- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Bilerek yapıyor eğleniyor insanları kışkırtıp. Midem bulanıyor saçma sapan yorumlarınaVe beklenen açıklama geldi
Yine feriha yine seks hayatı dünde yazdım herkes senin nasıl seviştiğini bilmek zorunda değil
Her konuya illaki seks hayatını yazmak zorunda değilsin
Bunca tepki alıyorsun milletten bir geri adım at yahu
Bi kezde konuyla ilgili birşey yaz
Şaşırt bizi
Siz gerçekten normal değilsiniz.38 yaşında kendisi çalışıyor ve bugün öğrendim şok oldum.
o da çok üzgün aldırmak istiyor.
ailem 2 asgari ücretle geçiniyor eğer annem işten çıkarsa mahvoluruz zaten odamızda yer yok doğru düzgün ona beşik koyacak yer bile yok.
neyse biz ne yapacağız bundan sonra
hayır çocuk hasta doğar diye de korkuyorum biliyorsunuz benim genetik hastalığım var üstelik annemin yaşı yüzünden down sendromu vs riski de var.
biz en ufak bir temasta hayvan gibi korunurken koca koca insanların işini şansa bırakmasını anlamıyorum.
Hiç umursamıyor bile aynen aynenBilerek yapıyor eğleniyor insanları kışkırtıp. Midem bulanıyor saçma sapan yorumlarına
Kıyamam çabuk çöktün desene...Ben yaşlı demedim ki.benim isteğim azaldı dedim.20 yaşla aramda dağlar kadar fark var.
vanessacım aldır veya aldırma demek benim haddime değil . işin vicdani yönü de bireylerin kendisini bağlar. ancak bildiğin üzere 10 hafta yasal sınır var, anne ve baban birlikte düşünüp kendileri için en doğru kararı alacaklardır. aldır aldır diye baskı yapman hoş olmaz.38 yaşında kendisi çalışıyor ve bugün öğrendim şok oldum.
o da çok üzgün aldırmak istiyor.
ailem 2 asgari ücretle geçiniyor eğer annem işten çıkarsa mahvoluruz zaten odamızda yer yok doğru düzgün ona beşik koyacak yer bile yok.
neyse biz ne yapacağız bundan sonra
hayır çocuk hasta doğar diye de korkuyorum biliyorsunuz benim genetik hastalığım var üstelik annemin yaşı yüzünden down sendromu vs riski de var.
biz en ufak bir temasta hayvan gibi korunurken koca koca insanların işini şansa bırakmasını anlamıyorum.
sma ile senin hastalığın çok farklı datlum,şimdi sen de abartma insanlar bilmiyor diye,oldu muailem sma benzeri bir hastalığın taşıyıcısı diyorum
Ne oldu bebişim yoksa seni mi engelledilerkonuya saçma sapan yorum yapan herkesi engelliyorum ona göre yorum yazın
merak edenlere vanessa'nın hastalığı : tip 3 glukojenoz/ forbes&cori hastalığı.Nedir genetik hastalığınız?
Türkçe yaz kızmerak edenlere vanessa'nın hastalığı : tip 3 glukojenoz/ forbes&cori hastalığı.
3 değil de 2 kat takmış olabilirlerSanarsın derdi bebeğin hasta doğması hepimiz biliyoruz ki derdi paranın kesilmesiailen ne suç işledi merak ediyorum
Başta karaciğer olmak üzere kas ve çeşitli organlarda parçalanamayan glikojen parçaları birikiyor. Siroz, büyüme gelişme geriliği, kas yıkımı, hipoglisemi vb meydana geliyor. Glikojen depo hastalıkları olarak geçiyor bunlar ama Vanessanın ki şükür, yine iyi sayılabilen grupta. Sma gibi ölümcül değil.Türkçe yaz kızne oluyor yani bu hastalıktan olunca?
3 kondom takan erkek mi?çıplak sürtündük ve gayet 3 kat kondom taktık.
Paranın kesilme kaygısı taşıması da doğal aslında.Sanarsın derdi bebeğin hasta doğması hepimiz biliyoruz ki derdi paranın kesilmesiailen ne suç işledi merak ediyorum
Erekte kalır yav, penis yüzüğü işlevi görebilir o kadar kat çıkınca3 kondom takan erkek mi?3 kondomla erekte kalabildiyse kondomsuz dağları deler gibi
kalıyor kalıyorinsanda istek kalıyor mu o yaşlarda.benim şimdiden yüzde 60, 70 azaldı isteğim.
Nickinizi görünce "in aşağı tut beni" diyorum her seferindeNe oldu bebişim yoksa seni mi engellediler
Neden acaba
DimiNickinizi görünce "in aşağı tut beni" diyorum her seferinde
Valla hiç öyle olmuyor ablaya kalıyor o iş,sınav senesi olabilir evde yeni doğmuş bi bebek yani sadece anne babayı etkileyen bi durum asla değilSiz mi dogurup bakacaksınız ?
Bırakın da anneniz babanız karar versin .