Maalesef değil siz kalbinizi ferah tutun Allah şifa versinTeşekkür ederimsizede geçmiş olsun. Bizde istedik hastanede tedavi edilsin ama yatış yapmadılar. Sanırım dolu her yer söylendiği kadar kontrol altında değil sanırım
Çok şükür. hep güzel günleriniz olsun inş. Darısı bizeTeşekkur ederim sizede
Annem 60 yasinda
Bir ay once hamileligimin son gunleri
Kimse soylemiyor annen hasta soruyorum annemi evde degil soruyorum dusta soruyorum isi var diyorlar
Dogum yapacagim gun annemi gormek istedim annen gelmedi dediler
O gun cok kotu hissettim annem gercekten hasta yada kotu birsey olmasa beni yanliz birakmaz biliyorum
Tansiyonum 15 16-9 civarinda gidip geliyor
Ben annem icin uzuluyorum birsey olmus bana soylemiyorlar biliyorum hastahanedeki personal dahil diger herkeste benim ve bebek icin endiseli
Aglayarak doguma girdim
Velhasil suan hepimiz iyiyiz
Sorma anne bambaska bir şey insan böyle günde daha çok anlıyor. Koca dünyanın pul kadar değeri yok gözümde şuan o iyı olsun yeter.Çok geçmiş olsun ama anneniz iyi olacak gibi. Anne diyince kalbim sıkışıyor yazmadan duramadim. Onlara birşey olmasın ❤
Çok teşekkürler canımCanım benım gecmıs olsun .
Allah şifa versin hemen en kötüsünü düşünmeyin 90 yaşlarında iyileşen çok kişi oldu Türkiye'deİyi aksamalr. Annem diyabet hastası ve covid testi pozitif. Geçen pazartesi kırgınlık ve kas ağrısı başladı salı da oldu. Ama çarşamba perşembe iyiyidi. Cuma günü doktora goturduk hafif ateş oldu test yaptirdik akciğer den rontgen. Kan sonuçları iyi çıktı akciğerler de temizdi. Cumartesi ilaç başladı. Cunartesi pazar pazartesi iyiydi. Ama pazartesi gece nefes darlığı başladı. Sirt agrisi başladı. Hastaneye gittik tomografi çekildi ciğerler etkilenmiş biraz. Antibiyotik başlandı. 63 yaşında annem. Lütfen bizimle aynı süreci yaşayan varmı. Yardım edin lütfen ne olur bunun sonu. Ne yapalım biz
Amin inş. Canim.Allah şifa versin hemen en kötüsünü düşünmeyin 90 yaşlarında iyileşen çok kişi oldu Türkiye'de
Tip 2 dir muhakkak. Tip 1 insulinsiz olmaz. Hba1c son 3 aylık kan şekeri ortalaması demek. 6- 7 ise rahat atlatır. Normalde şekeri kontrol altındaysa sıkıntı çıkmaz.Tip 1 annem. Şeker için sürekli gittiği doktor bu süreçte insülin baslayabiliriz dedi bakalım sorun olursa başlıycaz. Hba1c bilmiyorum inanın.
İnşallah iyi olacak. Söylediğiniz şeylere kıyasla kolay atlatacak gibiSorma anne bambaska bir şey insan böyle günde daha çok anlıyor. Koca dünyanın pul kadar değeri yok gözümde şuan o iyı olsun yeter.
Sizi anlıyorum . Annem ve babam marttan hazirana kadar yanımda kaldılar bi yanım iyiki diyo bi yandan ödüm kopuyodu onlara bulastiricam diye. Çünkü dışarı çıkan bi ben vardımAmin inş. Canim.İnsan bi anda panik oluyor. Hep iyi düşünmeye calışıyorum. Kardeslerim var onlarda benim gözüme bakıyor. 30 lu yaslardalar ama anne olunca hepimiz küçük çocuklar gibi napcaz napcaz diye bocalayip kaldık.
Babam diyabet ve tek böbrekli ekstradan başka kronik rahatsızlığı da var ve şükür atlattı covid i tek tavsiyem ateşi varsa hastaneye yatması evde tedavi görürken durumu ağırlaştırdı ateş ve hastanede 7 günde iyileşti şükür evde olacak iş değil kronik hastalığı varsaİyi aksamalr. Annem diyabet hastası ve covid testi pozitif. Geçen pazartesi kırgınlık ve kas ağrısı başladı salı da oldu. Ama çarşamba perşembe iyiyidi. Cuma günü doktora goturduk hafif ateş oldu test yaptirdik akciğer den rontgen. Kan sonuçları iyi çıktı akciğerler de temizdi. Cumartesi ilaç başladı. Cunartesi pazar pazartesi iyiydi. Ama pazartesi gece nefes darlığı başladı. Sirt agrisi başladı. Hastaneye gittik tomografi çekildi ciğerler etkilenmiş biraz. Antibiyotik başlandı. 63 yaşında annem. Lütfen bizimle aynı süreci yaşayan varmı. Yardım edin lütfen ne olur bunun sonu. Ne yapalım biz
Çok geçmiş olsun canim yazarım mutlaka gün günAcil sifalar dilerim.Kızımda tip1 konuyu takipteyim..
İnş canim cok teşekkür ederimRABBİM cümlesine şifa versin. umarım bu covit belasını tüm dünya en kısa zamanda atlatsın.annenizde tez vakitte kurtulsun İNŞALLAH
Sizede çok geçmiş olsun. Ateşi yok çok şükür ama sürekli takipteyiz. Ins da olmazBabam diyabet ve tek böbrekli ekstradan başka kronik rahatsızlığı da var ve şükür atlattı covid i tek tavsiyem ateşi varsa hastaneye yatması evde tedavi görürken durumu ağırlaştırdı ateş ve hastanede 7 günde iyileşti şükür evde olacak iş değil kronik hastalığı varsa
Çok geçmiş olsun. Dua ediyorum inş.Korkmayın ınsanın korktugu basına gelıyor. Kp 77 yasında oda dıyabet ve yuksek tansıyon hastası oda pozıtıf cıktıgında korkmustuk evde hıc hastaneye gıtmedı atllattı sayılır bırnhaftaları kaldı ve bı kac sıkayetten sonra suan bıseyı kalmadı kv astımı var oda bıraz nefes darlıgı cektı ona ılac bıle verılmedı oda atlattı sayılır. Dua edın bol bol allah sıfa versın butun hastalara
Olacak olan oluyor bende çalışıyorum diye 2 ay evlerine gitmedim ama yine bulaştı.Sizi anlıyorum . Annem ve babam marttan hazirana kadar yanımda kaldılar bi yanım iyiki diyo bi yandan ödüm kopuyodu onlara bulastiricam diye. Çünkü dışarı çıkan bi ben vardım
İnş çok şükür çok kötü değiliz Rabbim korusunİnşallah iyi olacak. Söylediğiniz şeylere kıyasla kolay atlatacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?