Annem Hamileymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes ezmeye çalışıyor diye üzülüyordum bu üyeye, insanları aşağılar olmuş. Yazık. Hamile bir kadına “anne olmayın” deme haddini kendinde buluyor tek derdi erkek olan biri olarak.
Evet orası öyle size katılıyorum ama diğer üyelerin de ortada bi bebek varken dalga geçer yorumları bana garip geldi. Bebeğe çok üzüldüm

Aaaa sizin de işiniz gücünüz seks korunma.yeter ama hep bana mı tepki gelecek
Benim işim gücüm seks korunma neyse ki, tecavüzü normalleştirme, olmadığın gibi görünüp olduğu gibi görünme cesareti gösterenleri kıskanıp yuhalamak ahlak bekçiliği yapmak değil en azından.

40-45 yaşında kadınlar doğum yapıyorlar sevgili konu sahibi abartmayın sma gibi taşıyıcılık varsa bunu doktoruyla konuşması gerek annenin

Yeter be.şurada keyifli keyifli birşeyler yazıyoruz.pişman ediyorsunuz insanı.bıktım valla.iki dakika rahat. durun.ben bu kadar takmıyorum ne yazdiğimi.

Yeter be.şurada keyifli keyifli birşeyler yazıyoruz.pişman ediyorsunuz insanı.bıktım valla.iki dakika rahat. durun.ben bu kadar takmıyorum ne yazdiğimi.
İyi de sen bana yazdın ilk önce. Bunu demesi gereken benim. İyi misin sen?

Evet orası öyle size katılıyorum ama diğer üyelerin de ortada bi bebek varken dalga geçer yorumları bana garip geldi. Bebeğe çok üzüldüm
Benim eleştirdiğim mesajını yazdığı kişi hiç de dalga geçmemişti, kendisi de 30 yaş üzeri bir anne adayıydı ve down riski var diyemeyiz hemen gibi aslında bebeğin yaşamasına yönelik bir mesaj yazmıştı. Ama sanırım Vanessa ailesinin ilgisi bölünür diye de çıldırmış olacak ki kadına resmen saldırıp “anne olmayın” dedi.

insanda istek kalıyor mu o yaşlarda.benim şimdiden yüzde 60, 70 azaldı isteğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…