- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi aylakmadame
-
Sen artik koskoca evli bir kadinsin. Bence bukadar soz hakki tanima. Senin evin senin esyan. Kendi kardesine versen yine enayimi diyecekti sana? O da esinin kardesi...
Ne guzel iyilik etmissin bu dusuncelerle hayrini heba etme.
Şimdi burda iki olay okuduk...eğer genel tavriniz böyleyse yani iyilik yapıp nankörlük goruyorsaniz genel olarak anneniz haklı olabilir.
Olaylara bakınca bir yanlisiniz yok.
Altının karşılığı altindir ama durum olmayabilir gayet normal. Geri altın vermiyorsa kalp alma amaçlı küçük bir hediye de alabilirdi o kız.
Valla ben artık karşı çıkmıyorum "yaw he he" diyorum sonra kendi bildiğimi yapıyorum. Yoksa peşimi bırakmıyor. Yapma sakın, onlar sana ne yapıyor ki falan filan bir sürü şey söyleyip sinirimi bozuyor. Ya da hiç söylemiyorum böyle konuları...
Annen bildigin cimri
Bak bi de karşı çıksam, "Kızım neticede ben haklı çıkıyorum" diyecek ve sihirli bir şekilde haklı çıkacakSonra da karşıma geçip gülecek. Oyh.
olsun haklı çıksın..hesap kitap yaparak yaşamak çok yorucu olsa gerek.. büyükler bu takı işlerine çok önem veriyor .. fil hafızalar birde bu konuda şaşıyorum:)) benim kv de öyle.. iki doğumda da kim ne taktı incik cıncık sordu.. kendi annem hiç böyle birşey sormadı mesela.. yapı meselesi herhalde..sizde dediğim gibi herşeyi anlatmayın..
ben farklı yönden düşündüm de, hani kaynınızın okulu yakın ya bi nebze, e çocuk arada bir gelip abisinde kalmak isteyecek,belli ki sizde anlayışlı yol yordam bilen bi kadınsınız,ozaman anneniz temelli küplere binmeyecek mi seni kullanıyorlar diye ? aman diyim bu anlattıklarınız bişey değil aşılır da asıl o zaman dolduruşa gelmemeye özen gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?