Annem bikini giymemi istemiyor, ne yapabilirim?

umarım bu güzellik takıntın geçicidir canım senin. çünkü ileride böyle devam edersen heryerini yaptıran ağzı yüzü yamulmuş insanlardan olman çok muhtemel. ne kadar güzel olursa olsun insan, elbet yaşlanacak ve o güzellik gidecek. kendini başka şeylere yönelt...

düzgün bi fiziğim var diyo ama açtığı konularda öyle demiyo

bi dediği bi dediğini tutmuyo bence arkadaş güzelliğine biraz daha takarsa kafayı yiyebilir... bizde güzelliğimizle ilgileniriz ama arkadasın 3 lafından biri güzelliğiyle ilgili.. bide o kadar tepki aldın yani hala hangi yüzle konu acıyor anlamış değilim..

daha küçük zamanla öğrenir

bugün canım birini sevindirmek istiyor nedense iyi günümdeyim . çok ama çok güzel ve bi o kadar dikkat çekicisin maşallahın var çok güzelsin o yüzden herkes sana bakıyor canım..

seni görmedik yeşim ama görmüş kadar olduk anlatımlarınla
Allah ım yarabbim böyle bır guzellık olamaz, çok dıkkat cekıyorsun evet cunku, herkes çirkin ama bir tek sen güzelsin
senin güzelliğini anlatacak kelıme bulamıyoruz
tamam mı ablacım oldu mu artık bundan sonra gereksız yere konus açmazsın herhalde , bak duymak ıstedıgın cevapları da verdık..

Taş çatlasa 15 yaşındaki kıza egoist diyenler bu tarz yorumlar yapanlar, peki siz egonuzu rahatlatabildiniz mi?

Bunu yapmanın gereği nedir anlamıyorum. Konusu ne kadar saçma da olsa, kendini beğense de, beğenmese de, 15 yaşındaki bir kızın neye takmasını beklerdiniz? kayınvalidesine mi? kocasına asılan karşı komşuya mı? Ekmek kavgasına mı?

Ya vücuduna sarar, ya arkadaşlarına ya öğretmenlerine ya da ailesine, bundan doğal ne var?

Ancak bazı yorumlar o kadar kırıcı, o kadar aşağılayıcı ki, hususi olarak bir insanı kırmak üzmek için yapılmış. Karşınızdakinin daha ergenlik çağında biri olduğunu unutmayın. Bunalıma bile sokabilirsiniz bu mesajlarınızla. Biraz anlayış lütfen.

Son düzenleme:
Kadinlar Kulübüne ya$ siniri koyulmali bence.18 yasindan kücükler giremez gibi.
Burasi kadinlarin kulübü.Ergenler kulübü degil!Allah a$kina birileri ergenler kulübü acsinda, bizde burada bu konudan daha ciddi konular okuyalim.

Mesaji tekrar bir okuyun.sanki ufacik bir cocuk aglar ya,tutturur
--"ben bikini istiyoruuuuum,istiyorum i$teeee,anneeeeee,banane bananeeeee i$teeee" -- bu mesajda cocugumuz aynen böyle bir yazim sekli kullanmis.

Tövbe tövbe yaaaa,güler misin aglar misin?!

Ya canim inanki konuyu okurken aklimdan bu gecti sonucta burada mustescen konularda oluyor bu cocuklar bunlari okuyor...hem sonucta adi ustunde kadinlar kulubu...bence bu konuyu admine soylemek lazim...bence 20 yas ustu olmali..

rainstar sen miydin yaaa

canım ipli bikini giyme sakın! her yerde dikkat çekiyorsun zaten sakınn sakınnnn kaçırırlar vallaaaa. sana çuval giydirselerde dikkat çekersin zaten rahat ol

canım bizde ergendik,o yollardan geçtik.
neye mi takmasını beklerdik?
biz onun yaşındayken ders çalışıyorduk

bi konuda fiziğim güzel diyor.başka bir konusunda beğenmiyorum deyip
netten bir bacak resmi koyup,benimkide bunlara benziyor diyor.
yani güzel olduğunu bildiği halde çirkinim deyip,insanların yok hiç öyle değilsin demesini bekliyor.
bir insanın bütün mesajlarımı böyle olur.
ben bu konuların face olduğunu düşünüyorum

babam da bana bikini giy der ben mayo giyerim :)) öyle güzel mayolar var ki abiye elbise gibiler ben de az kokoş olduğumdan.. sen alıp yürümüşsün yine canım ya

Ha bikini ha mayo ne farkeder.. Mayo yada etekli giyiyorum tankini giyiyorum gostermiyorum diyenlerde kendini kandirir hepsinden hersey gozukuyor iste yani en dikkat ceken yerler:) tek fark bikininin gobegi gostermesi ki kimsede gobekle ilgilenmez kisacasi dikkat cekmek isteyen bikini giyer gibi yorumlar yapilmis yok oyle bisey.. Ayrica ergenlikte vucuduna takilmasi cok normal hangimiz yapmadikki tek bi sivilce bile deli ederdi bu yaslarda cok normal :121:

Bu düşünceyi birkaç kişiden daha duydum, kesinlikle katılmıyorum.

