- 3 Ağustos 2012
- 5.189
- 15.053
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ya o değilde sürtünme olayında 3 kat prezervatif nedir yahu.
İyi adamın büllüğü gangren olup elinizde kalmamış…
Uzun zaman kk ya girmedim… Bi girdim, bu nedir arkadaş, deli deli olaylar yaklaşımlar…
Kahkaha attimHayvanlar korunmuyor yalnız
Üç mü boğumactigi yuvarlak bogum sayisini kat olarak saymistir belki.
Evet orası öyle size katılıyorum ama diğer üyelerin de ortada bi bebek varken dalga geçer yorumları bana garip geldi. Bebeğe çok üzüldümHerkes ezmeye çalışıyor diye üzülüyordum bu üyeye, insanları aşağılar olmuş. Yazık. Hamile bir kadına “anne olmayın” deme haddini kendinde buluyor tek derdi erkek olan biri olarak.
Üç kat kondom varmış. Çift kat bile değil.Hayvan gibi nasıl korunuyorsunuz ?
Misal doğum kontrol haplarini kutusuyla mi yutuyorsunuz ?
Spiralin boyunu mu uzatiyorsunuz ?
İmplantlar,bantlar.. Bunlar çift çift mi kullaniliyor ?
sırf maddi imkansızlık yüzünden doğacak bir cana da kıyılmaz
Belki hapi fitil gibi kullanip kondomu da yutuyordurHayvan gibi nasıl korunuyorsunuz ?
Misal doğum kontrol haplarini kutusuyla mi yutuyorsunuz ?
Spiralin boyunu mu uzatiyorsunuz ?
İmplantlar,bantlar.. Bunlar çift çift mi kullaniliyor ?
Bulur bulmaz dedim, yaz stajını bile yaz ortasında bulmaya çalışıyorsun ondandır, sen hep böyle yatacak mısın?işmi var 1 aydır arıyorum tek bir yerden geri dönüş alamadım.
Aaaa sizin de işiniz gücünüz seks korunma.yeter ama hep bana mı tepki gelecekBişey sorucam ne zaman seviştin de korundun, yoksa bir şey mi kaçırdım üzümlü kekim?
Benim işim gücüm seks korunma neyse ki, tecavüzü normalleştirme, olmadığın gibi görünüp olduğu gibi görünme cesareti gösterenleri kıskanıp yuhalamak ahlak bekçiliği yapmak değil en azından.Aaaa sizin de işiniz gücünüz seks korunma.yeter ama hep bana mı tepki gelecek
Şiişst ses etme boşver,çıldırtmak için yapıyorBenim işim gücüm seks korunma neyse ki, tecavüzü normalleştirme, olmadığın gibi görünüp olduğu gibi görünme cesareti gösterenleri kıskanıp yuhalamak ahlak bekçiliği yapmak değil en azından.
Kafalar bi dünya yine ya, bunların çayına ne koyuyorlar şu sıra çok ilginç.Şiişst ses etme boşver,çıldırtmak için yapıyor.
Onun kalitesine ve seviyesine çıkamayız bizKafalar bi dünya yine ya, bunların çayına ne koyuyorlar şu sıra çok ilginç.
Yeter be.şurada keyifli keyifli birşeyler yazıyoruz.pişman ediyorsunuz insanı.bıktım valla.iki dakika rahat. durun.ben bu kadar takmıyorum ne yazdiğimi.Benim işim gücüm seks korunma neyse ki, tecavüzü normalleştirme, olmadığın gibi görünüp olduğu gibi görünme cesareti gösterenleri kıskanıp yuhalamak ahlak bekçiliği yapmak değil en azından.
İyi de sen bana yazdın ilk önce. Bunu demesi gereken benim. İyi misin sen?Yeter be.şurada keyifli keyifli birşeyler yazıyoruz.pişman ediyorsunuz insanı.bıktım valla.iki dakika rahat. durun.ben bu kadar takmıyorum ne yazdiğimi.
Benim eleştirdiğim mesajını yazdığı kişi hiç de dalga geçmemişti, kendisi de 30 yaş üzeri bir anne adayıydı ve down riski var diyemeyiz hemen gibi aslında bebeğin yaşamasına yönelik bir mesaj yazmıştı. Ama sanırım Vanessa ailesinin ilgisi bölünür diye de çıldırmış olacak ki kadına resmen saldırıp “anne olmayın” dedi.Evet orası öyle size katılıyorum ama diğer üyelerin de ortada bi bebek varken dalga geçer yorumları bana garip geldi. Bebeğe çok üzüldüm
insanda istek kalıyor mu o yaşlarda.benim şimdiden yüzde 60, 70 azaldı isteğim.38 yaşı çok geç bir yaş değil,siz niye endişeleniyorsunuz bırakın anneniz endişelensiz,
Bir de siz anne babanızım sevişmesinden de rahatsızdınız di mi? 38 yaşındaki bir kadın niçin sevişmesin ki ?
Bence bir kova mısırıyla oturmuş bizimle kafa bulmaya çalışıyor,inşallah öyledir ya,gerçekse yazık etrafındaki insanlara.İyi de sen bana yazdın ilk önce. Bunu demesi gereken benim. İyi misin sen?