Annem beni zehiremeye çalıştı. Cevaplarınızı bekliyorum.

Diyelim ki konu gerçek. Bunu yapmadaki amacı ne olabilir.

Çok ama çok özür diliyorum, bana bazı şeyler eksik geldi. Hikayeniz pek inandırıcı değil o yüzden.

Hiçbir doktor tanı koymadan size ilaç yazmaz. Bahsettiğiniz sendrom tam olarak böyle bir şey değil. Devamlı sizi doktora götürmek ister normalde.

Doktor da lüzumsuz bulursa yazmaz ilacı.

1 tane ilaç içip hastanelik mi oldunuz? Neydi o ilaç?

Normalde yeni başlamış olduğunuz ilaç nedir?

Kapsül dahi olsa yarım saatte erir ağzın içinde, asla sağlam kalamaz.

Bilemedim.

Eğer gerçekse anlattıklarınız, polise gidin, onlar psikiyatri muayenesini zorunlu tutarlar. Bilemedim.

Suriyeliler her yerde, ilaçla akan suyla annenizle ne alaka? Olay örüntüsü bile yok. Ne diyorsunuz allasen, kendinizi iki tokatlayın.

Kırmızı oda daki hikayeden mi esinlendiniz acaba

Resit degilseniz devlet korumasina alinirsiniz.Sikayet edebiliriz dilerseniz.Ama ayri ev diyorsunuz muhtemelen resitsiniz.Anneniz size acaba sakinlestirici mi veriyor?

Doktorum güzelliğim Konunun çoğu araklama zaten Diziden esinlenilmiş Fazladan Suriyeli mahallesi ve su eklenmiş ki tümü araklanmış olmasın

Munchausen by proxy durumu olsaydi anneniz seve seve hastaneye gelir size bakar olayları abartırdı. Anlattıklarınızdan o ilac sizofreni ile ilgili bir ilaçmış gibi geliyor valla. Boyle dusunulmesini istemiyorsanız ilk ilacin ne ilacı oldugunu söylrmeniz gerekiyor. Ayrica google images dan filan baksanız bulursunuz bence eger kirmizi beyaz bir ilaç varsa... Bir de yutulmamıs bir adet ilacın insanı hastanelik etmesi mümkün değil gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…