Annem Hamileymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu bebeninki tipik çoçuklar arasında olan KARDEŞİİİ KISKANOLOJİİ grubundaa 🤣🤣🤣pabuç dama gidecek yaa saldırganlığıda ondan 🤭🤭

insanda istek kalıyor mu o yaşlarda.benim şimdiden yüzde 60, 70 azaldı isteğim.
Kız 38 yaş genç yani , o nedemek Türkiyenin orta yaşı 50 den sonra başlıyor.Türkiyede ölüm yaşı 85-90 arası siz 30 yaşlara yaşlı diyemezsiniz , tam tersi en güzel 👍🏻 yaş dilimi başlıyor 30-50 herşeye kafanız basıyor bilinçli şekilde herşeyin tadını çıkarıyorsunuz. YAŞINIZ kaç bilmiyorum ama yaşamayı ögrenin…

Yeter be.şurada keyifli keyifli birşeyler yazıyoruz.pişman ediyorsunuz insanı.bıktım valla.iki dakika rahat. durun.ben bu kadar takmıyorum ne yazdiğimi.
Sinek senden daha mantıklı vızıldıyor sen bir sus artık durduk yere millete çatma.
Sen burda keyif yapacaksın diye leş düşüncelerine maruz kalmak zorunda değil kimse.

Benim eleştirdiğim mesajını yazdığı kişi hiç de dalga geçmemişti, kendisi de 30 yaş üzeri bir anne adayıydı ve down riski var diyemeyiz hemen gibi aslında bebeğin yaşamasına yönelik bir mesaj yazmıştı. Ama sanırım Vanessa ailesinin ilgisi bölünür diye de çıldırmış olacak ki kadına resmen saldırıp “anne olmayın” dedi.

Yok kime ne yazdınız onu bilmiyorum da genel olarak yazanlara söyledim 😔 Sanırım bebeğim olduğu için artık aşırı hassasım bu konularda

Ve beklenen açıklama geldi
Yine feriha yine seks hayatı dünde yazdım herkes senin nasıl seviştiğini bilmek zorunda değil
Her konuya illaki seks hayatını yazmak zorunda değilsin
Bunca tepki alıyorsun milletten bir geri adım at yahu
Bi kezde konuyla ilgili birşey yaz
Şaşırt bizi

O sensin güzelim :)
38 yasında gayet aktif cinsel hayatım var.
Eşim 46 yasında mesela o da öyle :KK66:
Yani o azalan istek sana mahsus diye heerkesi aynı kefeye koyma derim.

Kız 38 yaş genç yani , o nedemek Türkiyenin orta yaşı 50 den sonra başlıyor.Türkiyede ölüm yaşı 85-90 arası siz 30 yaşlara yaşlı diyemezsiniz , tam tersi en güzel 👍🏻 yaş dilimi başlıyor 30-50 herşeye kafanız basıyor bilinçli şekilde herşeyin tadını çıkarıyorsunuz. YAŞINIZ kaç bilmiyorum ama yaşamayı ögrenin…
Ben yaşlı demedim ki.benim isteğim azaldı dedim.20 yaşla aramda dağlar kadar fark var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X