- 8 Ocak 2012
- 849
- 14
-
- Konu Sahibi rainstarlol
konu sahibi arkadaşım bikini giymemek geri kafalılık değildir
bende açık bir bayanım yazın mayo giyerim el kadar ipli bikini giymeyle modern olacaksam öyle modernlik yerin dibine girsin ben gerikafalı olmayı tercih ederim
her konunda aynı şey. çok dikkat çekiyormuşum falan filan. komiksin :) egoistliğin bu kadarı olur..
Giyme diyorsa giyme .. Allah Allah..
Kadın seni kaç ay karnında taşımış, büyütmüş, bu yaşına kadar getirmiş, senin ona isteklerini değil, onun sana isteklerini kabul ettirmesi lazım.
Allahh korusun annene bir gün birşey olursa, yıllarca ağlarsın onun sözünü geri çevirdiiğin için. Hem başka bir erkeğin yanında saç açmak bile günahken sen 2 parça kumaşla milletin arasında gezeceksin, tamam anladık annenin sözleri senin için mühim değil, dini kısmını düşün bari.
Filerun canim benim sen dudaklarini sekillendirme konusu acarken dini yönünü hic düsündünmü?
Sende dudaklarini sekillenmis erkeklerin arasinda gezmeyi nasil düsünüyorsan baskalarida ayni özgürlüge sahip olmali, öyle degilmi?
Filerun canim benim sen dudaklarini sekillendirme konusu acarken dini yönünü hic düsündünmü?
Sende dudaklarini sekillenmis erkeklerin arasinda gezmeyi nasil düsünüyorsan baskalarida ayni özgürlüge sahip olmali, öyle degilmi?
Belki sen esin icin sinirsiz süslenmek isterken baska erkekleride tahrik etme tehlikesine girmiyormusun?
Neticede dudak bu, neresini kapatacaksin?
Filerun, canim benim sanada iyi aksamlar, ama unutmaki herkes kendi bacagindan asilir, sen kendi isine bak bosver milletin dini günahlarini.
Senin ne demek istedigini anladim ama kimseyi yargilama herkesin kendine göre bir hayati var, cevresi var, egitimi var, görüs acisi var vs. vs. kimse senin gibi düsünmeye mecbur degil. :)))
Neyse konumuza dönecek olursak, bence anneni dinle, onun bir bildigi vardir. Bilki sana en yakin ve sana en dost annendir, onun izinden gidersen sana bu hayatta hic bir zarar gelmez.
Anneler insanin en yakin arkadasidir aslinda. kimsenin kalbini kirmamak lazim, günün birinde büyüdügünde kendi özgür iradenle kararlarini verirsin.
Filerun, canim benim sanada iyi aksamlar, ama unutmaki herkes kendi bacagindan asilir, sen kendi isine bak bosver milletin dini günahlarini.
Senin ne demek istedigini anladim ama kimseyi yargilama herkesin kendine göre bir hayati var, cevresi var, egitimi var, görüs acisi var vs. vs. kimse senin gibi düsünmeye mecbur degil. :)))
Neyse konumuza dönecek olursak, bence anneni dinle, onun bir bildigi vardir. Bilki sana en yakin ve sana en dost annendir, onun izinden gidersen sana bu hayatta hic bir zarar gelmez.
Anneler insanin en yakin arkadasidir aslinda. kimsenin kalbini kirmamak lazim, günün birinde büyüdügünde kendi özgür iradenle kararlarini verirsin.
Maşallah , ilk paragrafta bir saattir söylemek istediğimi anlamışsınız,
2. paragrafta, bu konuya yazdığım mesajla aynı kanıya varmışsınız.
Bravo.
pes ya pes.konuyu nasıl dine çevirdiniz şaştım kaldımmillet dünden razıymış böyle bu konu açılsada damlasak diye.öncelikle filerun sen saygısızsın bu 1! kız sana düzgünce bişey anlatmaya çalışıyo çirkefliğin alaycılığın lüzumu yok. 2.si herkezin kendi zikri fikri görüşü illaki var fakat bunu birine ne empoze etmeye kalkışın nede kabullendirmeye nede dillendirmeye! bence bu konuda burda kapansın.füzuli konuşmanın anlamı yok.