- 22 Şubat 2009
- 3.735
- 11
-
- Konu Sahibi rainstarlol
evet gercekten bir annenin kızının bikini giymesini istememesi gerikafalılık
benim lafim anneye degil kiza ellbette bir anne kizinin belli bir olcude giyinmesini isteyebilir ve bu geri kafalilik degildir kesinliklebir annenin kızının bikini giymesini istememesine laf atmak nedir peki????
daha fena bişey olmalı
İşte ben de anneme bunu diyorum etrafta bikinili o kadar güzel kız varken senin çirkin kızına kim baksın bikini giysem noolucak ki kim bana bakar diyorum dinlemiyo. Yani ben bana bakarlar diye endişelenmiyorum. Annem kendi kendine kuruntu yapıyor
sen neyin kafasını yaşıyosun konuda güzel ve dikkat cekici bir fiziğim var demişsin şimdide anneme çirkin kızına kim bakar???
derdin ne senin ben hala anlayamadım
sen neyin kafasını yaşıyosun konuda güzel ve dikkat cekici bir fiziğim var demişsin şimdide anneme çirkin kızına kim bakar???
derdin ne senin ben hala anlayamadım
İşte ablası, güzel ve dikkat çekici fiziği olan, çevresindeki herkesçe güzelliği takdir edilen ama kendisi farkında olmayan mütevazi ve güzel kızı oynamak istiyor kızımız. Neden bozuyorsun ki sende. ''Annen tutucu olduğu için değil ama sen çok güzel olduğun için doğru değil avuçiçi kadar bikiniler giymen'' diyiversene
İşte ben de anneme bunu diyorum etrafta bikinili o kadar güzel kız varken senin çirkin kızına kim baksın bikini giysem noolucak ki kim bana bakar diyorum dinlemiyo. Yani ben bana bakarlar diye endişelenmiyorum. Annem kendi kendine kuruntu yapıyor
Biri şu kızı durdursun...!!!!