- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
-
- Konu Sahibi Kedilitilki
Sizi cok iyi anliyorum inanin soylediklrrinizin aksini dusunmuyorum ben farkli birsey soylemek istedim.Olayi siyasete baglamayin pleaseSiz bir kere Suriyeli mahallesinde yaşayın öyle konuşun bence, böyle üstten üstten söyledikleriniz, ekmek yoksa pasta yesinler söylemine benziyor.Bu mahallede yaşayan hiçbir kız arkadaşım söylediklerime ırkçı demiyor çünkü aynı sorunu onlar da yaşıyor. Adamların bakışını görünce aklına televizyondaki haberler gelmesi ne demek bilmiyorsunuz...
Bin yaşaBizim insanlarımız hiç taciz etmez çalmaz kadınlara öküz gibi bakmaz hepsi suriyeli
Kız gelemediği hasta gibi olduğu için intihar etti ne alakası var uyku ilacıyla..demekki seyretmemişsinizBende uyku ilacı kullanıyorum
Intihar sebebi mi yani bu ilaç ?
Oydar kimse böyle birşey söylemedi.Bizim insanlarımız hiç taciz etmez çalmaz kadınlara öküz gibi bakmaz hepsi suriyeli
Evet yapıyor bizim insanımız da. Eee yapam var nasılsa biraz daha gelse ne olur mu demeliyiz. Bizde olmayan şeyi getirsek mantıklı olurdu da.Bizim insanlarımız hiç taciz etmez çalmaz kadınlara öküz gibi bakmaz hepsi suriyeli
Annenizi de alıp manolya hanımın kırmızı odasında terapi almanızı tafsiye ederim.Bir ilaç kullanmaya başladım son günlerde ama ilacı yan etkilerinden dolayı aksatıyordum. Genelde ilacı annem bana veriyor ve gözünün önünde icmemi istiyor. Erişkin olsam da hala böyle konularda baskıcı. Kendisinin munchessen by proxy olduğunu düşünüyorum çünkü hastalanmamdan zevk alıyor ve beni gereksiz hastalıklarla itham ediyor. Neyse ben genelde ilacı yarım saat kadar ağzımda bekletiyorum sonra gözü başka yerlere takılınca çıkarıyorum. Ama bu sefer böyle olmadı. Elinde değişik görüntülü bir hap getirdi, yarısı kırmızı yarısı beyaz isterseniz özelden yazın fotoğrafını atayım. İlacım bu değil falan diyorum ama laf anlatamıyorum, ilacı nereden bulduğunu da bilmiyorum. Herneyse zaten bunlar olduğunda ilacı çoktan ağzıma almıştım bile herşey çok hızlı gelişti. Bir de oda karanlık olduğu için fark edemedim. İlacın tadını alır almaz direkt tükürdüm ve ilacı da sakladım çünkü atabilirdi yada saklayabilirdi. İlaç ilaç değil zehir resmen. Zaten hastanelik de oldum. Hastane işlerinde ne yardim etti ne bisey yaptı. Zaten yardim etmesini de beklemiyordum. Sizden tavsiye bekliyorum. Ne yapayım, kime söyleyeyim?İlacı ne yapayım. Hala saklı bekliyor. Bana çok sağlam kazıklar da attı. Bu arada ayrı bir eve çıkmak istiyorum ama maddi problemler çok fazla. Zaten kaldığımız yer yer değil. Suriyeliler çok fazla ve sulardan değişik bir su akıyor. Neyse çok uzatmayayım destek olursanız teşekkürler.
Kırmızı odayı izlemeyin. İyi gelmemiş.Bir ilaç kullanmaya başladım son günlerde ama ilacı yan etkilerinden dolayı aksatıyordum. Genelde ilacı annem bana veriyor ve gözünün önünde icmemi istiyor. Erişkin olsam da hala böyle konularda baskıcı. Kendisinin munchessen by proxy olduğunu düşünüyorum çünkü hastalanmamdan zevk alıyor ve beni gereksiz hastalıklarla itham ediyor. Neyse ben genelde ilacı yarım saat kadar ağzımda bekletiyorum sonra gözü başka yerlere takılınca çıkarıyorum. Ama bu sefer böyle olmadı. Elinde değişik görüntülü bir hap getirdi, yarısı kırmızı yarısı beyaz isterseniz özelden yazın fotoğrafını atayım. İlacım bu değil falan diyorum ama laf anlatamıyorum, ilacı nereden bulduğunu da bilmiyorum. Herneyse zaten bunlar olduğunda ilacı çoktan ağzıma almıştım bile herşey çok hızlı gelişti. Bir de oda karanlık olduğu için fark edemedim. İlacın tadını alır almaz direkt tükürdüm ve ilacı da sakladım çünkü atabilirdi yada saklayabilirdi. İlaç ilaç değil zehir resmen. Zaten hastanelik de oldum. Hastane işlerinde ne yardim etti ne bisey yaptı. Zaten yardim etmesini de beklemiyordum. Sizden tavsiye bekliyorum. Ne yapayım, kime söyleyeyim?İlacı ne yapayım. Hala saklı bekliyor. Bana çok sağlam kazıklar da attı. Bu arada ayrı bir eve çıkmak istiyorum ama maddi problemler çok fazla. Zaten kaldığımız yer yer değil. Suriyeliler çok fazla ve sulardan değişik bir su akıyor. Neyse çok uzatmayayım destek olursanız teşekkürler.
Bizim insanımız bulunup cezası veriliyor, kimliksiz Suriyelileri ara ki bulasın.Bizim insanlarımız hiç taciz etmez çalmaz kadınlara öküz gibi bakmaz hepsi suriyeli
Onlar yüzünden ev fiyatları aldı başını gitti ev bulamıyoruz oturacak resmen , ama Suriyelilerin suçu değil onların dolusmasina sebep Türkiye , bız aldıktan sonra neden gelmesinler ki ekmek elden su gölden??Siz bir kere Suriyeli mahallesinde yaşayın öyle konuşun bence, böyle üstten üstten söyledikleriniz, ekmek yoksa pasta yesinler söylemine benziyor.Bu mahallede yaşayan hiçbir kız arkadaşım söylediklerime ırkçı demiyor çünkü aynı sorunu onlar da yaşıyor. Adamların bakışını görünce aklına televizyondaki haberler gelmesi ne demek bilmiyorsunuz...