- 7 Ocak 2020
- 428
- 3.971
- Konu Sahibi VanessaRinki
Bu bebeninki tipik çoçuklar arasında olan KARDEŞİİİ KISKANOLOJİİ grubundaa pabuç dama gidecek yaa saldırganlığıda ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız 38 yaş genç yani , o nedemek Türkiyenin orta yaşı 50 den sonra başlıyor.Türkiyede ölüm yaşı 85-90 arası siz 30 yaşlara yaşlı diyemezsiniz , tam tersi en güzel yaş dilimi başlıyor 30-50 herşeye kafanız basıyor bilinçli şekilde herşeyin tadını çıkarıyorsunuz. YAŞINIZ kaç bilmiyorum ama yaşamayı ögrenin…insanda istek kalıyor mu o yaşlarda.benim şimdiden yüzde 60, 70 azaldı isteğim.
Sinek senden daha mantıklı vızıldıyor sen bir sus artık durduk yere millete çatma.Yeter be.şurada keyifli keyifli birşeyler yazıyoruz.pişman ediyorsunuz insanı.bıktım valla.iki dakika rahat. durun.ben bu kadar takmıyorum ne yazdiğimi.
Benim eleştirdiğim mesajını yazdığı kişi hiç de dalga geçmemişti, kendisi de 30 yaş üzeri bir anne adayıydı ve down riski var diyemeyiz hemen gibi aslında bebeğin yaşamasına yönelik bir mesaj yazmıştı. Ama sanırım Vanessa ailesinin ilgisi bölünür diye de çıldırmış olacak ki kadına resmen saldırıp “anne olmayın” dedi.
Ve beklenen açıklama geldiinsanda istek kalıyor mu o yaşlarda.benim şimdiden yüzde 60, 70 azaldı isteğim.
Kutuyu da taksaydınız yuh o neçıplak sürtündük ve gayet 3 kat kondom taktık.
O sensin güzelim :)insanda istek kalıyor mu o yaşlarda.benim şimdiden yüzde 60, 70 azaldı isteğim.
insanda istek kalıyor mu o yaşlarda.benim şimdiden yüzde 60, 70 azaldı isteğim.
Bibicim hele sen hiç yazma
Nazar yükleniyor aman dikkat ferhana çok bahsetmeyin bunlardanO sensin güzelim :)
38 yasında gayet aktif cinsel hayatım var.
Eşim 46 yasında mesela o da öyle
Yani o azalan istek sana mahsus diye heerkesi aynı kefeye koyma derim.
Yazmıyorum artık sonra kıskaniyorlarBibicim hele sen hiç yazma
Eğer bu gece bir sorun yaşarsam ferhan'dan biliiiiciiim.Nazar yükleniyor aman dikkat ferhana çok bahsetmeyin bunlardan
Amannn pirtNazar yükleniyor aman dikkat ferhana çok bahsetmeyin bunlardan
Eğer bu gece bir sorun yaşarsam ferhan'dan biliiiiciiim.
Kem gözlerden ırak Ya Rabbi
Hunharca sevişin yaa kudursunAmannn pirt
Yüklesin nazar
Nazara nazar kaç yazar
Tamam bu gece sevişeyim bari Ferhan'ın anısınaHunharca sevişin yaa kudursun
Hunharca sevişin yaa kudursun
Öğretmen firinci konusuna bakın orda da ferhan varTamam bu gece sevişeyim bari Ferhan'ın anısına
Ben yaşlı demedim ki.benim isteğim azaldı dedim.20 yaşla aramda dağlar kadar fark var.Kız 38 yaş genç yani , o nedemek Türkiyenin orta yaşı 50 den sonra başlıyor.Türkiyede ölüm yaşı 85-90 arası siz 30 yaşlara yaşlı diyemezsiniz , tam tersi en güzel yaş dilimi başlıyor 30-50 herşeye kafanız basıyor bilinçli şekilde herşeyin tadını çıkarıyorsunuz. YAŞINIZ kaç bilmiyorum ama yaşamayı ögrenin…