey yok. umarım hep mutlu olursunuz. dertleşecek kimseniz yoksa en azından psikoloğa gidip anlatabilirsiniz. arkadaşım ve annem öyle yapıyor
Anneniz sizi manipüle etmek için böyle söylüyor ve başarılı da olmuş gibi.Annem söylendiğinde biraz cevap versem hemen sen dışarıda kendini savunma bana savunuyorsun, tamam ben kötüyüm Allah belamı versin ağzımı açmaz olaydım filan diyor.
ben de size katılıyorum anneniz aslında bir anlık sinirle o cümleleri kuruyor muhtemelen hiçbirini isteyerek söylemiyordur çünkü aynısını annanem için de düşünüyorum kendisi dünyadaki en iyi insanlardan biridir aslında ama en iyi davranmaları gerektikleri kişiye böyle davranmaları da psikolojik bir durum sanırımTeşekkürler desteğiniz için. Annem aslında kötü bir anne değil hatta birçok anneye ve kendi annesine göre iyi bir anne ama çocukken yaşadıkları mı desem sonradan yaşadıkları mı desem onu böyle yaptı. Yaşadığımız sıkıntılar maddi zorluklar da canını sıkıyor anlıyorum onu ama ben de aynı şeyleri yaşıyorum beraber yaşıyoruz ben yanındayım genelde beni severken, desteklerken, kendince onun gibi olmadığım için bana söylenmesi ve birden bire kötü evlat olmam ki belki de bunu içten söylemiyordur, ama sonuçta söylüyor ve ben duyuyorum bu beni mahvediyor. Evden hiç çıkamıyoruz o sağlığı sebebiyle ben de ekonomik sebeplerden. Ve sanırım hayata olan sinirinden böyle yapıyor ama biraz da beni anlasın istiyorum. Psikolog devlette var mı bilmiyorum ama en sonunda gideceğim çünkü dayanamıyorum
Sen kendini okadar. Germissinki. Anadır ama. Seni çok üzüyor benim iki kızım bir oğlum var diğerleri evde değil bir kız kaldı yanımda kızım evli İzmir'de bir oğlu var oğlum gardiyan oldu İstanbul'da bikizim var yanımda baştan öteki kız gibi davranacak zannettim yapmak istemiyor yapmiyom derdi yani işi şimdi ne görürse kar ben zorlamam canı isterse iş görür istemesse görmez sanada ailenede sağlık dilerimmerhaba lütfen kendinizi rahat hissedebileceğiniz aktiviteler yapın. kurslara falan gidin mesela. sürekli evde duruyorsanız insanın gerçekten psikolojisi bozulabiliyor. aynı durumu annem de annesiyle yaşıyor inanın. ananemin oğlu eşini aldatıyor, her türlü pisliği yapıyor, kumar desen var ve hiçbir faydası yokken zararı çok ama her zaman annesinin yanına yardımcı olmak için giden, yemek yapıp götüren, temizlğini yapan, hastanelere götüren ve onu düşünen anneme sürekli laf ediyor. annem mesela ona yeni bir gömlek alıyor ama annanem ben bunu giymem al götür falan diyor asla hiçbr şeyi beğenmez. yaptığı yemekleri de beğenmiyor. geçen anneme bu zamana kadar ne çektiysem senden çektim dedi. bazen insanın gözü asıl görmesi gerekeni görmüyor diye düşünüyorum. bir arkadaşım da aynı şeyi yaşıyor. annesine her türlü yardımı yapıyor ama annesi ona asla yardımcı olmayan ve onu düşünmeyen kardeşini daha çok seviyor ve bunu belli ediyor. bazı kişiler anne olmamalı işte ama yapacak bir şey yok. umarım hep mutlu olursunuz. dertleşecek kimseniz yoksa en azından psikoloğa gidip anlatabilirsiniz. arkadaşım ve annem öyle yapıyor
Aynen senım hayatın gidiyor bır bakmış sın yas 40 zaman cabuk gecıyorBence tekrardan bir işe girin,evi otel olarak kullanın. İşte çok yorulduğunuz için bunları düşünecek zamanınız kalmaz zaten devrilir yatarsınız. Evde kaldıkça kafanızda kuruyorsunuz. Bir işe girin,sosyalleşin belki orada biriyle tanışırsınız. 4 duvar arasında ne kariyer olur ne evlilik olur ne arkadaş olur. Hayat akmaya devam ediyor.Ne yapın edin iş,kurs bahanesiyle o evden çıkın. En güzel yıllarınız heba oluyor