Ben de kadınlar kulübünü tanıdığımda 15-16 yaşlarındaydım. Evet bir kadın değil ergendim fakat kadın hastalıklarım vardı. İyi ki de tanımışım, çünkü evde hüngür hüngür ağlarken burada bunların normal olduğunu, her yaştan bayanın bu rahatsızlıkları yaşadığını öğrendim. Şimdi 20 yaşındayım. Bu yaştaki genç kızları böyle tepkiler göstererek uzaklaştırmayalım ki onlar da burada dertlerini anlatmaktan çekinmesinler.

annen bikini giymeni istemediğine göre kendisinin rahatsız olduğu bir durum olmuştur..çok güzel çok hoş mayolar var..araştır güzel bir mayo bulacağından emiim illaki herkesle aynıolmak zorunda değiilsin,farkını göster sen başkalarını değil başkaları seni örnek alsın..

Ama arkadaş ipli üçgen bikinilerden giymek istediğini söylüyor, mesele de bu zaten. Zaten görünen yani en dikkat çeken yerlerin daha da açıkta olma meselesi, göbek değil yani

annene gittiğiniz yerde tek bikinili kişinin sen olmayacağını söyleye bilirsin burdan gelen yorum ne olursa olsun anneni tanıyan sensin ikna olmayacak biriyse hiç uğraşma giy mayoyu gitsin sen dikkat çeken biriymişsin madem mayoylada güzel olursun

ya arkadaşım, GÜZEL kardeşim
ben niye senin konularına yorum yapmadan duramıyorum
dikkat! dikkat! dikkat!
nedir bu kendini yererken yükseltmek..
nasıl bi özgüvenin var
cevap vermeyeyim diyorum ama tutamıyorum kendimi nasıl bi komplekstir kusura bakma ego her zaman kötü değildir insan kendinin farkında olmalı lakin sen kafayı dikkat çekmekle bozmuşsun
bence sen giy şu üçgen bikinilerden altınada mini etek yollarda ADİDAS eşyalarınla salın sitenizin havuzlu bahçesinde dikkat anca öyle çekilir aklı başında biri olsan çok sert olucak ama sürekli dikkat çekmekle ilgil konu açmazdın.. yüzüne güvenmeyenler bu kadar hevesli olur açmaya
EN GÜZEL KADIN, EGOLARINDAN ARINMIŞ MÜTEVAZI KADINDIR!
bence kişisel görünüm yerine kişisel gelişmeye önem ver. inan daha fazla dikkat çeker..

Son düzenleme:
ego falan ne alaka ya çok basit bi derdini açmış ne var yani ufacık bişey yeri geliyo büyütmüyo muyuz dert illa büyük dermansız mı olmalı..ben sana söyliyim tatlım benim ailem gayet tutucuydu evlenmeden önce benim de bu bikini kuralım vardı tabiki de o yaşlarda insan özeniyo herkes öyle ben neden böyle gerçekten dert edebiliyo.ben de çok takardım her yaz 10gün tatilde hep mutsuzdum hatta utanırdım arkadaşım falan sorucak neden sen hep mayo giyiyosun dicek ne dicem derdim:))))sanki bi kusurum var da kapatıyomuşum gibi:) ama işte her anne baba aynı olmuyo ve bunu yaşamayanların anlaması da zor..
neyse işte ben 23yaşa kadar mayoyla idare ettim ve evlendim:)eşim de gayet uyumlu karışmaz etmez bi iki hevesimi aldım derken mayokini moda oldu ve gerçekten çok şık mayolar çıktı eskiden yoktu böle cicili mayolar şifon üstler falan.ve ben hala mayoyu mayokiniyi tercih ediyorum bi kere çok daha rahat ediyorum çünkü bikini üstüm 40 altım 36 beden almam gerekiyo böle saçma dengesiz bi vücut duruyo.mayoyla straples 36ya giriyorum çok daha derli toplu duruyo vücut.benden tavsiye straples taşlı ya da bu sene moda neon renklerde mayolar aldır annene, havalı büyük bir gözlük, mayonun üstüne şort tişört yakılmıyo, strapleste bi iki mini elbisen olsun bakalım havuzun en şıkı kiiim.

Son iki cümlene bayıldım,bayıldım,bayıldım. Yazılanlara katılıyorum,şu an uğraştığın mevzular incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten,en kıymetli zamanları böyle boş şeylerle heba ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…