Annem Hamileymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annen asgari ücret aliyor
Madem sen o erkek bu erkek pesinde koşmak yerine 3 kondom taktik deyip saçmalamak yerine
Her bakana aşık olmak yerine
Iki de bir hastalığım var demek yerine
Okusaydın şimdiye okulun biterdi
Ek iş bulsaydın ailene destek olsaydın
Annenin parası bölünucek kardeşe gidicek diye ateş almasaydın

Ayrıca annen 38 yaşında sen kaç yaşındasın vanessa merak ettim

38 yaşında kendisi çalışıyor ve bugün öğrendim şok oldum.
o da çok üzgün aldırmak istiyor.
ailem 2 asgari ücretle geçiniyor eğer annem işten çıkarsa mahvoluruz zaten odamızda yer yok doğru düzgün ona beşik koyacak yer bile yok.
neyse biz ne yapacağız bundan sonra
hayır çocuk hasta doğar diye de korkuyorum biliyorsunuz benim genetik hastalığım var üstelik annemin yaşı yüzünden down sendromu vs riski de var.
biz en ufak bir temasta hayvan gibi korunurken koca koca insanların işini şansa bırakmasını anlamıyorum.
Ahhh vanessa özlemiştik seni

Arkadaşlar, annem aynı yaşlarda kardeşimi doğurdu. İyi ki var onu çok seviyorum ama şöyle bir gerçek var ki ablaya çok sorumluluk yükleniyor.

Sanki onun ikinci annesi gibiyim. Üniversitedeyken gezip dolaşmak istediğimde bile hep onu düşünmek zorundaydım çünkü annem çalışıp babama yardım etmeliydi. İşe başladım, iş çıkışı arkadaşlarım gezmeye giderken ben kardeşime bakmak için eve gitmek zorundaydım çünkü evde yalnız kalamaz vicdanen bırakamıyorsunuz.Şuan yaşları yavaş yavaş emekliliğe gidiyor ve tabi ki kardeşimizin eğitimi,giyimi gibi masraflara bizler de ortak oluyoruz.

İşin özü geç yaşta aile bir çocuk yaptığında ablaya,abiye çok güveniyor.
Bu çocuk üniversiteyede gidecek ve annesinin o zaman yaşı ileri olacak çalışmayadabilir babası emekli olur. işin özü sorumluluğun bir kısmı ablalar ve abilere kalıyor.

Ve öyle bir şey ki asla kıyamıyor insan. Aman benim çocuğum mu sanki diyemiyor yani..

çok itici ve agresifsin venessa. Belli ki annenler seni yaptıklarına pişman olmuş ve yeni bebek yapma planları kuruyorlar fakat sana bunu açıklamaktan çekiniyorlar ve gördüğüm gibi de haklılar. Annen senin başkası ile sürtünmene nasıl karışamıyorsa sen de onunla babanın arasındaki mevzuya özel durumlara karışamazsın canım. Bakabilirler mi bakamazlar mı artık o onların problemi seni zinhar ilgilendirmez. ( Hürrem sultanımı izleye izleye kafayı yedim)

38 yaşın nesi geç yahu nasıl da konu açmak için uydurulmuş bi konu olmuş ama millet 30 dan sonra evlilik düşünüyor zaten 38 yaş hiçte geç değil

Arkadaşlar, annem aynı yaşlarda kardeşimi doğurdu. İyi ki var onu çok seviyorum ama şöyle bir gerçek var ki ablaya çok sorumluluk yükleniyor.

Sanki onun ikinci annesi gibiyim. Üniversitedeyken gezip dolaşmak istediğimde bile hep onu düşünmek zorundaydım çünkü annem çalışıp babama yardım etmeliydi. İşe başladım, iş çıkışı arkadaşlarım gezmeye giderken ben kardeşime bakmak için eve gitmek zorundaydım çünkü evde yalnız kalamaz vicdanen bırakamıyorsunuz.Şuan yaşları yavaş yavaş emekliliğe gidiyor ve tabi ki kardeşimizin eğitimi,giyimi gibi masraflara bizler de ortak oluyoruz.

İşin özü geç yaşta aile bir çocuk yaptığında ablaya,abiye çok güveniyor.
Bu çocuk üniversiteyede gidecek ve annesinin o zaman yaşı ileri olacak çalışmayadabilir babası emekli olur. işin özü sorumluluğun bir kısmı ablalar ve abilere kalıyor.

Ve öyle bir şey ki asla kıyamıyor insan. Aman benim çocuğum mu sanki diyemiyor yani..

Kesinlikle. Ben tek cocugum ama cevremde yaş araligi çok olan kardeş oldugunda anneler ablaya baktiriyorlardi genel olarak. "Kardeşini oyala, kardeşini de gotur, kardeşine bak, kardesin agliyor" diye diye zehir ediyorlardi, ben disardan izleyen olarak kisacik anda bunaliyordum.
Bir suru cocuk dogurup hepsine kendi bakan kadin pek gormedim hepsini biraz daha buyuk olana baktira baktira buyutuyorlardi.

38 yaşında kendisi çalışıyor ve bugün öğrendim şok oldum.
o da çok üzgün aldırmak istiyor.
ailem 2 asgari ücretle geçiniyor eğer annem işten çıkarsa mahvoluruz zaten odamızda yer yok doğru düzgün ona beşik koyacak yer bile yok.
neyse biz ne yapacağız bundan sonra
hayır çocuk hasta doğar diye de korkuyorum biliyorsunuz benim genetik hastalığım var üstelik annemin yaşı yüzünden down sendromu vs riski de var.
biz en ufak bir temasta hayvan gibi korunurken koca koca insanların işini şansa bırakmasını anlamıyorum.
Ayy ne tesadüf benim de babam gebe imiş 😔 Annemle babam aldırmaya karar verdiler... 60 'ından sonra çok zor diyorlar...

Kesinlikle. Ben tek cocugum ama cevremde yaş araligi çok olan kardeş oldugunda anneler ablaya baktiriyorlardi genel olarak. "Kardeşini oyala, kardeşini de gotur, kardeşine bak, kardesin agliyor" diye diye zehir ediyorlardi, ben disardan izleyen olarak kisacik anda bunaliyordum.
Bir suru cocuk dogurup hepsine kendi bakan kadin pek gormedim hepsini biraz daha buyuk olana baktira baktira buyutuyorlardi.
Aynen öyle. Doğduğundan beri durumum aynı bu. Arkadaşlarımla dışarı çıkacağım kardeşini de al veya evde kal çocuk ne olacak vsvs. İnanır mısınız arkadaşımın bride partisine dahi getirmek zorunda kaldım😂çok seviyorum,iyi ki olmuş fakat sorumluluğu çok mu? Çok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X