- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.426
- 683
Tam da bunu yazmaya gelmiştim.Çok fazla şekerli meyve bal vs yüklemeyin şekerini takip edin beslenmesine dikkat etsin
Herkeste farklı farklı oluyor bu hastalık bunu artık anladık ama şunu söyleyebilirim.bir yakınımız da diyabet hastasıydı hastalığı atlattı.çok geçmiş olsun inşallah atlatır anneniz deİyi aksamalr. Annem diyabet hastası ve covid testi pozitif. Geçen pazartesi kırgınlık ve kas ağrısı başladı salı da oldu. Ama çarşamba perşembe iyiyidi. Cuma günü doktora goturduk hafif ateş oldu test yaptirdik akciğer den rontgen. Kan sonuçları iyi çıktı akciğerler de temizdi. Cumartesi ilaç başladı. Cunartesi pazar pazartesi iyiydi. Ama pazartesi gece nefes darlığı başladı. Sirt agrisi başladı. Hastaneye gittik tomografi çekildi ciğerler etkilenmiş biraz. Antibiyotik başlandı. 63 yaşında annem. Lütfen bizimle aynı süreci yaşayan varmı. Yardım edin lütfen ne olur bunun sonu. Ne yapalım biz
Tip 1 annem. Şeker için sürekli gittiği doktor bu süreçte insülin baslayabiliriz dedi bakalım sorun olursa başlıycaz. Hba1c bilmiyorum inanın.geçmiş olsun. tip 1 mi, tip 2 mi ? son Hba1c değerini biliyor musunuz. Meyve, bal, vitamin vs verirken şekerini sıkı kontrol edin
Sizede çok geçmiş olsun4 yildir akciger kanseri tedavisi goren yengem atlatti.
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Bu değer neyi gosterirTip 1 annem. Şeker için sürekli gittiği doktor bu süreçte insülin baslayabiliriz dedi bakalım sorun olursa başlıycaz. Hba1c bilmiyorum inanın.
İnş atlatır kuşa zamanda çok teşekkür ederim ❤Herkeste farklı farklı oluyor bu hastalık bunu artık anladık ama şunu söyleyebilirim.bir yakınımız da diyabet hastasıydı hastalığı atlattı.çok geçmiş olsun inşallah atlatır anneniz de
Kendisi de dikkat ediyor genelde yogurt yemek istiyor. Mide bulantısı iştahsızlık var. Fresh şeyler istiyor. Protein agirlikli vermeye çalışıyoruzTam da bunu yazmaya gelmiştim.
Şeker yükseldikçe de vücudun direnci düşer.
Ballı ıhlamur öneren falan olmuş
Tedekkurler. Sizede çok geçmiş olsun inş bizde atlatiriz❤Herkeste farklı farklı oluyor bu hastalık bunu artık anladık ama şunu söyleyebilirim.bir yakınımız da diyabet hastasıydı hastalığı atlattı.çok geçmiş olsun inşallah atlatır anneniz de
❤Kendisi de dikkat ediyor genelde yogurt yemek istiyor. Mide bulantısı iştahsızlık var. Fresh şeyler istiyor. Protein agirlikli vermeye çalışıyoruz
Tamam canım SağolasınÇok fazla şekerli meyve bal vs yüklemeyin şekerini takip edin beslenmesine dikkat etsin
Çokteşekkürler canimCanım benım gecmıs olsun .
Geçmiş olsun yengem astım hastası covid olduğunu fark edildiğinde dr akciğere inmiş dedi 1 hafta hastanede tedavi gördü yoğun bakımdaydı çıkamaz dedik ama şimdi taş gibiİyi aksamalr. Annem diyabet hastası ve covid testi pozitif. Geçen pazartesi kırgınlık ve kas ağrısı başladı salı da oldu. Ama çarşamba perşembe iyiyidi. Cuma günü doktora goturduk hafif ateş oldu test yaptirdik akciğer den rontgen. Kan sonuçları iyi çıktı akciğerler de temizdi. Cumartesi ilaç başladı. Cunartesi pazar pazartesi iyiydi. Ama pazartesi gece nefes darlığı başladı. Sirt agrisi başladı. Hastaneye gittik tomografi çekildi ciğerler etkilenmiş biraz. Antibiyotik başlandı. 63 yaşında annem. Lütfen bizimle aynı süreci yaşayan varmı. Yardım edin lütfen ne olur bunun sonu. Ne yapalım biz
İnş teşekkür ederim canım. Sizede çok geçmiş olsunBenim annem ve babam oldular
Annem tansiyon hastası,yakın zamanda kanser tedavisi gördü çok şükür ikisi de iyileştiler
Başka bir yakınımız da koah hastası o da iyileşti.
Ama annem hastanede 2 hafta tedavi gördü atlattı ama biraz zor geçirdi.
Geçmiş olsun inşallah sizinki de iyileşir
Teşekkür ederimGeçmiş olsun yengem astım hastası covid olduğunu fark edildiğinde dr akciğere inmiş dedi 1 hafta hastanede tedavi gördü yoğun bakımdaydı çıkamaz dedik ama şimdi taş gibi
Çok geçmişler olsunGecmis olsun
Benim annemde diyabetik
Bundan bir ay once siddetli kas agrisi sonucu bolgedeki ozel bir hastahanenin acil bolumune basvurdu iki agri kesici igne yapip eve gonderdiler
Ertesi gun iyi hissediyordu sonraki gun agrilari siddetlebdi tat ve koku alamamaya baslayinca tekrar hastahaneye gitti ciger filmlerinde lekeler cikmis covit tanisi kondu test yapilnadan
Yatirmadilar agri kesici ve sitma tedavisibde kullanilan bir ilacla eve gonderdiler
15 gun boyunca kah iyi kah kotu atlatti sukur
Tamam canım teşekkürlerÇok fazla şekerli meyve bal vs yüklemeyin şekerini takip edin beslenmesine dikkat etsin
Bizde veriyoruz canım d vitamin.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBen yoğun bakım hastalarında d vitamini tedavisi uygulandığını duymuştum. Lütfen d c ve b12 gibi takviyelerle bağışıklığını güçlü tutun annenizin..
Ve bir de bir haber okumuştum. Şeker hastası bir adam korona sonrası değerleri normale düştüğünden şeker ilaçlarını bırakmıştı.
Bir an önce annenize şifalar dilerim. Allah yardımcınız olsun :)
Teşekkur ederim sizedeÇok geçmişler olsun. Aynı bizim gibi bi iyi bi kötü inş bizde atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?