Annem beni zehiremeye çalıştı. Cevaplarınızı bekliyorum.

Sizi cok iyi anliyorum inanin soylediklrrinizin aksini dusunmuyorum ben farkli birsey soylemek istedim.Olayi siyasete baglamayin please

Bizim insanlarımız hiç taciz etmez çalmaz kadınlara öküz gibi bakmaz hepsi suriyeli
Oydar kimse böyle birşey söylemedi.
Bizim insanımız yapıyor diye onların yapmasına göz mü yumalım? Mahalleyi bırak ya Allah’ın köyünde okuyorum elim mülteciye çarpıyor normal geliyor mu sana? Fatih olmuş Suriye mahallesi. Birde öküz gibi bakıyorlar evet, madem savaştan kaçıyorlar gittiği ülkede adam akıllı duracak, şeyinin keyfine düşüp her yıl çocuk yapmayacak. Ülkede habire olay çıkarmayacak. Şuan böyle düşünüyorsunuz ama bi 10 yıl sonra azınlığa düştüğümüzde istememekte haklı olduğumuzu anlayacaksınız.

Annenizi de alıp manolya hanımın kırmızı odasında terapi almanızı tafsiye ederim.

Ya psikotik bozukluğun var ya annen normal değil ya da ilginin her türlüsü mübah deyip sallıyorsun.

Kırmızı odayı izlemeyin. İyi gelmemiş.

Yani bilemedim anneniz neden sizi zehirlemeye çalışsın.
Bende anneyim 2 çocuğum var,kızıma bir takviye veriyordum bir dönem probiyotik,normal haliyle asla icmiyordu bende portakal suyuna vs görmeden ekleyip veriyordum. Bir dönem başka bir takviye vermem gerekti ki tatsız bir sıvıydi ,suyla karıştırdım gördü icmedi tadı kötü diye ama görmeden verirsem iciyor. Belki bu tip birşeydir diye düşünmek istiyorum. Ilacları ağzınızda bekletmeniz dogru degil zira ben tadi acı olmayan hap bilmiyorum. Geneli acı vitaminler bile. Alip agzınıza suyla yutarsınız ,agızda bekletmek olmaz.
Psikolojik bence sizin sorununuz.

Onlar yüzünden ev fiyatları aldı başını gitti ev bulamıyoruz oturacak resmen , ama Suriyelilerin suçu değil onların dolusmasina sebep Türkiye , bız aldıktan sonra neden gelmesinler ki ekmek elden su gölden??

Konu sahibinin belli ki ilaç kullanmasını gerektirecek psikolojik bir hastalığı var. Annesi de mecburen ilaçları kullanması için zorluyor, ki zaten kullanmadığı için de beni zehirliyor sanrisina kapılmış gibi. Allah ailesinin de kendisinin de yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…