Gercekten zor bi durum Allah kimseye yasatmasin, ama buda senin sinavin diye dusun ve ders al boyle bir anneden, en azindan cocuk nasil yetistirilMEZ biliyorsun ve bunu kendi cocuklarina uygulamazsin.
Canim, birak annen soylensin, yanina da gelmesin, birak kendi evinde kalsin zaten sana bir hayri dokunmuyor.
Birak ucuncu kisiler ne derse desin, sen ve esin kendi kararlariniz dogrultusunda hareket edin. 3cu kisiler araya girince o evlilikten bir hayir gelmez.
Yaw he he de gec Kendi fikrine sahip cik ki cocuklarin ileride kendi fikrine sahip ozguvenli bireyler olsunlar
bu onlarin hayatini her alanda etkiler
ayrica egitim konusunda; ogrenmenin yasi yok!
Hepimizin ayri ayri dertleri var, ve dert hic bitmiyor, biri biterse oburu basliyor .
Ben okudum diploma sahibiyim, daha yuksek okumak istedim ama evlendikten sonra iki cocugumuz oldu pes pese ve, esimde bende cok yogun bir hayatimiz var ama hayallerimi yarida birakmadim, ve mesleki acidan kendimi gelistirmek icin kursa yazildim ve acik ogretimden yuksek okuyorum. hayatta hic bir sey icin gec degil. yeterki iste :)
Allah
Tavsiye için teşekkürler mutlaka bakacam yazarîn adini çok duymustumSeveni kadar sevmeyeni de olan bir pedagog var,ben şahsen hayranıyım bana çok çok çok faydası oluyor. Tam da sorununuzla alakalı bir kitabı çıkacak,bayramdan sonra. Ben de alacağım. Adem Günes 'Bırak ve Rahatla'. Internette bir araştır istersen