Bir ilaç kullanmaya başladım son günlerde ama ilacı yan etkilerinden dolayı aksatıyordum. Genelde ilacı annem bana veriyor ve gözünün önünde icmemi istiyor. Erişkin olsam da hala böyle konularda baskıcı. Kendisinin munchessen by proxy olduğunu düşünüyorum çünkü hastalanmamdan zevk alıyor ve beni gereksiz hastalıklarla itham ediyor. Neyse ben genelde ilacı yarım saat kadar ağzımda bekletiyorum sonra gözü başka yerlere takılınca çıkarıyorum. Ama bu sefer böyle olmadı. Elinde değişik görüntülü bir hap getirdi, yarısı kırmızı yarısı beyaz isterseniz özelden yazın fotoğrafını atayım. İlacım bu değil falan diyorum ama laf anlatamıyorum, ilacı nereden bulduğunu da bilmiyorum. Herneyse zaten bunlar olduğunda ilacı çoktan ağzıma almıştım bile herşey çok hızlı gelişti. Bir de oda karanlık olduğu için fark edemedim. İlacın tadını alır almaz direkt tükürdüm ve ilacı da sakladım çünkü atabilirdi yada saklayabilirdi. İlaç ilaç değil zehir resmen. Zaten hastanelik de oldum. Hastane işlerinde ne yardim etti ne bisey yaptı. Zaten yardim etmesini de beklemiyordum. Sizden tavsiye bekliyorum. Ne yapayım, kime söyleyeyim?İlacı ne yapayım. Hala saklı bekliyor. Bana çok sağlam kazıklar da attı. Bu arada ayrı bir eve çıkmak istiyorum ama maddi problemler çok fazla. Zaten kaldığımız yer yer değil. Suriyeliler çok fazla ve sulardan değişik bir su akıyor. Neyse çok uzatmayayım destek olursanız teşekkürler.