- 9 Ekim 2020
- 797
- 1.078
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
genetik hjastalığım var benimHoşgeldin vanessa :)
Cocuk niye hasta dogsun bir çok kadın 40 yaşında anne oluyor
Bişey sorucam ne zaman seviştin de korundun, yoksa bir şey mi kaçırdım üzümlü kekim?38 yaşında kendisi çalışıyor ve bugün öğrendim şok oldum.
o da çok üzgün aldırmak istiyor.
ailem 2 asgari ücretle geçiniyor eğer annem işten çıkarsa mahvoluruz zaten odamızda yer yok doğru düzgün ona beşik koyacak yer bile yok.
neyse biz ne yapacağız bundan sonra
hayır çocuk hasta doğar diye de korkuyorum biliyorsunuz benim genetik hastalığım var üstelik annemin yaşı yüzünden down sendromu vs riski de var.
biz en ufak bir temasta hayvan gibi korunurken koca koca insanların işini şansa bırakmasını anlamıyorum.
dolaylı yoldan beni de etkileyecek amaSiz mi dogurup bakacaksınız ?
Bırakın da anneniz babanız karar versin .
çıplak sürtündük ve gayet 3 kat kondom taktık.Bişey sorucam ne zaman seviştin de korundun, yoksa bir şey mi kaçırdım üzümlü kekim?
ben niye gireyim ben okuyorumSen işe girer bakarsın kardeşine vanessa
Aynen ben de bunu diyecektim.Toplum bir vanessaya daha hazır mı bilemedim
çıplak sürtündük ve gayet 3 kat kondom taktık.
ailem sma benzeri bir hastalığın taşıyıcısı diyorum37 yaşındayım yeni anne oluyorum, abartmayın isterseniz riskleri, doktor musunuz? Zamanı gecmedi ise aldirabilir anneniz. Ama bunun kararı da ebeveynlerin, sizin değil.
Alev de aldınız mı?çıplak sürtündük ve gayet 3 kat kondom taktık.
Sen mezun olmadın mı? Oldun diye hatırlıyorum.ben niye gireyim ben okuyorum
ben de onu diyorum ailem 2 asgari ücretle geçiniyorSen mezun olmadın mı? Oldun diye hatırlıyorum.
Şaka bir yana, maddi olarak zorlanacaksanız, dogurmamak en iyisi. Tek maaşa birde bebek varken geçinmek imkansız.