çok kez konuşmaya çalıştım. ama anlamak istemiyor. hep kendi istediklerinin olmasını istiyor. ağlaya ağlaya ona bir şey anlatmaya çalıştığımda bile hakaret edip kızmaktan başka bir şey yapmamıştı.Alıp karşınıza oturtsanız, bunları bize anlattığınız gibi ona anlatsanız. Sonuç olarak o da bir insan. Belki de bunların farkında değildir.
evet, liseye gidiyorum, 16 yaşındayımAnnenizin üslubunu hiç beğenmedim. Okuyor musunuz
Bu yaşlarda anne kız çatışması çok oluyor. Biraz sabırlı davran üniversite sınavına şimdiden çalışmaya başla. Kendine güzel bir gelecek hazırladığında istediğin yere gidebilirsin.evet, liseye gidiyorum, 16 yaşındayım
oyy çok küçükmüşsün daha. anneniz aslında içten içe senin yaptıklarını onaylıyor ve yaptıkların hoşuna gidiyor ama bazı insanlar memnuniyetsizdir, hep eleştirme odaklıdır. yetiştiği aile ortamında pozitif hisler olmadığından onlara yabancıdır ve durmadan bir kaos ve negatiflik yaratma peşindedir. ailelerin çoğundaki kavgacılığın, toksikliğin, evlat beğenmemenin sebebi bu. beyin alışık olduğunu arıyor. seninle hiç ilgisi yok. kendine de bunu sürekli hatırlar olur mu? aslında annenin derdi seninle değil. sana yansıtıyor ama kavga ettiği sen değilsin. çocuklar aileleri için çok ama çok tetikleyici oluyorlar bilinçaltı açısından. bunların hiçbiri senin eksikliğinden, senden kaynaklı değil. sen yanlış ya da eksik bir şey yaptığın için değil. sana verebileceğim tek nasihat kendini suçlama, içinde özgüvenini düşürme ve anneni memnun etmek için kendinden ödün verme. benim çocuklarıma bile vereceğim nasihat bu ileride.evet, liseye gidiyorum, 16 yaşındayım
dedikleriniz beni bir nebze de olsa rahatlattı, teşekkürleroyy çok küçükmüşsün daha. anneniz aslında içten içe senin yaptıklarını onaylıyor ve yaptıkların hoşuna gidiyor ama bazı insanlar memnuniyetsizdir, hep eleştirme odaklıdır. yetiştiği aile ortamında pozitif hisler olmadığından onlara yabancıdır ve durmadan bir kaos ve negatiflik yaratma peşindedir. ailelerin çoğundaki kavgacılığın, toksikliğin, evlat beğenmemenin sebebi bu. beyin alışık olduğunu arıyor. seninle hiç ilgisi yok. kendine de bunu sürekli hatırlar olur mu? aslında annenin derdi seninle değil. sana yansıtıyor ama kavga ettiği sen değilsin. çocuklar aileleri için çok ama çok tetikleyici oluyorlar bilinçaltı açısından. bunların hiçbiri senin eksikliğinden, senden kaynaklı değil. sen yanlış ya da eksik bir şey yaptığın için değil. sana verebileceğim tek nasihat kendini suçlama, içinde özgüvenini düşürme ve anneni memnun etmek için kendinden ödün verme. benim çocuklarıma bile vereceğim nasihat bu ileride.
öyle yapacağım, teşekkürlerBu yaşlarda anne kız çatışması çok oluyor. Biraz sabırlı davran üniversite sınavına şimdiden çalışmaya başla. Kendine güzel bir gelecek hazırladığında istediğin yere gidebilirsin.
Ne güzel bir kalbiniz var.oyy çok küçükmüşsün daha. anneniz aslında içten içe senin yaptıklarını onaylıyor ve yaptıkların hoşuna gidiyor ama bazı insanlar memnuniyetsizdir, hep eleştirme odaklıdır. yetiştiği aile ortamında pozitif hisler olmadığından onlara yabancıdır ve durmadan bir kaos ve negatiflik yaratma peşindedir. ailelerin çoğundaki kavgacılığın, toksikliğin, evlat beğenmemenin sebebi bu. beyin alışık olduğunu arıyor. seninle hiç ilgisi yok. kendine de bunu sürekli hatırlar olur mu? aslında annenin derdi seninle değil. sana yansıtıyor ama kavga ettiği sen değilsin. çocuklar aileleri için çok ama çok tetikleyici oluyorlar bilinçaltı açısından. bunların hiçbiri senin eksikliğinden, senden kaynaklı değil. sen yanlış ya da eksik bir şey yaptığın için değil. sana verebileceğim tek nasihat kendini suçlama, içinde özgüvenini düşürme ve anneni memnun etmek için kendinden ödün verme. benim çocuklarıma bile vereceğim nasihat bu ileride.
Öncelikle yaşıtlarınızın gezmesi, sevgilisinin olması kadar normal bir durum yok. 22 yaşında olduğunuzu yazmışsınız bu yüzden diyorum bunu. Ben bu tarz konulara yapacak bir şey yok gibi görüyorum çünkü çoğu anne böyle o yüzden ekonomik özgürlüğünüzü elinize almak için çabalayın annenizle konuşsanız da düzelmez.yaşıtlarım sabah akşam geziyor sevgili yapıyor
Pardon 16 yazmışsınız üstteki yorumlara. o zaman güzelce derslerini çalışıp iyi bir üniversitede iyi bir bölüm kazanmaya bak kendi hayatının ipleri senin elinde olsunÖncelikle yaşıtlarınızın gezmesi, sevgilisinin olması kadar normal bir durum yok. 22 yaşında olduğunuzu yazmışsınız bu yüzden diyorum bunu. Ben bu tarz konulara yapacak bir şey yok gibi görüyorum çünkü çoğu anne böyle o yüzden ekonomik özgürlüğünüzü elinize almak için çabalayın annenizle konuşsanız da düzelmez.
evet, sanırım öyleÇok genç anne olan kadınlarda kendini çocuğuyla kıyaslama durumu oluyor. Benim kadar iş yapsın, ben gezmiyorum o da gezmesin gibi gibi. İçten içe bir yarış, içten içe bir kıskanma. Hem hükmetme isteği, hem denk görme.
Öyle olabilir mi?
Derslerine sarıl , eğitimin sağlam olsun. Paran ve maddi gücün yerine geldiğinde ve sen de büyüdüğünde herkes yerini bilmeyi öğrenecektir.evet, liseye gidiyorum, 16 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?