- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
-
- Konu Sahibi Kedilitilki
Gerçekten çok merak ettim nasıl oluyor da bu kırmızı beyaz ilacı daha ağzınıza aldığınız an.. yutmadan ve ilacın bütünlüğü bozulmadan tadının nasıl birşey olduğunu anlıyorsunuz..ve nasıl oluyor da ağzınıza aldığınız an yutmamanıza rağmen hastahanelik oluyorsunuz ?Siyanür mü bu!!Elinde değişik görüntülü bir hap getirdi, yarısı kırmızı yarısı beyaz isterseniz özelden yazın fotoğrafını atayım. İlacım bu değil falan diyorum ama laf anlatamıyorum, ilacı nereden bulduğunu da bilmiyorum. Herneyse zaten bunlar olduğunda ilacı çoktan ağzıma almıştım bile herşey çok hızlı gelişti. Bir de oda karanlık olduğu için fark edemedim. İlacın tadını alır almaz direkt tükürdüm ve ilacı da sakladım çünkü atabilirdi yada saklayabilirdi. İlaç ilaç değil zehir resmen. Zaten hastanelik de oldum. Hastane işlerinde ne yardim etti ne bisey yaptı. Zaten yardim etmesini de beklemiyordum. Sizden tavsiye bekliyorum. Ne yapayım, kime söyleyeyim?İlacı ne yapayım. Hala saklı bekliyor.
Bunu nasıl anladınız tadı mı acıydı. İlaçlar acı oluyor zatenİlaç ilaç değil zehir resmen
O Sırada biz eski üyeler böyle okuyoruzyenı uyelerın heyecanı ne tatlı oluyor
once sakin olun kucuk harflere gecıs yapın yerınızı saglam alın emnıyet kemerınızı takın ıyı forumlar :)
Biraz düşünsün cevap vercek ablasıYarım saatte ilaç ağızda nasıl erimiyor ben oraya takıldım.
Yani takıldığım çok şey var da bu soruyu seçtim sizin için.
Bence kadının bişeyden haberi yokHangi ilaç olursa olsun ağizda bekletilmez suyla yutulur annenizle birlikte lütfen hastaneye gidin ikinizin de ciddi tedaviye ihtiyacı var
Sokdayim gercektenBu kadar cabuk iptal olmasaydin iyiydi
Ama inanki anneden bahsediyoruz sola gordumyenı uyelerın heyecanı ne tatlı oluyor
once sakin olun kucuk harflere gecıs yapın yerınızı saglam alın emnıyet kemerınızı takın ıyı forumlar :)
Direk o gypsy geldi aklımaaTeşekkür ederim çok ilginç bir durum bu gerçekten. Daha fazla bilgi edinmek için Gypsy Rose ve annesi Dee Dee Blanchard'ın hikayesine bakabilirsiniz
Konu sahibinin tedavi olması şart amaBence kadının bişeyden haberi yok