Annem beni zehiremeye çalıştı. Cevaplarınızı bekliyorum.

Bir de erkekler yaninizdan gecerken ne hissedip homurdaniyorlar acayip merak icindeyim..
Suriyeli mahallesinde yaşamasaydı bu dediğini ben de saçma bulurdum ama Suriyelilerin yoğun bulunduğu bir yerde yaşayan bir kadın olarak gercekten Türk kadınlarına cok rahatsız edici şekilde bakıyorlar. Sadece 200 300 metre önlerinden yürümek zorunda kalıyorum ve beni bakışlarıyla cok korkutuyorlar.Konu sahibi üstelik hasta sanırım,benim gerildigim durumda onun gerilmesi çok normal.

Sağol be bilim insanı Suriyelileri dışarıda bırakmasan ne olacaktı halleri kesin kahırlarından ölürlerdi
Tahta kurusu gibi benzetmenizle kendi hümanistliğinizi açığa çıkardınız bravo ya

Valla ben de kendini Alice, bulunduğu yeride Harikalar Diyarı sanan arkadaşa ithafen yazıyorum. Atın tepmezi, itin kapmazı olmaz

Su irkci soylemlerden o kadar yildim ki anlatamam,evet modern caga ayak uyduramiyorlar,evet savastan kacip ulkemize sigindilar,evet keske ulkelerine donseler.Yahu bizim insanimiz yapmiyor mu ozelliklede kirsal kesim...

Su irkci soylemlerden o kadar yildim ki anlatamam,evet modern caga ayak uyduramiyorlar,evet savastan kacip ulkemize sigindilar,evet keske ulkelerine donseler.Yahu bizim insanimiz yapmiyor mu ozelliklede kirsal kesim...
Off bizim insanımız yapmıyor mu dedik biz?
Ülkemizde yabancı istemiyoruz biz, savaştan kaçıp gelen adam her yıl bir tane çocuk yapmaz, çocuklarını sokağa salmaz. Maddi manevi yük bize, isteyen ırkçı desin bu ülkede yaşıyorsak önce kendimizi çevremizi ve ırkımızı düşünmez zorundayız. Bi 10 yıl sonra belki azınlık durumuna düşeceğiz farkında mısınız?

Eczaneye git ilacı göster, neymiş öğren.

Siz bir kere Suriyeli mahallesinde yaşayın öyle konuşun bence, böyle üstten üstten söyledikleriniz, ekmek yoksa pasta yesinler söylemine benziyor.Bu mahallede yaşayan hiçbir kız arkadaşım söylediklerime ırkçı demiyor çünkü aynı sorunu onlar da yaşıyor. Adamların bakışını görünce aklına televizyondaki haberler gelmesi ne demek bilmiyorsunuz...

Akil hastanesinde hastalara ilaç verdikden sonra ağizlarini kontrol ederler. Tükürürler diye. Onu hatirladim. Hem yetişkin insansiniz anneniz ilaci niye veriyor. Doktora gidince reçetelenen ilaci kendiniz alip kendiniz kullanirsaniz sorun yok olur. Çocukmusunuz

Bizim insanlarımız hiç taciz etmez çalmaz kadınlara öküz gibi bakmaz hepsi suriyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…