Annem hep mağdur

Benim annemde böyle bitmeyen depresyon şimdi başka şeylerde başladı çok seviyorum üzülüyorum da eskisi kadar üzülmüyorum ama ..bununla yaşamayı seviyor ne doktor ne ilaç zorlada versek ikna edemedik ben bildim bileli sever dert yanmayı arabesk olmayı herşeye ağlamayı kapı gicirdar ağlar öyle yani....Elimden geleni yapsamda benden bu kadar diye biryere geldim ben yetişemiyorum artık böyle tamamladı hayatının 4/3 ünü herşeyin boş sorunlu kötü tarafını görüyor sadece zamanla hani evlat kıymeti bilmeye başladı diyorum sadece ama ablamla yaşıyor ona terör estiriyor böyle böyle idare ediyoruz ben çözemedim havlu attım siz cozebilirseniz banada yazın bizde doktor doktor gezdik

Epilepsi için ilaç kullanıyor mu? Acaba onlar mı yan etki yaptı?

Anladım, o zaman hiçbirinizin yapabileceği bir şey yok komşularıyla görüşmemesini sizlere bağlıyor ama sizinle alakası yok, bunu sizin üzerinize yıkarak kolaya kaçıyor bence, kendisine seçtiği hayat tarzı bu, birileriyle görüşürse görüştüğü kişilerle gelip gitmek zorundalar, anneniz kimse bana dokunmasın ben kafama göre takılayım diyenlerden, bir yandan da sizlere saçımı süpürge ettim, sizin için her şeyi yaptım, gezmedim tozmadım hayatımı size adadım deyip seçtiği yaşam şeklini sanki sizin için kendisini feda etmiş gibi lanse ederek vicdan yaptıranlardan, böyle insanlarla bir arada olmak çok zor, sizin anneniz, onu seviyor ve bu haline üzülüyorsunuz o yüzden siz annenizi idare edebilirsiniz ama başkaları idare etmek istemez.

Epilepsi için ilaç kullanıyor mu? Acaba onlar mı yan etki yaptı?
Maalesef kullanıyor. 250 mg ile başlamıştık o zamanlar iyiydi şimdi epixx 1000 mg kullanıyor günde 2 hap. Üstüne psikiyatrinin verdiği ilacı da kullanıyor. O kadar üzülüyorum ki gençken çok neşeli,güzel bir kadındı hâlâ güzel bir kadın ama son 5 senedir falan bize kök söktürüyor. Evde sürekli zorbalık görüyoruz babam da hasta diye üstüne düşmüyor, tartışmamak için hiç cevap vermiyor. İlaç asabiyet yapıyor ama ilacı doktor kesemiyor çünkü kesince veya o gün ilacını içmediyse direkt nöbet geçiriyor el mecbur kullanıyor.

Nörologla bunu bir paylaşsanız? Nöbetine iyi gelen ilacı değiştiremez belki ama yanına bir de antidepresan verebilir.

Kadin major depresyon tanisi almis, siz hala sanki boş boş sadece söyleniyormuş gibi davraniyorsunuz. Ona tedavi icin de böyle yaklasiyorsaniz tabi ki gitmez.

Anneniz dönemindeki insanların birçoğu böyle depresif ve kurban psikolojisinde. Yetiştikleri aile ve de kültürlerinin bir parçası çilekeş kadın olmak , benim ailemde de var böyle, yapacak bisey yok siz sürekli bu konuları konuştukça enerjiniz düşecek yerlerde gezecek, o yüzden fazla dinlemeyin çok haklısın değin geçin, 70 80 90 lılarin birçoğu böyle maalesef ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…