-
- Konu Sahibi rainstarlol
düzgün bi fiziğim var diyo ama açtığı konularda öyle demiyo
bi dediği bi dediğini tutmuyo bence arkadaş güzelliğine biraz daha takarsa kafayı yiyebilir... bizde güzelliğimizle ilgileniriz ama arkadasın 3 lafından biri güzelliğiyle ilgili.. bide o kadar tepki aldın yani hala hangi yüzle konu acıyor anlamış değilim..
Kadinlar Kulübüne ya$ siniri koyulmali bence.18 yasindan kücükler giremez gibi.
Burasi kadinlarin kulübü.Ergenler kulübü degil!Allah a$kina birileri ergenler kulübü acsinda, bizde burada bu konudan daha ciddi konular okuyalim.
Mesaji tekrar bir okuyun.sanki ufacik bir cocuk aglar ya,tutturur
--"ben bikini istiyoruuuuum,istiyorum i$teeee,anneeeeee,banane bananeeeee i$teeee" -- bu mesajda cocugumuz aynen böyle bir yazim sekli kullanmis.
Tövbe tövbe yaaaa,güler misin aglar misin?!
Kadinlar Kulübüne ya$ siniri koyulmali bence.18 yasindan kücükler giremez gibi.
Burasi kadinlarin kulübü.Ergenler kulübü degil!Allah a$kina birileri ergenler kulübü acsinda, bizde burada bu konudan daha ciddi konular okuyalim.
Mesaji tekrar bir okuyun.sanki ufacik bir cocuk aglar ya,tutturur
--"ben bikini istiyoruuuuum,istiyorum i$teeee,anneeeeee,banane bananeeeee i$teeee" -- bu mesajda cocugumuz aynen böyle bir yazim sekli kullanmis.
Tövbe tövbe yaaaa,güler misin aglar misin?!
Ha bikini ha mayo ne farkeder.. Mayo yada etekli giyiyorum tankini giyiyorum gostermiyorum diyenlerde kendini kandirir hepsinden hersey gozukuyor iste yani en dikkat ceken yerler:) tek fark bikininin gobegi gostermesi ki kimsede gobekle ilgilenmez kisacasi dikkat cekmek isteyen bikini giyer gibi yorumlar yapilmis yok oyle bisey.. Ayrica ergenlikte vucuduna takilmasi cok normal hangimiz yapmadikki tek bi sivilce bile deli ederdi bu yaslarda cok normal :121:
ya arkadaşım, GÜZEL kardeşim
ben niye senin konularına yorum yapmadan duramıyorum
dikkat! dikkat! dikkat!
nedir bu kendini yererken yükseltmek..
nasıl bi özgüvenin var
cevap vermeyeyim diyorum ama tutamıyorum kendimi nasıl bi komplekstir kusura bakma ego her zaman kötü değildir insan kendinin farkında olmalı lakin sen kafayı dikkat çekmekle bozmuşsun
bence sen giy şu üçgen bikinilerden altınada mini etek yollarda ADİDAS eşyalarınla salın sitenizin havuzlu bahçesindedikkat anca öyle çekilir aklı başında biri olsan çok sert olucak ama sürekli dikkat çekmekle ilgil konu açmazdın.. yüzüne güvenmeyenler bu kadar hevesli olur açmaya
EN GÜZEL KADIN, EGOLARINDAN ARINMIŞ MÜTEVAZI KADINDIR!
bence kişisel görünüm yerine kişisel gelişmeye önem ver. inan daha fazla dikkat çeker..