Annem diyabet covid oldu

volumess

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
191
278
303
Ankara
İyi aksamalr. Annem diyabet hastası ve covid testi pozitif. Geçen pazartesi kırgınlık ve kas ağrısı başladı salı da oldu. Ama çarşamba perşembe iyiyidi. Cuma günü doktora goturduk hafif ateş oldu test yaptirdik akciğer den rontgen. Kan sonuçları iyi çıktı akciğerler de temizdi. Cumartesi ilaç başladı. Cunartesi pazar pazartesi iyiydi. Ama pazartesi gece nefes darlığı başladı. Sirt agrisi başladı. Hastaneye gittik tomografi çekildi ciğerler etkilenmiş biraz. Antibiyotik başlandı. 63 yaşında annem. Lütfen bizimle aynı süreci yaşayan varmı. Yardım edin lütfen ne olur bunun sonu. Ne yapalım biz

Allah şifa versin, benzer sıkıntılar yaşayan bir tanıdığımız oldu ama ilaçtan sonra daha iyi oldu, inşallah anneciğiniz de hemen iyileşiverir.

Cok gecmis olsun. Covid 19 ,gribe yakin bir hastalik oldugu icin, gripte yapilanlari yapabilirsiniz. Tabi dr. un verdigi ilaclar dahilinde.
Olabildigince dinlenme, balli limonlu ihlamur, en az 2 litre su alimi.
Allah sifa versin

çok geçmiş olsun her kronik hastaligi olan çok çok agir atlatmiyor korkmayin.
akrabalarimizda yakin gecmisinde losemi hikayesi olan bir tanidigimiz dahi atlatti bu hastalığı
bağışikligini guclendirici seyler tuketmesini saglayin
birde netten sarimsakli sut tariflerine bakin icirin guclu bir antibiyotik etkisi var

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bende hep iyi düşünmeye çalışıyorum. C. D vitamini çinko başladık propolis başladık meyve Yogurt sebze kefir ne gelirse aklımıza verme ye çalışıyoruz kuru yemiş. Bugün gördüm dayanamadım çok yıpranmış. Allahım tez zamanda tüm herkese acil şifalar versin. Kayın pederim hastanede o da pozitif ateşi var sürekli onun ciğerler e inmiş oda epilepsi hastası. Kayın validem pozitif evde tedavide. Hepsi çok üst üste geldi

Canım benım gecmıs olsun .

Ben yoğun bakım hastalarında d vitamini tedavisi uygulandığını duymuştum. Lütfen d c ve b12 gibi takviyelerle bağışıklığını güçlü tutun annenizin..
Ve bir de bir haber okumuştum. Şeker hastası bir adam korona sonrası değerleri normale düştüğünden şeker ilaçlarını bırakmıştı.
Bir an önce annenize şifalar dilerim. Allah yardımcınız olsun :)

Benim annem ve babam oldular
Annem tansiyon hastası,yakın zamanda kanser tedavisi gördü çok şükür ikisi de iyileştiler
Başka bir yakınımız da koah hastası o da iyileşti.
Ama annem hastanede 2 hafta tedavi gördü atlattı ama biraz zor geçirdi.
Geçmiş olsun inşallah sizinki de iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…