Benim annem de dertlenmeyi çok sever. Ne zaman güzel bir yemek yiyecek olsak acaba oğlum orada ne yiyor diyor? Erkek kardeşim şehir dışında okuyor,yazları da Kıbrıs'ta çalışıyor. Kadın sanki oğlu Yemen Cephesinde savaşıyor ve ekmek reis gibi kuru ekmek yiyor sanıyor. Halbuki kardeşim baya boğazına düşkün bir tip, zaten Gastronomi okuyor gayet de yemek yapıyor. Bunları annem bir türlü anlamıyor. Ben onun asker olmasını istiyordum gitti aşçı oldu patates doğruyacak diyor
Bu arada kardeşim MSÜ sınavlarını,mülakatı falan geçti. Sağlık muayenesinde doğuştan spina bifidası var diye elendi. Çocuk buna ne yapabilir yani? Yiyecek içecek Öğretmeni olarak atanabiliyor,puanları da çok yüksek değil. Otellerde de iyi para kazanıyor ama annem beğenmiyor. Bana da bazen ola ola Öğretmen oldun, okudun da ne oldun diyor? Gelip komşunun liseden sonra hemen kocaya kaçan kızlarını falan övüyor. Önceden böyle değildi. Epilepsiyle birlikte iyice şiddetlendi. Psikiyatrist bir ilaç yazdı şükür biraz azaldı. Kesinlikle ilaç kullanması lazım.